Vítkovice – Liberec 7:1 (kon.) | K. Vary – Kladno 4:0 (kon.) | Pardubice – Zlín 3:2 (po pr.)
Kometa Brno – Sparta 1:2 (po s.n.) | Litvínov – Chomutov 6:2 (kon.) | Slavia – Motor ČB 1:2 (po s.n.)
po prodl.
HC Dynamo Pardubice
3:2 (1:0, 0:0, 1:2 – 1:0)
Berani Zlín
Pátek 11.01.2013, 18:00 • ČEZ Arena Pardubice. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:54
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Je rozhodnuto, dva body zůstavají v ČEZ Areně. Leška nepřesně nahrál na Köhlera a puk se dostal na hokejky domácích. V následném brejku sice nejprve Zohorna nenašel volného Marušáka, jenže k puku dojel TOMÁŠ ROLINEK, a ten s trochou štěstí dostal puk za nemohoucího Jakuba Sedláčka. Asistence: Tomáš Zohorna a Jiří Marušák.
     
    55:13
    Zlín právě vstřelil branku!
    A hosté přesilovou hru využívají téměř ihned. Po nahrávce Petra Lešky na modrou čáru pálil do brankoviště Hamrlík. Ten svým ostrým projektilem našel hůl JAROSLAVA BALAŠTÍKA, který sice svým první pokusem tečoval jen do betonu Salfického, ale v dorážce už neselhal a pohodlně zakončuje do odkryté klece. Asistence: Martin Hamrlík a Petr Leška.
     
    47:41
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Přesilovka domácích již zaváněla ztrátou puku, jenže to se nestalo vedoucí branka a stav 2:1! Po dlouhé kombinaci se z levé strany dostal k ráně Píša a jeho ránu skvěle tečoval za Sedláčkova záda kapitán domácích RADOVAN SOMÍK. Asistence: Aleš Píša a Martin Bartek.
     
    44:20
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hostující celek využívá přesilovou hru celkem rychle a v úvodu třetí třetiny vyrovnává na 1:1! Holík našel v mezikruží volného RADIMA TESAŘÍKA, který následnou táhlou ranou překonává Salfického v brance Pardubic. Hostující zadák zamířil přesně do horní rohu branky. Asistence: Petr Holík a Ondřej Veselý.
     
    18:30
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí tým jde v závěru první třetiny do vedení 1:0! Po vítězném vhazování Nahodila se puk dostal na Kočího, kterému sice rána nesedla, ale po odrazu od hostujícího hráče se puk dostal na hůl JIŘÍHO CETKOVSKÉHO, který nad ničím příliš nepřemýšlel a bekhendem zkusil překvapit brankáře Sedláčka. Ten přes klubko těl nemohl nic vidět, a tak celkem lehký kotouč pouští za svá záda. Asistence: Václav Kočí.
    Marken.cz

    Martin Mišovec

    Branky a nahrávky: 19. Cetkovský (Kočí), 48. Somík (Píša, Bartek), 64. Rolinek (Zohorna, Marušák) - 45. Tesařík (Holík, Veselý), 56. Balaštík (Hamrlík, Leška)


    HC Dynamo Pardubice: Salfický (Koutský) – Benák, Gawryletz, Vašíček, Píša, Marušák, Kočí, Zdráhal – Bartek, Rolinek, Somík – Nosek, Zohorna, Tybor – Radil, Kousal, Buchtele – Cetkovský, Nahodil, Semorád – J. Veselý.

    Trenéři: Mojmír Trličík, Ladislav Lubina a David Pospíšil

    Berani Zlín: Sedláček (Horčička) – Zámorský, Hamrlík, Řezníček, Šenkeřík, Linhart, Tesařík, Kotvan – Balaštík, Leška, Köhler – Holík, Čajánek, O. Veselý – Kubiš, Melenovský, Čech – Šlahař, Fořt, Okál.

    Trenéři: Rostislav Vlach a Juraj Jurík

    Rozhodčí: Hrubý, Šír - Gebauer, Lederer

    Diváci: 7546
    bahis siteleri