Juventus – Neapol 2:0 (kon.) | Lazio – AC Milán 3:2 (kon.)
konec
Juventus FC
2:0 (0:0)
SSC Neapol
Sobota 20.10.2012, 18:00Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    90
    Gökhan Inler nešetrně fauluje Pogbu a vidí za to žlutou kartu.
     
    87
    Trávník Stadia delle Alpi si vyzkouší také Blerim Džemaili, který střídá Valon Behramiho.
     
    84
    Hosté reagují střídáním. Alessandro Gamberini jde ze hřiště, opačným směrem si to šine Lorenzo Insigne
     
    82
    Juventus právě vstřelil branku!
    Neapol v troskách! Další ze střídajících hráčů se prosazuje. PAUL POGBA pobyl na hřišti 7 minut. To mu stačilo. Perfektní střela z kraje vápna zapadla k tyči. De Sanctis se natahoval marně. Juventus vede 2:0.
     
    81
    Martin Caceres si při oslavě gólu sundal dres. Řešení je následující: žlutá karta.
     
    80
    Juventus právě vstřelil branku!
    To bylo střídání! Po dvou minutách pobytu na hřišti se prosazuje MARTIN CACERES, který si naběhl na Pirlův vytříbený centr a posílá domácí do vedení 1:0.
     
    77
    Hřiště opouští dnes vynikající Kwadwo Asamoah. U postranní čáry si plácá s Martinem Caceresem, který jej nahrazuje.
     
    76
    Arturo Vidal má dnes odpracováno. Na hřišti ho nahradí Paul Pogba.
     
    74
    Všichni fotbalisté hrají s maximálním nasazením. Jakkoli zápasu chybějí branky, o ostré zákroky není nouze. Andrea Barzagli sundal k zemi unikajícího Zunigu - žlutá karta bez debat.
     
    64
     
    64
    Giorgio Chiellini fauluje ve vápně. Faulovaný Hugo Campagnaro si to nenechal líbit a menší potyčka byla na světě. Sudí Damato ale rozvášněné fotbalisty okamžitě chladí žlutými kartami.
     
    60
    Je to tak. Fabio Quagliarella odchází znaveně na střídačku, na jeho místo vyběhne čerstvý Alessandro Matri.
     
    56
    Kristovy rány! Sebastian Giovinco se ve vápně krásně uvolnil. Pět metrů před bránou se rozhodl zakončit. Tutovka, domácí fanoušci už zvedali ruce nad hlavu. Jenže Giovinco neskutečně minul. To se jen tak nevidí.
     
    30
    Arturo Vidal vidí za šlapák na Zunigu žlutou kartu. No, už jsme viděli i nebezpečnější zákroky, které nebyly oceněny žlutou barvou, ale budiž.
     
    27
    Nádherný fotbalový moment. K míči se postavil Edinson Cavani a místo centru zvolil přímé zakončení. Technicky mířená střela orazítkovala levou šibenici!
     
    16
    Juan Zuniga se dostal na hranici pokutového území k odraženému balonu. Pokusil se ho bez přípravy napálit směr brána, ale míč mu sjel z kopačky.
     
    12
    Edinson Cavani si v hlavičkovém souboji pomohl loktem. Gesto sudího je jasné - Takhle bychom si nerozuměli, žlutá karta!

    Pavel Zeman

    Branky: 80. Caceres, 82. Pogba

    Karty:   30. Vidal (JUV), 64. Chiellini (JUV), 74. Barzagli (JUV), 81. Caceres (JUV) - 12. Cavani (NEA), 64. Campagnaro (NEA), 90. Inler (NEA)


    Juventus FC: Storari - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Vidal (76. Pogba), Pirlo, Marchisio, Asamoah (77. Caceres) - Giovinco, Quagliarella (60. Matri)
    SSC Neapol: De Sanctis - Campagnaro, Cannavaro, Gamberini (84. Insigne) - Maggio, Inler, Behrami (87. Džemaili), Zuniga - Hamšík - Pandev, Cavani

    Rozhodčí: Antonio Damato
    bahis siteleri