Slavia – Sparta 4:3 (po s.n.) | K. Vary – Kometa Brno 7:0 (kon.) | Třinec – Motor ČB 6:3 (kon.)
Zlín – Kladno 2:5 (kon.) | Litvínov – Liberec 5:2 (kon.) | Plzeň – Chomutov 6:2 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
5:2 (3:1, 1:1, 1:0)
Bílí Tygři Liberec
Neděle 30.12.2012, 17:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:17
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Kubát našel ve středním pásmu MARTINA RUČINSKÉHO, který napravil předchozí zaváhání svých spoluhráčů, a poslal kotouč do zcela prázdné branky. Litvínov tak po zásluze vítězí 5:2. Asistence: Karel Kubát.
     
    59:06
    Martynek mohl definitivně rozhodnout o vítězství Litvínova, jenže trefil jen boční síť!
     
    57:40
    Litvínov se znovu dostal ze sevření, Martynek už byl za modrou čárou, jenže prázdnou libereckou klec netrefil!
     
    56:15
    Marek Pinc zůstává na střídačce, Liberec zkusí své štěstí při power-play!
     
    56:15
    Liberecký trenér Filip Pešán si vyžádal oddechový čas!
     
    56:04
    Pinc vyjel z branky proti Ručinskému, jemuž chtěl odebrat kotouč. To se mu povedlo tak z poloviny, protože touše se vzápětí zmocnil Martynek, který naštěstí pro Liberec netrefil odkrytou brankou.
     
    54:04
    Teď měl Liberec obrovskou šanci! Urban od mantinelu vybídl ke skórování Bártu, kterého lapačkou vychytal Francouz, jenž za svůj zákrok záhy sklidil od litvínovského kotle aplaus!
     
    48:47
    Liberec si zahraje přesilovku a bude mít tak šanci se zápasem ještě něco udělat. Jakub Černý trefil nechtěně Víška hokejkou do obličeje, a protože se ve tváři libereckého útočníka neobjevila krev, dostal Černý pouze menší trest.
     
    44:32
    Neuvěřitelná situace! Hanzl našel na druhém kruhu připraveného Martynka, na kterého čekala zcela prázdná branka, jenže litvínovský forvard puk špatně trefil a do branky jej tak nenasměroval!
     
    34:04
    Lukeš porušil všechny hokejové zákony, když zahákoval obránce Havíře, a hlavní rozhodčí poslal domácího útočníka zchladit hlavu.
     
    32:18
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Teď už to Litvínovu vyšlo. Hübl zpoza branky poslal kotouč před Pince, kde se objevil VOJTĚCH KUBINČÁK, jenž přesnou bekhendovou střelou překonává svého dlouholetého kamaráda Pince. Asistence: Viktor Hübl.
     
    31:20
    Hosté teď měli z pekla štěstí! Stříteský střílel od modré čáry a jeho projektil zastavila až tyč Pincovy brány! Při Liberci nyní stáli všichni hokejoví svatí.
     
    29:28
    Domácí budou hrát přesilovku, Víšek podrazil Černého a poslušně usedá k trestoměřičům.
     
    24:48
    Liberec právě vstřelil branku!
    Urostlý liberecký útočník Vantuch nahodil od modré čáry puk za Francouzovu branku, kam si pro něj sjel Urban, který přesnou přihrávkou našel ROMANA VLACHA, jenž nedal Francouzovi sebemenší šanci zasáhnout. Asistence: Tomáš Urban a Lukáš Vantuch.
     
    20:39
    Majdan na sebe vybojoval nedovolený zákrok, kterého se dopustil Nedvěd. Libereckému útočníkovi se sice rozhodnutí rozhodčích vůbec nelíbilo, ale přesto musel odejít za katr.
     
    18:08
    V závěru první třetiny si v početní převaze zahrají hosté, litvínovský Piroš je vyloučen za hákování.
     
    12:01
    To už bylo moc i na brankáře Vošvrdu, jemuž pověstný kalich hořkosti definitivně přetekl, a v libereckém brankovišti jej tak střídá Marek Pinc.
     
    12:01
    Litvínov právě vstřelil branku!
    V první třetině se nám na Zimním stadionu Ivana Hlinky v Litvínově s góly doslova roztrhl pytel. V situaci dva na jednoho přihrál Piroš JAKUBOVI ČERNÉMU, který bez problémů dostal černou pryž do prázdné branky. Asistence: Kamil Piroš.
     
    10:45
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov nabídnutou početní výhodu využívá beze zbytku. Lukeš adresoval puk JURAJI MAJDANOVI, jemuž sice pokus tolik nesedl, přesto však Vošvrda na jeho střelu nedosáhl. Asistence: František Lukeš a Viktor Hübl.
     
    10:33
    Přesilovou hru si zahraje také Verva, liberecký Nedvěd odchází za katr za sekání.
     
    3:34
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberecká odpověď příchází opravdu velmi rychle. PETER GALAMBOŠ se dostal do samostatného úniku, a přestože byl faulován, dokázal propasírovat kotouč za Francouze. Asistence: Michal Bulíř a David Štich.
     
    3:05
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí Verva se ubránila liberecké přesilovce a sama udeřila. Hanzl přenechal puk MARTINU RUČINSKÉMU, který vyjel od mantinelu, a bekhendovou střelou z mezikruží posílá svůj tým do vedení. Asistence: Robin Hanzl.
     
    0:40
    Hned zkraje zápasu si hosté zahrají první přesilovku. Litvínovský Lukeš přehnal své snažení a odchází pykat na trestnou lavici za podražení.
    Marken.cz

    Michal Šandor

    Branky a nahrávky: 4. Ručinský (Hanzl), 11. Majdan (Lukeš, Hübl), 13. Černý (Piroš), 33. Kubinčák (Hübl), 60. Ručinský (Kubát) - 4. Galamboš (Bulíř, Štich), 25. Vlach (Urban, Vantuch)


    HC VERVA Litvínov: Francouz - Brejčák, Černý K., Gula, Charousek, Jareš, Kubát, Sklenička, Stříteský - Baláž, Černý J., Hanzl - Hübl, Kubinčák, Lukeš - Majdan, Martynek, Piroš - R. Pšurný, Ručinský, Smolka. Trenér: Jeřábek
    Bílí Tygři Liberec: Vošvrda (13. Pinc) - Čakajík, Havíř, Jánošík, Kajínek, Štich, Výtisk - Bárta, Bortňák, Bulíř - Duda, Filippi, Galamboš - Nedvěd, Pospíšil, Urban - Vantuch, Víšek, Vlach R. - Vlach J. Trenér: Pešán

    Rozhodčí: Fraňo, Šindler - Bryška, Čech

    Diváci: 4 450
    bahis siteleri