Osasuna – Malaga 0:0 (kon.) | Valencia – Espanyol 2:1 (kon.) | Barcelona – Zaragoza 3:1 (kon.)
Real Madrid – Ath. Bilbao 5:1 (kon.)
konec
Real Madrid
5:1 (3:1)
Athletic Bilbao
Sobota 17.11.2012, 22:00Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    72
    Real právě vstřelil branku!
    Arbeloa na hranici vápna přiťukl balon SAMI KHEDIROVI, jenž tvrdou ranou propálil brankáře Iraizoze. Domácí vedou již 5:1!
     
    56
    Real právě vstřelil branku!
    Domácí znovu vedou o tři branky, když Ronaldo nahrál na pravé křídlo Benzemovi, jenž přesným pasem ve vápně našel MESUTA ÖZILA, který pohodlně zvyšuje na 4:1!
     
    42
    Bilbao právě vstřelilo branku!
    Z ničeho nic se podařilo hostům snížit, když se po rychlé kombinaci dostal ke střele z hranice vápna IBAI GÓMEZ a jeho přízemní rána zapadla přesně k tyči - 3:1!
     
    32
    Real právě vstřelil branku!
    Za necelé dvě minuty je tu další gól, když se po přihrávce od Callejóna z otočky parádní ranou z hranice vápna prosadil svým druhým gólem v zápase KARIM BENZEMA.
     
    30
    Real právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají do dvoubrankového vedení, když si na parádní centr Özila naběhl stoper SERGIO RAMOS, jehož parádní hlavička z malého vápna skončila až za zády bezmocného gólmana Iraizoze - 2:0!
     
    12
    Real právě vstřelil branku!
    Fantastický míč mezi obránce vyslal Luka Modrić a nasprintovaný KARIM BENZEMA z pozice mezi obránci přeloboval pohodlně gólmana Iraizoze - 1:0.

    Petr Bílek

    Branky: 12. Benzema, 30. Ramos, 32. Benzema, 56. Özil, 72. Khedira - 42. Ibai

    Karty:   75. Ramos (REA) - 45+1. Aduriz (ATB)


    Real Madrid: Casillas - Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Fábio Coentrão - José Callejón (70. di María), Modrić, Özil (61. Khedira), Xabi Alonso, Cristiano Ronaldo - Benzema (73. Morata)
    Athletic Bilbao: Iraizoz - Iraola, San José, Ekiza, Aurtenetxe - Susaeta, Iturraspe, Muniain (46. Llorente), Gurpegi, Ibai - Aduriz (67. Toquero)

    Rozhodčí: Teixeira - Díaz, García
    bahis siteleri