Hr. Králové – Sparta 0:0 (odl.) | HC Kladno – HC Plzeň 2:3 (po s.n.) | Havlíčkův Brod – Motor ČB 3:2 (kon.)
Jihlava – Kometa Brno 1:4 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:2 (2:1, 1:1, 0:0)
Banes Motor České Budějovice
Čtvrtek 29.11.2012, 15:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    38:27
    Mountfield právě vstřelil branku!

    V signalizované výhodě dokázali hosté vyrovnat a z tribuny se ozývají nepěkná slova rozhořčení! Tomáš Fencl našel zpoza brány na levé straně spodku mezikruží volného JANA BÁRTU, který se s ničím nemazal a řízl puk na bránu a zakončil přesně za bezmocně se natahujícího Jana Brože! Asistence: Tomáš Fencl a Daniel Klimecký.
     
    26:21
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Z ničeho nic přichází rána do zátylku Budějovických hráčů! Po střele domácích hráčů z pravého kruhu, kterou Kváča vykopl před sebe, chtěl hostující hráč rozehrát, ale našel jen hůl DANIELA KOLOUCHA, který se s ničím nemazal, posadil si gólmana a pod tělem zakončil! Bez asistence.
     
    17:37
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A vida strýčka Fida! Rebelové dokázali bleskově strhnout vedení na svou stranu a v Kotlině propukla salva radosti! Daniel Kolouch nahodil puk na bránu, gólman Kváča puk vyrazil před sebe, kde se hostující obránci angažovali méně, než domácí hráči a JIŘÍ BENÁK dotlačil kotouč za záda ležícího gólmana Motoru! Asistence: Daniel Kolouch.
     
    17:05
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Domácí také v přesilovce skórují a máme zde srovnáno! Jakub Lacina sebral v útočné třetině kotouč a zavezl jej do útočného pásma, kde našel na spodku mezikruží před brankou TOMÁŠE NGUYENA, který se do kotouče opřel a mezi betony skóroval! Asistence: Jakub Lacina.
     
    10:21
    Mountfield právě vstřelil branku!

    Využitá přesilovka znamená vedení pro hosty! České Budějovice se rychle dostaly do útočné třetiny a na pravém kruhu dostal kotouč ONDŘEJ ŠULEK, který si povyjel do mezikruží blíže k brance a střelou nad Brožovu vyrážečku načal střelecký účet zápasu! Asistence: Daniel Klimecký a Jan Bárta.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 18. Nguyen (Lacina), 18. Benák (Kolouch), 27. Kolouch - 11. Šulek (Klimecký, Bárta), 39. Bárta (Fencl, Klimecký)


    BK Havlíčkův Brod: Brož (Marek) - Jelínek, L. Vala "C", Lacina, Vacek, Veselka, Vlach, Benák, Nguyen, Kraučuk, Němec, Cejpek "A", Kopic, Bušek, Michálek, Bancíř, Kolouch "A", Abbrent
    Banes Motor České Budějovice: Kváča (Kotrla) - Kadlec, Benda, Remiáš, Farka, Fencl, Šulek, Schmidmayer, Bláha, Schwarz, Klimecký "A", Matějka "A", Bahula, Ondráček, Švagr "C", Bárta, Doktor, Stehlík, Mašek

    Rozhodčí: Zdeněk Paulík - Petr Kotlík, Jaroslav Kuřítko
    bahis siteleri