Omsk – Viťaz 4:2 (kon.) | Ufa – Novokuzněck 3:2 (kon.) | Barys – Minsk 7:2 (kon.)
Chanty-Mansijsk – Čerepovec 3:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Riga 1:3 (kon.) | Čeljabinsk – Spartak Moskva 4:0 (kon.)
Magnitogorsk – Doněck 1:2 (kon.) | Nižněkamsk – Novosibirsk 2:0 (kon.) | Kazaň – Chabarovsk 4:3 (kon.)
Petrohrad – N.Novgorod 1:0 (kon.) | CSKA Moskva – Dynamo Moskva 4:6 (kon.)
konec
Avtomobilist Jekatěrinburg
1:3 (0:2,0:0,1:1)
Dinamo Riga
Pátek 07.12.2012, 14:00 • Jekatěrinburg stadion, Jekatěrinburg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Utkání nakonec končí dvoubrankovým rozdílem pro Rigu. Ta základ svého úspěchu položila již v první dvacetiminutovce, když se dvakrát prosadil útočník Johnson. Domácí pak stačili už pouze kosmeticky upravit. Tři body si tak dnes připíše celek z hlavní města Lotyška. To je pro dnešek vše. Přeji příjemný zbytek dne. (16:06:39)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:39
    Jekatěrinburg se ještě v samotné závěru pokoušel u hru bez brankáře. Ta mu ale nic zajímavého už nedokázala přinést a tak si dnes plný počet bodů připíše Dinamo.
     
    58:57
    Utkání už je zřejmě rozhodnuté. Domácí bruslaři ztrácí dva přesné zásahy, na které jim ještě zbývá zhruba minuta.
     
    57:06
    Riga právě vstřelila branku!
    Riga zřejmě nadobro rozhoduje o zisku tří bodů. O třetí branku hostů se postaral MARTINS KARSUMS - 1:3. Asistence: Alexandr Nizivijs, Kaspars Daugavins.
     
    56:18
    Domácí fanoušci si přejí ještě jednu branku, která by posunula utkání do prodloužení. Jekatěrinburgu se ale nedaří přechodová fáze a v útoku tápe.
     
    55:02
    Hosté se zřejmě rozhodli, že už zbytek třetí třetiny ubrání. Hráči v bílém se do útoku vůbec nehrnou a zřejmě vyčkávají na domácí powerplay.
     
    54:00
    Na hokejky domácích hráčů se začíná vkrádat nejistota a nervozita. Naštěstí pro Avtomobilist se dá říct to samé o hokejistech lotyšského celku.
     
    53:26
    Hosté to teď hrají hodně takticky a prakticky. Puk drží především za vlastní brankou a když už přijde nějaké ohrožení vyhodí jej do středního pásma.
     
    52:35
    Dinamo se trápí a znovu se osvobozuje pouze za cenu zakázaného uvolnění. Dění se stěhuje před Tellqvista, který musí vyhlásit stupeň nejvyššího ohrožení.
     
    51:08
    Avtomobilist se teď nemůže rozjet a dostat se do útočného pásma. Riga dobře brání střední pásmo a bruslaře v červeném drží daleko od vlastní klece.
     
    50:17
    Dinamo pouze odevzdalo kotouč domácím, kteří tak mohli znovu podniknout útočný výpad. K tomu ale vůbec nedošlo, protože celá kombinace skončila icingem.
     
    48:52
    Červených dresů je teď plné hřiště. Další nebezpečný útok domácích hokejistů, který volal po vyrovnání. Jekatěrinburg se ale do střelecké pozice nedostal.
     
    48:02
    Tentokrát to Avtomobilist s rozehrávkou přehnal a ta skončila zakázaným uvolněním. Po delší odmlce se tak hra stěhuje před domácí svatyni.
     
    47:30
    Riga se dokázala ubránit dalšímu oslabení. Dinamo několikrát vyhodilo až za branku Lobanova. Jekatěrinburg se v posledních minutách hodně aktivní.
     
    46:45
    Domácí hokejisty vyrovnávací branka hodně nakopla a snaží se přidat i druhý přesný zásah. Strelcov však střílel nepřesně.
     
    44:23
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Tonoucí se stébla chytá a Jekatěrinburg prohrává už pouze o jedinou branku. Od modré se nekompromisní ranou po zemi prosadil ARTEM KRJUKOV - 1:2. Asistence: Alexander Sazonov, Sergei Stupin.
     
    44:02
    Jekatěrinburg je kompletní. Jeho přesilová hra však dlouho trvat nebude.
     
    43:29
    Zatím se hraje hodně opatrně. Hra se odehrává převážně ve středu hřiště a ani jeden z týmů se nemá k žádnému pořádnému útoku.

    Jakub Martínek

    Branky a nahrávky: 45. Kryjukov (Sazonov, Stupin) - 1. Johnson (Redlihs), 10. Johnson (Szczechura), 58. Karsums (Nizivijs, Daugavins)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Lobanov (Borodin) - Mezei, Sokolov, Gusev, Trjamkin, Sazonov, Stupin, Pronin, Gimatov - Krjukov, Jemelejev, Lapenkov - Simakov, Špirko, Nemolodyčev - Malychin, Straka, Žmakin - Strelcov V., Strelcov A., Makejev.
    Dinamo Riga: Tellqvist (Jucers) - Redlihs, Galvinš, Lavins, Porejs, Sotnijeks, Carle, Pavlovs - Johnson, Giroux, Szczechura - Nizivijs, Karsums, Daugavins - Meija, Bukarts, Dzerins - Biezais, Bicevskis, Ivanans.

    Rozhodčí: Komarov, Alexander - Konstantin, Tomilov
    bahis siteleri