HC Kladno – HC Litvínov 2:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Jihlava 0:5 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
0:5 (0:2, 0:3, 0:0)
HC Dukla Jihlava
Středa 24.10.2012, 17:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    43:41
    Rebelové se dostali před branku, kde začali dobře presovat svého soupeře. To vyústilo až ve faul Lukáš Vykouka (JIH), který tak míří na trestnou lavici.
     
    39:13
    A Rostislav Klofáč (HBR) nyní potřetí v utkání míří na trestnou lavici. Důvodem jeho návštěvy lavičky pro hříšníky vedle boxu časoměřičů je napadení.
     
    34:13
    Jihlavský tlak neustával a neustával. Jen na chvíli jej přerušilo postavení útočícího hráče v brankovišti. Následně se však faulem provinil Václav Ficek (HBR), který také dostává trest.
     
    33:20
    Liridon Dupljaku (HBR) si nyní posedí dvě minuty na trestné lavici, jelikož se provinil faulem. Rozhodčí Milan Kis jej tam vykázal za podražení protihráče, který se před Vaněčkem dostával do šance.
     
    28:02
    Rostislav Klofáč (HBR) se opět ocitá na trestné lavici. Rebelové dokázali odolat menšímu tlaku Dukly jen za cenu faulu. Klofáč byl oceněn trestem za vysokou hůl.
     
    25:40
    Rebelové se nyní drželi v útočné třetině a vybojovali faul. Po střele, která Tomášovi Ludvíkovi hrubě nesedla se faulem na zdaním mantinelu provinil Radim Žuček (JIH). Dvě minuty napadení.
     
    19:06
    Rebelové mají šanci na vstřelení kontaktní branky. David Košař (JIH) se totiž provinil v útočné třetině faulem (hrubost) a míří tak na trestnou lavici.
     
    02:20
    Bude se vylučovat a zimním stadionem se line tón hlasu rozhněvaného Richarda Cachnína. Na trestnou lavici totiž míří Dominik Cívka (HBR) za podražení.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 6. Beran (Bambula), 8. Severa (Beran), 28. J. Mandát, 31. Brussmann (Beran), 32. Jícha (J. Mandát)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Novák (31. Vaněček) - Cívka "A", Ludvík "C", Klofáč, Hlídek "A", Bancíř, J. Vacek, L. Vala, Ficek, Polák, Semrád, Krajhanzl, Mozr, Málek, Dupljaku, Mäki
    HC Dukla Jihlava: Svoboda (D. Vacek) - Brussmann, Košař, Severa, J. Mandát "C", Žuček, Dvořák, Půža, M. Mandát, Mahút, Kochánek, Bambula, Hotař, Jícha, Beran "A", Port "A", Vykouk, Anděl

    Rozhodčí: Jiří Kareš - Milan Kis, Tomáš Kukeně
    bahis siteleri