Košice – Nitra 5:2 (kon.) | Poprad – Trenčín 4:0 (kon.) | Zvolen – Banská Bystrica 4:2 (kon.)
Skalica – Martin 7:1 (kon.) | Piešťany – Žilina 5:3 (kon.)
konec
HK Poprad
4:0 (3:0, 1:0, 0:0)
HK DUKLA Trenčín
sk Neděle 30.12.2012, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    58:25
    Vandas chcel získať pre svoj tím cenné sekundy, no následne sa pri Sojčíkovom úniku previnil nedovoleným zákrokom. Odchádza si sadnúť na dve minúty za podrazenie.
     
    56:15
    Trenčania si zahrajú presilovú hru. Na dve minúty za nedovolené bránenie si na trestnú lavicu odchádza sadnúť obranca Marcel Šterbák.
     
    53:38
    V oslabení sa do samostatného nájazdu dostal Tomáš Klíma, no gólman Alex Westlund potvrdil svoj doterajší výkon a aj toto zakončenie švihom z hranice ľavého kruhu vyrazil do bezpečia!
     
    53:15
    Po skvelej strele od modrej čiary v podaní Buca sa k dorážke dostal Balán, no gólman Kutej bol v strehu a puk vyrazil svojou pozornou výstrojou do bezpečia.
     
    53:00
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty za hákovanie si odchádza sadnúť obranca Homa.
     
    49:57
    Druhý popradský útok opäť poriadne zavaril pred Kutejom! Najskôr zakončoval Tomas, toho Kutej vychytal. Následne sa k strele dostal aj Balán, ktorý však tesne minul trenčiansku svätyňu.
     
    47:32
    Po skvelej strele od Kovačeviča stál pred Kutejom Takáč, ktorý puk stečoval! Trenčianský gólman však ostal v strehu a puk vyrazil svojou výstrojou.
     
    42:51
    Nasledujú vylúčenia na oboch stranách. Za držanie si na dve minúty odchádza sadnúť Hvila a na dve minúty za hrubosť odchádza Pozník.
     
    41:27
    Trenčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty za podrazenie si odchádza sadnúť Špelda.
     
    41:18
    Po skvelej prihrávke od Sojčíka sa k zakončeniu na ľavej strane dostal Lelkeš, no gólman Westlund sa po puku bravúrne hodil a následne ho vyrazil za svoju bránu!
     
    38:55
    Do skvelej palebnej pozície na ľavej strane sa dostal Otčenáš! Ten tvrdo zakončil, no gólman Westlund je v dobrej forme a puk vyrazil svojím pozorným ramenom.
     
    36:25
    Po skvelej prihrávke od Tomasa sa do vyloženej gólovej šance dostal Dávid Buc! Ten tvrdo zakončoval z pravej strany, no napokon sa mu nepodarilo trafiť priestor trenčianskej brány.
     
    35:07
    Domáci si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty za hákovanie si na trestnú lavicu odchádza sadnúť Peter Sojčík.
     
    32:50
    Špelda skvelou prihrávkou chcel poslať Buca do samostatného nájazdu, no Buc stál v offsajde, a tak sa táto šanca znemožnila jediným hvizdom.
     
    29:16
    Gólman Kutej nám predviedol dva fantastické zákroky za sebou! Najskôr betónom zneškodnil zakončenie Jáchyma, ktoré sa odrazilo k Balánovi. Následne zneškodnil aj Balána, ktorého strelu ukryl v lapačke!
     
    28:13
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty za seknutie si odchádza na trestnú lavicu sadnúť Matúš Vizváry.
     
    24:59
    Do skvelej gólovej šance sa tentokrát dostal Tomas! Po skvelej prihrávke od Balána zakončoval z prvej, no puk umiestnil len veľmi tesne mimo trenčianskej brány!
     
    23:41
    Poprad dal gól!
    Tak mierne som to zariekol. Štvrtý popradský útok sa presadzuje aj druhýkrát! DÁVID GRÍGER sa po prihrávke od Paločka dobre presúval s pukom po pravom krídle a následne zakončoval príklepom. Kutejovi puk prešiel pomedzi betóny do trenčianskej brány. Asistencie si pripisujú hráči Matúš Paločko a Samuel Takáč.
     
    15:51
    Gólman Westlund nám predviedol ďalší veľmi dobrý zákrok! Tentokrát lapačkou zneškodnil strelu z medzikružia, ktorú na neho vytiahol Pardavý.
     
    12:48
    Trenčania budú hrať opäť v početnej výhode. Na dve minúty za krosček si na trestnú lavicu odchádza sadnúť Sabolič.
     
    12:40
    Do skvelej gólovej šance sa po prihrávke od Klímu dostal Filo, no tomu puk z hokejky skĺzol a napokon minul popradskú bránu o poriadny kus ľadu.
     
    10:09
    Trenčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty za nedovolené bránenie si odchádza sadnúť obranca Sabahudin Kovačevič.
     
    06:43
    Poprad dal gól!
    Popradčania využívajú presilovú hru o dvoch hráčov! Po tvrdej strele spoza pravého kruhu od Dávida Buca gólman Kutej puk vyrazil naľavo, kde stál STANISLAV BALÁN. Ten nekompromisným tečom prekonal trenčianskeho gólmana. Asistencie si pripisujú hráči Dávid Buc a Sabahudin Kovačevič.
     
    06:08
    "Kamzíci" si zahrajú v početnej výhode o dvoch hráčov. Nedovolené držanie nám predviedol Matúš Vizváry, ktorý si odchádza sadnúť na dve minúty.
     
    05:38
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty za hákovanie si na trestnú lavicu odchádza sadnúť Rostislav Marosz.
     
    05:09
    Poprad dal gól!
    Domáci sa dostávajú do dvojgólového vedenia! Trenčianska obrana tentokrát poriadne zaváhala! K puku sa na ľavej strane dostal Samuel Takáč, ktorý skvele prihral na pravú stranu, kde stál MATÚŠ PALOČKO. Ten si skvelým švihom vychutnal gólmana Kuteja, ktorý nestihol zasiahnuť. Asistenciu si pripisuje Samuel Takáč.
     
    03:01
    Poprad dal gól!
    Popradčania premieňajú svoj ofenzívny tlak na gól! Po skvelej prihrávke od sa na pravej strane uvoľnil PETER KLOUDA, ktorý nekompromisným švihom prekonal bezmocného gólmana Kuteja - puk mu umiestnil do pravého horného rohu jeho brány. Asistenciu si pripisuje Michael Vandas.

    Branky a nahrávky: 4. Klouda (Vandas), 6. Paločko (Takáč), 7. Balán (Buc, Kovačevič), 24. Gríger (Paločko, Takáč)


    HK Poprad: Westlund (Sedlačko) - Šterbák, Suchý ("A"), Kovačevič ("A"), Jáchym, Fabian, Špelda, Kurali, Dinda - Vandas, Klouda ("C"), Hvila - Tomas, Balán, Buc - Sabolič, Vaic, Jabrocký - Gríger, Takáč, Paločko.
    HK DUKLA Trenčín: Kutej (Kompas) - Koma, Imrich, Pozník, Vizváry, Bednár, Bokroš, Nemčík, Habšuda - Pardavý ("C"), Marosz, Gašparovič - Sojčík ("A"), Lelkeš, Tybor ("A") - Filo, Klíma, Otčenáš - Jakúbek, Nemček, Mikula.

    Rozhodčí: Hradil, Husička - Gavalier, Tornay

    Diváci: 1805
    bahis siteleri