Motor ČB – Pardubice 5:2 (kon.) | Kometa Brno – Slavia 3:4 (kon.) | Třinec – Vítkovice 5:2 (kon.)
Litvínov – Zlín 1:4 (kon.) | Chomutov – Liberec 3:2 (po pr.) | Kladno – Sparta 5:1 (kon.)
Plzeň – K. Vary 5:2 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
5:2 (0:1, 0:0, 5:1)
HC Energie Karlovy Vary
Neděle 28.10.2012, 18:15 • ČEZ Aréna, Plzeň • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:11
    Karlovarští hráči sahají k ne úplně košer řešení, jak zastavit indiánský tlak. Provokace a zbytečné šťouchanice, to už ale k západočeskému derby asi patří ... Ale pojďme k faktům; nejprve si dvojice hostů podala Straku na modré čáře, což odpískáno nebylo. Nakonec však se píská následný zákrok Zuckera (KVA) na Jeřábka a Plzeň má přesilovku.
     
    45:40
    Michal Gulaši a Tomáš Vlasák dostávají 2+2 minuty za krosček.
     
    37:43
    Oba rozhodčí se shodují na trestu pro stejného hráče, ale dva páry očí vidí dva tresty. Tedy čtyři minuty pro Lukáše Pecha (KVA) dvakrát za nedovolené bránění.
     
    19:36
    Stačíme ještě jedno vyloučení. Pavel Kašpařík (PLZ) v souboji ve středním pásmu podrazil Zuckera a ve svém prvním utkání v Plzni si vyzkouší i trestnou lavici.
     
    11:56
    Jiří Marušák (PLZ) dostává menší trest za hákování.
     
    07:40
    Teď to začne být ještě zajímavější. Gründling (KVA) dostává menší trest za sekání a Plzeň bude hrát přesilovku pěti proti třem.
     
    06:13
    Plzeňští si také zahrají přesilovou hru, když hostují Skuhravý (KVA) dostává menší trest za sekání.
     
    03:20
    Uvidíme první vyloučení utkání. Jeřábek (PLZ) zachyboval na modré čáře, když si jej obhodil Pohl, a mladý plzeňský útočník sedí pošesté na trestné lavici v letošní sezóně za podražení.
    Marken.cz

    Lucie Mužíková

    Branky a nahrávky: 48. Gulaš (Hanzlík), 54. Balej (Kovář, Hanzlík), 57. Dvořák (Kašpařík, Hollweg), 58. Straka (Vlasák), 60. Vlasák (Straka) - 17. Nosek (Zaťovič, Pech), 47. Kumstát (Zaťovič)


    HC Škoda Plzeň: Rask - Slovák, Hanzlík, Marušák, Jeřábek, St. Pierre, Frolo, Růžička – Gulaš, Straka, Vlasák – Balej, Kovář, Pletka – Hollweg, Kašpařík, Dvořák – Schleiss, Havlíček, Lev.
    HC Energie Karlovy Vary: Mensator - Nosek, Gregořek, MacDonald, Gulaši, Gründling, Kohn, Kloz, Látal - Kumstát, Pech, Zaťovič – Pohl, Skuhravý, Doležal - Zucker, Vachovec, Košťál - J. Heřman, Koblasa, Skladaný.

    Rozhodčí: Minář, Stricker - Hlavatý, Tošenovjan

    Diváci: 5602
    bahis siteleri