Motor ČB – Pardubice 5:2 (kon.) | Kometa Brno – Slavia 3:4 (kon.) | Třinec – Vítkovice 5:2 (kon.)
Litvínov – Zlín 1:4 (kon.) | Chomutov – Liberec 3:2 (po pr.) | Kladno – Sparta 5:1 (kon.)
Plzeň – K. Vary 5:2 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
5:2 (0:1, 0:0, 5:1)
HC Energie Karlovy Vary
Neděle 28.10.2012, 18:15 • ČEZ Aréna, Plzeň • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:16
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Straka poslal lobem kotouč do středního pásma a TOMÁŠ VLASÁK v pádu na modré čáře se štěstím definitivně posílá Karlovy Vary bez bodu domů. Asistence Martin Straka.
     
    58:25
    Mensator zůstává na střídačce a Vary se pokusí dohonit zbytečně ztracený zápas.
     
    58:25
    Oddechový čas pro hosty.
     
    57:02
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Nosek zachyboval u mantinelu, nechal se lacině odzbrojit Vlasákem, který poslal kotouč jednoduše na hokejku MARTINA STRAKY, který operoval na brankové čáře. Ten se neohroženě pustil před branku, kdy protáhl Mensatora na brankovišti, vzal si kotouč na bekhend a poslal jej pod víko. Varští by nejraději v tuto chvíli byli neviditelní... Asistence Tomáš Vlasák.
     
    56:46
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Škodovka otáčí utkání! Karlovy Vary nezvládly situaci po buly, indiáni se zakousli do situace a utvořili rozhodující tlak na branku. Hollweg poslal kotouč před branku na Kašpaříka, ten viděl u branky číhajícího MICHALA DVOŘÁKA, který možná s přispěním jednoho z Karlovarských protlačil kotouč těsně za brankovou čáru! Asistence
     
    53:46
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Hanzlík si narazil s Kovářem, ten nádherně projel po levé straně hluboko do pásma, neuspěchal nahrávku před branku a počkal si, až mu tam najede JOZEF BALEJ. A ten z první trefuje nad levé rameno Mensatora! Indiáni dotáhli dvoubrankové manko a je vyrovnáno! Asistence Jan Kovář, Jiří Hanzlík.
     
    48:11
    Karlovarští hráči sahají k ne úplně košer řešení, jak zastavit indiánský tlak. Provokace a zbytečné šťouchanice, to už ale k západočeskému derby asi patří ... Ale pojďme k faktům; nejprve si dvojice hostů podala Straku na modré čáře, což odpískáno nebylo. Nakonec však se píská následný zákrok Zuckera (KVA) na Jeřábka a Plzeň má přesilovku.
     
    47:21
    Plzeň právě vstřelila branku!

    To je odpověď, jak má být! MILAN GULAŠ konečně trefuje z pravého křídla, jak by si představoval. A nebyla to nijaká šedivá akce, která zapadne do průměru tohoto utkání. Gulaš totiž přebral kotouč už před vlastní modrou čárou od Hanzlíka a suverénním sólem se správným zakončením snižuje manko domácích! Asistence Jiří Hanzlík.
     
    46:33
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    PETR KUMSTÁT dostal dlouhou přihrávku od Zaťoviče, který kotouč odebral po pádu Kováře, nedovolil vracejícímu se Jeřábkovi jej odstavit od kotouče a pak se štěstím poslal puk za záda Raska. Asistence Martin Zaťovič.
     
    46:15
    Kovář proti Zaťovičovi! Karlovarský útočník nekompromisně posílá svého plzeňského soupeře k zemi a podle sudích naprosto čistě.
     
    45:40
    Michal Gulaši a Tomáš Vlasák dostávají 2+2 minuty za krosček.
     
    37:43
    Oba rozhodčí se shodují na trestu pro stejného hráče, ale dva páry očí vidí dva tresty. Tedy čtyři minuty pro Lukáše Pecha (KVA) dvakrát za nedovolené bránění.
     
    32:16
    Gulaš našel přihrávkou osamoceného Straku u levé tyčky Mensatorovy branky, ale ten netrefuje!
     
    29:05
    Po Vachovcově ráně zvoní Raskova tyčka!
     
    19:36
    Stačíme ještě jedno vyloučení. Pavel Kašpařík (PLZ) v souboji ve středním pásmu podrazil Zuckera a ve svém prvním utkání v Plzni si vyzkouší i trestnou lavici.
     
    16:38
    Zaťovič nenahrál v brejku dvou na jednoho na Kumstáta přesně! To je veliká škoda!
     
    11:56
    Jiří Marušák (PLZ) dostává menší trest za hákování.
     
    07:40
    Teď to začne být ještě zajímavější. Gründling (KVA) dostává menší trest za sekání a Plzeň bude hrát přesilovku pěti proti třem.
     
    06:13
    Plzeňští si také zahrají přesilovou hru, když hostují Skuhravý (KVA) dostává menší trest za sekání.
     
    16:03
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    DAVID NOSEK využil perfektní Zaťovičovy nahrávky, který poslal kotouč na vrchol kruhu, odkud Nosek trefuje přesně. Rask si sice vybruslil proti této střele, ale ta měla naprosto extraligové parametry a znamená vedoucí branku hostů. Asistence Martin Zaťovič, Lukáš Pech.
     
    03:20
    Uvidíme první vyloučení utkání. Jeřábek (PLZ) zachyboval na modré čáře, když si jej obhodil Pohl, a mladý plzeňský útočník sedí pošesté na trestné lavici v letošní sezóně za podražení.
    Marken.cz

    Lucie Mužíková

    Branky a nahrávky: 48. Gulaš (Hanzlík), 54. Balej (Kovář, Hanzlík), 57. Dvořák (Kašpařík, Hollweg), 58. Straka (Vlasák), 60. Vlasák (Straka) - 17. Nosek (Zaťovič, Pech), 47. Kumstát (Zaťovič)


    HC Škoda Plzeň: Rask - Slovák, Hanzlík, Marušák, Jeřábek, St. Pierre, Frolo, Růžička – Gulaš, Straka, Vlasák – Balej, Kovář, Pletka – Hollweg, Kašpařík, Dvořák – Schleiss, Havlíček, Lev.
    HC Energie Karlovy Vary: Mensator - Nosek, Gregořek, MacDonald, Gulaši, Gründling, Kohn, Kloz, Látal - Kumstát, Pech, Zaťovič – Pohl, Skuhravý, Doležal - Zucker, Vachovec, Košťál - J. Heřman, Koblasa, Skladaný.

    Rozhodčí: Minář, Stricker - Hlavatý, Tošenovjan

    Diváci: 5602
    bahis siteleri