Utrecht – Heerenveen 3:1 (kon.) | Arnhem – Waalwijk 2:2 (kon.) | Feyenoord – Den Haag 3:2 (kon.)
Willem II – Ajax 2:4 (kon.)
konec
Feyenoord Rotterdam
3:2 (2:1)
HFC ADO Den Haag
Neděle 16.12.2012, 14:30 • De Kuip • Nizozemská Eredivisie
Předzápasové kurzy
     
    86
    Feyenoord právě vstřelil branku!
    Domácí jdou krátce před koncem zápasu do vedení po vlastním gólu CHERYHO.
     
    57
    Den Haag právě vstřelil branku!
    DANNY HOLLA se postavil jako exekutor k míči a bez větší problémů překonal z pokutové značky Muldera. Ten se může vzteakat, jak chce, ale balón v jeho síti prostě skončil.
     
    45+1
    Feyenoord právě vstřelil branku!
    LEX IMMERS pokutový kop bez mrknutí oka proměnil. Coutinho se pohnul na opačnou stranu, než kam mířila Immersova střela, takže nebylo co řešit.
     
    16
    Den Haag právě vstřelil branku!
    Okamžitá odpověď hostů! Cherry dostal míč na levou stranu, odkud ho poslal skrz šestnáctku naproti na nabíhajícího MIKA VAN DUINENA, který se z vyložené pozice na hranici malého vápna a nikým nehlídaný nemýlil.
     
    15
    Feyenoord právě vstřelil branku!
    GRAZIAON PELLÉ dostal parádní přihrávku za obranu od Martinse Indiho, následně jen tak drkl do balónu, a protože Coutinho špatně vyběhl, skončila slabounká střela za brankovou čárou.

    Patrik Sandev

    Branky: 15. Pellé, 45+1. Immers (pen.), 86. Chery (vla.) - 16. Duinen, 57. Holla (pen.)

    Karty:   54. Elabdellaoui (FEY), 90+3. Mokotjo (FEY) - 39. Toornstra (HAA), 45. Wormgoor (HAA), 68. Supusepa (HAA), 78. Meijers (HAA), 90+3. Vicento (HAA)   57. Indi (FEY) - 59. Beugelsdijk (HAA)


    Feyenoord Rotterdam: Mulder - Elabdellaoui (62. Nelom), de Vrij, Mathijsen, Martins Indi - Clasie, Immers, Vilhena - Verhoek (70. Boetius), Pellé, Schaken (89. Mokotjo)
    HFC ADO Den Haag: Coutinho - Omeruo, Wormgoor, Beugelsdijk, Supusepa (89. Vicento) - Toornstra, Holla, Meijers - Poepon (24. Elbers, 63. Malone), van Duinen, Chery

    Rozhodčí: Ruud Bossen