HC Kladno – HC Litvínov 3:1 (kon.) | Zlín – Slavia 3:4 (kon.) | HC Plzeň – Ústí n/L 5:4 (kon.)
Olomouc – Vítkovice 3:4 (kon.) | Jihlava – Liberec 5:2 (kon.) | Kometa Brno – Třinec 2:3 (kon.)
Pardubice – Sparta 1:4 (kon.) | Motor ČB – Mladá Boleslav 3:5 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
5:2 (3:0, 0:0, 2:2)
Bílí Tygři Liberec
Čtvrtek 15.11.2012, 18:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    55:59
    Roman Málek (LIB) je vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění. Odražený puk se totiž dostal před libereckou branku, kde si na něj počíhal domácí Roman Mikeš. Ten vystřelil, avšak kvůli faulu hráče Liberce neměl naději vstřelit branku.
     
    45:26
    Roman Čermák byl vyloučen na 5 minut + do konce utkání za krosček na Adama Dlouhého, který zůstal ležet na ledě. Po chvíli se zvedá a pravděpodobně bude muset s rozraženým čelem na šití, což se také potvrzuje a zdravotník je již v plné pohotovosti. Liberecký hráč bude v pořádku a bude se pokračovat pětiminutovou početní výhodou hostí.
     
    30:39
    Po delší odmlce je tady přesilová hra a opět pro Liberec. Martin Gregar (JIH) je vyloučen na dvě minuty za podražení. Naváže Dukla na výborná oslabení nebo odehraje Liberec konečně kvalitní přesilovku?
     
    24:11
    Liberec se na chvíli usadil před brankou Dukly a to stačilo k vybojování přesilové hry. Tak dlouho si u mantinelu kryl jeden z hráčů Liberce puk, až jej krosčekoval Žáček (JIH) a dostává za tento faul dvě minuty.
     
    15:25
    Další vyloučení na straně domácích. David Horký (JIH) nyní trošku nevěřícně odjíždí na trestnou lavici poté, co mu byl sdělen dvouminutový trest za hru vysokou holí.
     
    12:24
    Liberec bude mít možnost přesilové hry. Erik Polívka (JIH) si půjde odsedět na trestnou lavici dvě minuty za hru vysokou holí.
     
    08:31
    Síly na ledě se srovnají, Adam Jandejsek (LIB) je vyloučen na dvě minuty za sekání.
     
    07:37
    Přesilovou hru si zahrají i hosté. Miroslav Žáček (JIH) je vyloučen na dvě minuty, také za hákování.
     
    04:36
    Dukla bude mít výhodu přesilové hry, která je logickým vyústením jejího tlaku. Za hákování je vyloučen liberecký Roman Pálek.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 3. Prokš, 4. Prokš (Mandát, Mikeš), 10. Pěška (Čermák, Zídek), 42. Horký (Štěpán, Vantuch), 53. Gregar (Zídek) - 47. Chlapík (Zacha, Pyrochta), 51. Pilař (Jandejsek, Chlapík)


    HC Dukla Jihlava: Fučík (Vacek) - Dundáček, Zadražil, Žáček, Tobola, Čermák, Polívka - Mandát, Mikeš, Prokš - Pěška, Zídek, Gregar - Horký, Vantuch, Štěpán - Vlček
    Bílí Tygři Liberec: Sobotka (Horák) - Pyrochta, Pálek, Zuzaník, Turek, Pilař, Jandejsek, Slavík - Havlas, Dlouhý, Zacha - Maďar, Mikyska, Miškovský - Frk, Chlapík, Vlk - Šimek, Žďárský

    Rozhodčí: Doležal - Klouda, Křivohlavý
    bahis siteleri