Genk – Beerschot 3:0 (kon.) | Gent – Kortrijk 0:1 (kon.) | Waregem – Lokeren 0:3 (kon.)
Leuven – Club Bruggy 4:1 (kon.) | Lierse – Charleroi 0:1 (kon.) | Cercle Bruggy – Mechelen 1:2 (kon.)
konec
Oud-Heverlee Leuven
4:1 (2:1)
Club Bruggy KV
Sobota 20.10.2012, 20:00 • Den Dreef • Belgická Jupiler Pro League
Předzápasové kurzy
     
    81
    Leuven právě vstřelilo branku!
    Tak přece jen udělali dobře, u pravé postraní čáry si počkal Ibou, který předložil míč OVIDYU OBVIOUSOVI KARURU a ten ho poslal ke své bližší tyči téměř z pokutového území. Toto je velká rána pro hosty, kterým se dnešní utkání vůbec nedaří.
     
    79
    Leuven právě vstřelilo branku!
    Následně nařízenou penaltu proměňuje SAWANEH IBOU, který ji poslal na druhou stranu než šel Jorgacevic - 3:1.
     
    35
    Leuven právě vstřelilo branku!
    Pěkná akce po ose Goethem, SAWANEH IBOU. Tak pravidlo nedáš dostaneš platí nyní dvojnásob. Další akce špatně zakončená vedla k brance na druhé straně. Po své levé straně zavezl míč Goethem do pokutového území, kdy obešel hostujícího Almebäcka. Poté předložil míč do druhé vlny na nabíhajícího SAWANEHA IBOUA, který prudkou ránou do růžku branky nedal Jorgacevicovi šanci.
     
    12
    Leuven právě vstřelilo branku!
    Míč po Goethemově centru zaplaval vzduchem a zapadl přesně k levé tyči po teči CHRISTIANA POUGY. Ještě před Jorgacevicec skočil.
     
    5
    Bruggy právě vstřelily branku!
    Ale ti svou první šanci využili. Vazquez přesně v pokutovém území nalezl nabíhajícího CARLOSE BACCU, který umístil pravou nohou míč k tyči.

    Jaroslav Keř

    Branky: 12. Pouga, 35. Ibou, 79. Ibou (pen.), 81. Karuru - 5. Bacca

    Karty:   39. Robson (LEU), 53. Thompson (LEU) - 17. Blondel (BGY), 38. Lestienne (BGY), 58. Vazquez (BGY), 58. Almebäck (BGY)   68. Thompson (LEU) - 78. Almebäck (BGY)


    Oud-Heverlee Leuven: Jorgacevic - Almebäck, Hoefkens (C), Figueras, Buysse - Blondel(83.Jorgensen), Odjidja, Refaelov(61.Vleminckx), Vazquez - Lestienne(87.Trickovski), Bacca.
    Club Bruggy KV: Bailly - Raymaekers, Thompson, Vanaudenaerde, Geraerts - Gislason, Robson, Goethem (C) - Ibou(88.Azevedo), Ogbu (46.Karuru), Pouga(83.Roeck).

    Rozhodčí: Liesveld
    bahis siteleri