Malaga – Rayo Vallecano 1:2 (kon.) | Barcelona – Celta Vigo 3:1 (kon.) | Real Madrid – Zaragoza 4:0 (kon.)
Valencia – Atlético 2:0 (kon.)
konec
Real Madrid
4:0 (2:0)
Real Zaragoza
Sobota 03.11.2012, 20:00Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Real právě vstřelil branku!
    Domácí se přeci jen ještě jednou prosadili. Po centru Modriće nejprve v akrobatické pozici zakončoval Ronaldo. Jeho parádní technickou finesu fantasticky Jiménez vyrazil, jenže míč se dostal k LAKO MODRIĆOVI, který zamířil přesně k tyči!
     
    89
    Real právě vstřelil branku!
    Domácí předvedli krásný rychlý protiútok, na jehož konci byl MICHAEL ESSIEN, který sám před Jiménezem nezaváhal. Pod vybíhajícím brankářem v pohodě zvyšuje na 3:0!
     
    25
    Real právě vstřelil branku!
    Ronaldo udělal několik rychlých kroků, následně poslal míč na pravou stranu na ÁNGELA DI MARÍU, jehož tvrdou jedovku z úhlu vyrazil Jiménez jen zpět k di Maríovi, který další bombou pod břevno zvyšuje na 2:0!
     
    23
    Real právě vstřelil branku!
    Na centr Luky Modriće parádně naskočil Albiol. Jeho hlavičku fantasticky vyrazil ještě Jiménez, jenže míč se dostal jen ke GONZALU HIGUAÍNOVI, který z bezprostřední blízkosti posílá Real do vedení.

    Petr Bílek

    Branky: 23. Higuaín, 25. di María, 89. Essien, 90+2. Modrić

    Karty:   37. Modrić (REA), 66. Sergio Ramos (REA) - 70. Abraham Minero (ZAR)


    Real Madrid: Casillas - Sergio Ramos, Pepe, Albiol, Arbeloa (82. Fernández) - di María (73. Callejón), Modrić, Özil, Essien, Cristiano Ronaldo - Higuaín (69. Benzema)
    Real Zaragoza: Roberto Jiménez - Săpunaru, Álvaro González, Loovens, Abraham - Víctor Rodríguez (75. Álamo), Movilla, Apoño, José Mari, Paco Montañés - Hélder Postiga (79. Aranda)

    Rozhodčí: Estrada - Esquerdo, Martín
    bahis siteleri