Banská Bystrica – Žilina 3:1 (kon.) | Poprad – Skalica 4:8 (kon.) | Trenčín – Nitra 2:1 (kon.)
Piešťany – Martin 2:4 (kon.) | Košice – Zvolen 7:4 (kon.)
konec
HK Poprad
4:8 (1:2, 1:4, 2:2)
HK Skalica
sk Pátek 07.12.2012, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Je dobojované!
    V čase tretej tretiny boli popradské tribúny už poriadne nespokojné. Najskôr nevýrazný výkon gólmana Westlunda v prvej a druhej tretine a napokon ležerný výkon domácich hokejistov. V 52. minúte síce znížil Jaroslav Jabrocký, no napokon to nestačilo. V 56. minúte úspešne odpovedal Kutálek. V 60. minúte sme napokon videli až dva góly. Najskôr sa gólovo presadil Kutálek a v poslednej sekunde aj domáci Suchý. Skaličania tak po troch prehrách proti Popradu v tejto sezóne si na svoje konto pripisujú jasnú výhru a tri body.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z popradského zimného štadióna.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:11:11)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:59
    Poprad dal gól!
    V poslednej sekunde Popradčania skorigovali výsledok tohto stretnutia na konečných - 4:8. Gólovo sa presadil RADOSLAV SUCHÝ, ktorý skvelým švihom vymietol ľavý horný roh brány hostí. Asistencie si pripisujú hráči Marcel Šterbák a Lukáš Hvila.
     
    59:45
    Popradský zimný štadión sa už pomaly vyprázdňuje. Tí, čo ostali, veľmi hlasno pískajú. Posledný gól Skalice bol napokon pochválený potleskom domácich tribún.
     
    59:11
    Skalica dala gól!
    Skalickí hráči udreli napokon aj v poslednej minúte. Po skvelej prihrávkovej kombinácii napokon popradská obrana opäť zaspala a gólovo sa presadil TIBOR KUTÁLEK! Gólman Sedlačko nemal šancu na úspešný zásah. Asistencie si pripisujú hráči Marcel Holovič a Rastislav Konečný.
     
    58:35
    Gólman Zdenko Kotvan zlikvidoval aj tvrdú strelu od Jaroslava Jabrockého. Tentokrát úspešne zasiahol svojou dobre postavenou výstrojou.
     
    58:00
    Do konca zápasu nám ostávajú dve minúty. Pri puku sú síce Popradčania, no myslím si, že v tomto zápase sa už nič vážne nestane a skalickí hráči si ustrážia svoje vedenie.
     
    57:32
    Na druhej strane opäť nekompromisne pohrozili skalickí hráči, ktorí sa snažili presadiť v znení Sloboda - Lažo, no nevyšlo im to. Lažo po skvelej prihrávke napokon minul bránu.
     
    56:45
    Gólman Kotvan opäť výrazne podržal svoj tím. Tentokrát veľmi dobre zasiahol po peknom úniku od Tomasa, ktorý sa snažil zakončovať z medzikružia.
     
    56:00
    Do skvelej gólovej šance sa tentokrát po prihrávke od Homu dostal Gríger, no z pravej strany pekným švihom napokon poriadne prestrelil skalickú svätyňu.
     
    55:12
    Skalica dala gól!
    Popradská obrana poriadne zaspala aj tentokrát. MIROSLAV PREISINGER zinkasoval skvelú prihrávku od Pálffyho, následne si urobil sťahovačku na pravú stranu, ktorou oklamal popradského brankára a nekompromisne zakončil. Asistencie si pripisujú hráči Žigmund Pálffy a Ivan Ďatelinka.
     
    54:37
    Do fantastickej gólovej šance sa tentokrát dostal Dávid Buc! Ten však po skvelej prihrávke od Petra Kloudu netrafil odkrytú skalickú bránu!
     
    54:00
    Veľmi dobré backhandové zakončenie z pravej strany nám tentokrát predviedol Michal Srnec, no napokon bol neúspešný. Gólman Sedlačko puk zblokoval do svojej moci.
     
    53:01
    Skaličania nám po tvrdej strele od Takáča predviedli ďalšie vyhodenie puku cez všetky čiary lenj za cenu zakázaného uvoľnenia. Vhadzovať sa bude po Kotvanovej pravici.
     
    52:42
    Nevydarený popradský útok skončil schmatnutím puku na skalickú stranu, no napokon sa hostia presadili len vyhodením puku cez všetky čiary, ktoré znamenalo zakázané uvoľnenie.
     
    52:00
    Momentálne sú pri puku hráči Skalice, ktorí sa snažia gólovo presadiť aj posiedmykráť, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Popradská obrana hrá dobre a nad vodou ju výrazne drží gólman Sedlačko.
     
    51:27
    Poprad dal gól!
    Po menších zaváhaniach sa Popradčania napokon dokázali presadiť. Svoje individuality nám predviedol JAROSLAV JABROCKÝ, ktorý si puk potiahol na pravú stranu a pri mantineli napokon z otočky tvrdo zakončil, čím prekvapil Zdenka Kotvana. Asistenciu si pripisuje Samuel Takáč.
     
    50:35
    Po skvelej prihrávke od Vandasa sa k puku dostal Lukáš Hvila, no ten sa z bezprostrednej blízkosti napokon nedokázal gólovo presadiť! Gólman Kotvan ho úspešne vychytal.
     
    49:57
    V uplynulej minúte sme na popradskom ľade nič zaujímavé nevideli. Hra sa nám prelína zo strany na stranu. Skaličania sa dobre bránia a Popradčania sa snažia, no zatiaľ sa im nedarí.
     
    49:00
    Po skvelej backhandovej prihrávke od Slobodu sa k zakončeniu dostal David Stieler, no ten bol napokon neúspešný! Od puku ho dobre odstavil obranca Suchý.

    Branky a nahrávky: 15. Klouda (Buc, Fabian), 23. Hvila (Vandas, Balán), 52. Jabrocký (Takáč), 60. Suchý (Šterbák, Hvila) - 2. Sloboda (Stieler, Lažo), 13. Kutálek (Konečný), 24. Konečný (Trška), 32. Konečný, 33. Konečný (Kutálek, Holovič), 37. Konečný (Kutálek), 56. Preisinger (Pálffy, Ďatelinka), 60. Kutálek (Holovič, Konečný)


    HK Poprad: Westlund (Sedlačko) - Šterbák, Suchý ("A") - Fabian, Jáchym - Špelda, Kurali - Kramár - Vandas, Balán, Hvila - Tomas, Klouda ("C"), Buc - Paločko, Koskinen, Jabrocký - Gríger, Takáč, Homa.
    HK Skalica: Kotvan (Vasiljevic) - Vyrúbalík, Ďatelinka - Jankovič, Kozák - Trška, Jaborník - Srnec, Gula - Pálffy ("C"), Školiak ("A"), Preisinger - Lažo, Stieler, Sloboda - Kutálek, Holovič, Konečný - Klejna.

    Rozhodčí: Lokšík - Holienka, M. Valach

    Diváci: 1286
    bahis siteleri