Dortmund – Fürth 3:1 (kon.) | Mönchengladbach – Stuttgart 1:2 (kon.) | Hannover – Freiburg 1:2 (kon.)
Norimberk – Bayern 1:1 (kon.) | Hamburg – Mohuč 1:0 (kon.) | Frankfurt – Augsburg 4:2 (kon.)
Leverkusen – Schalke 2:0 (kon.)
konec
Borussia Mönchengladbach
1:2 (1:1)
VfB Stuttgart
Sobota 17.11.2012, 15:30 • Borussia-Park, Mönchengladbach • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    72
    Stuttgart právě vstřelil branku!


    Moc povedený gól posílá VfB do vedení! Jedinou "vadou na kráse" je fakt, že si ho dali sami domácí! Do centru z levé strany se "připletl" ROEL BROUWERS, který patičkou přizvedl a nasměroval míč tak, že přesně "zaplul" k pravé tyči překvapeného Stegena!
     
    8
    Stuttgart právě vstřelil branku!


    Blesková odpověď Stuttgartu, po přenesení hry na levou stranu na Molinara, přichází přesný centr do pokutového území, na který si nejlépe naskočil MARTIN HARNIK a přesnou hlavičkou nedává šanci gólmanovi ter Stegenovi.
     
    7
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!


    První branku v utkání dávají domácí, po výborné centru z pravé strany se střelou ze zhruba pětadvaceti metrů prosazuje MARTIN STRANZL!

    Martin Dvořák

    Branky: 7. Stranzl - 8. Harnik, 72. Brouwers (vla.)

    Karty:   81. Marx (MNC), 90+3. Dominguez (MNC) - 44. Tasci (STU), 66. Traoré (STU), 68. Kuzmanovič (STU), 77. Okazaki (STU)


    Borussia Mönchengladbach: ter Stegen - Jantschke (46. Brouwers), Stranzl, Dominguez, Wendt - Rupp (76. Mlapa), Nordtveit, Marx, Arango - Herrmann, Hanke (66. de Camargo)
    VfB Stuttgart: Ulreich - Sakai, Tasci, Rodriguez Maza, Molinaro - Gentner, Kvist, Kuzmanovič (90+2 Rüdiger), Harnik - Ibiševič, I.Traoré (66. Okazaki)

    Rozhodčí: Michael Weiner
    bahis siteleri