Slavia – Kometa Brno 1:3 (kon.) | Liberec – Chomutov 1:2 (po s.n.) | K. Vary – Plzeň 1:2 (kon.)
Zlín – Litvínov 5:1 (kon.) | Pardubice – Motor ČB 1:3 (kon.) | Sparta – Kladno 6:3 (kon.)
Vítkovice – Třinec 4:1 (kon.)
konec
Berani Zlín
5:1 (2:1, 2:0, 1:0)
HC VERVA Litvínov
Neděle 09.12.2012, 17:00Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:21
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zdeněk Okál seskočil z trestné lavice, počkal na přihrávku od Lešky, poté přejel přes modrou čáru a naservíroval puk JAROSLAVU BALAŠTÍKOVI. Ten se s ničím nepáral a zasadil puk za Francouze. Asistence: Zdeněk Okál, Petr Leška.
     
    28:50
    Zlín právě vstřelil branku!
    Dvojnásobnou přesilovku Ševci nevyužili, ale prosazují se ihned po jejím konci. Oldřich Horák našel prudkou přihrávkou v palebné pozici nachystaného ANTONÍNA HONEJSKA, a ten střelou z první dokonává hattrick. Asistence: Oldřich Horák, Ondřej Veselý.
     
    26:32
    Zlín právě vstřelil branku!
    ANTONÍN HONEJSEK obdržel od Veselého přihrávku do středního pásma, chytrou stahovačkou si obhodil Kubinčáka a v samostatném nájezdu nedal Francouzovi sebemenší šanci. Asistence: Ondřej Veselý, Petr Leška.
     
    15:23
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí si ale berou vedení rychle zpět na svoji stranu. Leškova chytrá přihrávka o mantinel našla přesně hůl BEDŘICHA KÖHLERA a zlínský střelec neměl se zakončením do šibenice žádný problém. Asistence: Petr Leška.
     
    13:12
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Přesilovku sehráli hosté bídně, ale vzápětí dávají zápasu nerozhodný stav. JAKUB ČERNÝ obkroužil zlínskou klec a stihl puk zasunout za Sedláčkova záda. Asistence: Roman Pšurný.
     
    1:06
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla ukázková přesilovková trefa! ANTONÍN HONEJSEK obdržel přihrávku od Tesaříka, naznačil že přihraje před branku Čajánkovi, ale na poslední chvíli si všiml zlínský útočník volného místečka nad Francouzovou vyrážečkou a posílá Berany do vedení. . Asistence: Radim Tesařík, Petr Čajánek
    Marken.cz

    Ivo Raiskub

    Branky a nahrávky: 2. Honejsek (Tesařík, Čajánek), 16. Köhler (Leška), 27. Honejsek (Veselý, Leška), 29. Honejsek (Horák, Veselý), 60. Balaštík (Okál, Leška) - 14. Černý (Pšurný)


    Berani Zlín: Sedláček - Hamrlík, Linhart, Zámorský, Urbanec, Tesařík, Horák, Matějíček, Řezníček - Balaštík, Leška, Kubiš - Okál, Čajánek, Veselý - Honejsek, Holík, F. Čech - Šlahař, Melenovský, Köhler
    HC VERVA Litvínov: Francouz - Holub, Kousalík, Kubát, Posmyk, Gula, Jareš, Brejčák - Trávníček, Pšurný, Lukeš - Černý, Hübl, Martynek - Kubinčák, Majdan, Frolík, Hanzl, Rapáč, Baláž.

    Rozhodčí: Jeřábek, Polák - Bláha, Kostka

    Diváci: 3856
    bahis siteleri