Chomutov – Zlín 1:2 (kon.) | Pardubice – K. Vary 1:2 (kon.) | Kometa Brno – Litvínov 3:4 (po pr.)
Slavia – Vítkovice 0:1 (kon.) | Sparta – Plzeň 3:2 (kon.) | Kladno – Motor ČB 2:3 (po pr.)
po prodl.
HC Kometa Brno
3:4 (1:3, 1:0, 1:0 - 0:1)
HC VERVA Litvínov
Středa 14.11.2012, 18:00 • KAJOT ARENA (7200) • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:45
    Litvínov právě vstřelil branku!

    Jenže následně s obráncem Švrčkem chyboval a je hotovo. ROMAN PŠURNÝ využil zmatků a nedůslednosti v brněnské obraně a ránou pod betony Trvaje rozhoduje o dvou bodech pro hosty. Osmatřicetiletý gólman si tento gól za rámeček rozhodně nedá a půjde na jeho vrub. Asistence: Michal Trávníček.
     
    58:41
    Kometa právě vstřelila branku!

    Přesilovka Komety je využita. HYNEK ZOHORNA dorazil do brány střelu Divíška a je vyrovnáno. Pro Francouze to bylo velice těžké, na brankovišti neměl šanci reagovat na poskajující kotouč. Domácím tak vyšlo power-play a dvojnásobná převaha na ledě. Z výsledku 0:3 se tým kouče Venery okleplal a vydřel nerozhodný výsledek. Asistence: Tomáš Divíšek, Jan Hruška.
     
    35:10
    Kometa právě vstřelila branku!

    Sledovali jsme poměrně hluché pasáže utkání. Až diváky probudila akce Leoše Čermáka, který naslepo našel před bránou stojícího MARTINA DOČEKALA, jenž střelou po ledě překonal Francouze. Ten už se nestihl přesunout a zabránit cestě puku do sítě. Asistence: Leoš Čermák a Miloslav Hořava.
     
    16:25
    Kometa právě vstřelila branku!

    Je sníženo, ale Francouze je třeba pochválil za perfektní zákroky. Především šance Jakuba Svobody volala po gólu. Nakonec se však Brno může radovat. Na střelu švihem JANA HRUŠKY už neměl nárok reagovat. Domácí štírek si nabruslil před bránu a střelou do šibenice vymetl pavučiny v litvínovské síti. Asistence: Jakub Svoboda.
     
    12:33
    Litvínov právě vstřelil branku!

    No, tak to už je hodně překvapivý výsledek. Hostům dnes do Trvajovy brány padá prakticky vše na co sáhnou. Nyní napřáhl při hře 4/4 z levého kruhu KAREL KUBÁT a propálil betony brněnského brankáře, jenž chvíli přemýšlel zda střídat, či nikoliv. Každopádně zůstává v bráně a pokračuje v zápase. Asistence: Viktor Hübl, František Lukeš.
     
    01:43
    Litvínov právě vstřelil branku!

    A je to ještě horší z pohledu Komety, která do první třetiny vstoupila hodně špatně. Opaření hráči Brna nechali Trvaje opět osamoceného a pro MICHALA TRÁVNÍČKA nebyl problém zakončit. Byl před brněnským strážcem zcela nikým neatakován a nedal mu šanci. Výbornou přihrávku vyslal Martynek od zadního mantinelu, to je třeba říct a poznamenat. Asistence: Rostislav Martynek a Matěj Stříteský.
     
    00:47
    Litvínov právě vstřelil branku!

    Začátek z říše snů pro Vervu. Po krátké době využívá přesilovku FRANTIŠEK LUKEŠ. Jeho kolega Hübl mu opět předložil krásnou přihrávku do brejku, Lukeš se s ničím dlouho nepáral, rozjel se na Trvaje a udělal mu blafák. Stav se po sedmačtyřiceti vteřinách mění a Litvínov v Brně vede. Poprvé se tato dvojice neprosadila, o pár chvil už ano. Asistence: Viktor Hübl.
    Marken.cz

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 17. Hruška J. (Svoboda J.), 36. Dočekal (Čermák, Hořava), 59. Zohorna (Divíšek, Hruška) - 1. Lukeš (Hübl), 2. Trávníček (Martynek, Stříteský), 13. Kubát (Hübl, Lukeš), 64. Pšurný (Trávníček)


    HC Kometa Brno: Trvaj – Žižka, Kováčik, Bičánek (C), Švrček, Valach, Malec – Čermák, Divíšek, Hořava Miloslav – Svoboda Jakub, Hruška Jan, Zohorna Hynek – Dočekal, Petrovický, Holec – Erat, Koreis, Němec – Wasserbauer.
    HC VERVA Litvínov: Francouz – Posmyk, Kubát, Stříteský, Zeman, Kousalík, Holub, Brejčák, Gula – Majdan, Hübl, Lukeš – Martynek, Hanzl, Trávníček (C) – Frolík Martin, Černý, Pšurný – Jurčík, Rapáč, Kubinčák.

    Rozhodčí: Pavel Mikula, Roman Polák - Milan Jindra, Přemysl Skopal

    Diváci: 7200
    bahis siteleri