Omsk – Jaroslavl 4:2 (kon.) | Chanty-Mansijsk – N.Novgorod 4:3 (kon.) | Jekatěrinburg – Chabarovsk 3:4 (po s.n.)
Čeljabinsk – Novokuzněck 3:1 (kon.) | Magnitogorsk – Novosibirsk 3:5 (kon.) | Barys – Mytišči 5:4 (po s.n.)
Petrohrad – CSKA Moskva 1:2 (po pr.) | Dynamo Moskva – HC Slovan 2:1 (po s.n.)
po s.n.
Barys Nur-Sultan
5:4 (3:0, 1:2, 0:2 – 0:0)
Atlant Mytišči
Středa 26.12.2012, 14:05 • Kazakhstan Sports Palace, Astana (5332 míst) • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    Astana právě vstřelila branku!
    Rozhodující samostatný nájezd vstřelil NIGEL DAWES.
     
    59:55
    Mytišči právě vstřelilo branku!
    Tak to je zvrat v zápase! Když už to vypadalo, že domácí si pohlídají své dvoubrankové vítězství, tak hosté dvakrát udeřili a zápas spěje do prodloužení. Pět vteřin před koncem třetí třetiny vstřelil vyrovnávající branku VIKTOR STALBERG. Asistence: Andreas Engqvist.
     
    58:42
    Mytišči právě vstřelilo branku!
    Ještě to bude drama! Atlant snižuje na rozdíl jediné branky! Podruhé v zápase se prosazuje hostující ALEXANDER ŠEVČENKO. Asistence: Andreas Engqvist, Sandis Ozolinš.
     
    37:27
    Mytišči právě vstřelilo branku!
    Hosté snižují už na rozdíl dvou branek! Druhým hráčem Atlantu, který překonal Jeremejeva je ALEXANDER ŠEVČENKO. Asistence: Sandis Ozolinš.
     
    32:20
    Mytišči právě vstřelilo branku!
    Hostům se přeci jen podařilo vstřelit branku a Atlant Mytišči snižuje na 4:1. V hře pět na pět se po přihrávce od Rukavišnikova podařilo prostřelit domácího brankáře Jeremejeva MICHAJLOVI GLUCHOVOVI. Asistence: Roman Rukavišnikov, Konstantin Kolcov.
     
    30:03
    Astana právě vstřelila branku!
    V polovině zápasu vedou domácí už 4:0! Po přihrávce od Puškarjova se trefil přesně DUSTIN BOYD. Asistence: Konstantin Puškarjov.
     
    17:47
    Astana právě vstřelila branku!
    Tak to je studená sprcha pro hostující Atlant! Po minutě a dvaatřiceti vteřinách se domácí Astaně podařilo vstřelit tři branky. Tentokrát Kudobina překonal FJODOR PULIŠČUK. Asistence: Vadim Krasnoslobodcev.
     
    16:37
    Astana právě vstřelila branku!
    Uběhlo pouhých dvaadvacet vteřin a domácí přidávají další branku a vedou už 2:0! Ihned po buly se domácí vydali vpřed a po rychlé kombinaci zakončil přesně za záda Kudobina BRANDON BOCHENSKI. Asistence: Maxim Spiridonov, Ilja Solarjov.
     
    16:15
    Astana právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do zaslouženého vedení 1:0! Ve hře pět na pět se prosadila třetí formace. Po přihrávce od Grigorjeva prostřelil Kudobina domácí hráč KONSTANTIN PUŠKARJOV. Asistence: Michajl Grigorjev.

    Filip Bazala

    Branky a nahrávky: 17. Puškarjov (Grigorjev), 17. Bochenski (Spiridonov, Solarjov), 18. Puliščuk (Krasnoslobodcev), 31. Boyd (Puškarjov), 65. Dawes - 33. Gluchov (Rukavišnikov, Kolcov), 38. Ševčenko (Ozolinš), 59. Ševčenko (Engqvist, Ozolinš), 60. Stalberg (Engqvist)


    Barys Nur-Sultan: Jeremejev – Savčenko, Litviněnko, Novopašin, Hutchinson, Mnatsyan, Grigorjev, Běljakov, Spiridonov – Žajlaouv, Puliščuk, Krasnoslobodcev – Ruděnko, Upper, Starčenko – Dawes, Boyd, Puškarjov – Solarjov, Bochenski, Rachmanov.
    Atlant Mytišči: Kudobin – Ťutin, Višnějvskij, Ozolinš, Frogren, Rukavišnikov, Batyršin, Petrov, Kosmačev – Ignatuškin, Andersson, Žerděv – Engqvist, Stalberg, Dorofejev – Gluchov, Kablukov, Kolcov – Ševčenko, Točiskij.

    Rozhodčí: Dejev, Komarov – Matjuša, Pavlov

    Diváci: 2717
    bahis siteleri