Vítkovice – Liberec 7:1 (kon.) | K. Vary – Kladno 4:0 (kon.) | Pardubice – Zlín 3:2 (po pr.)
Kometa Brno – Sparta 1:2 (po s.n.) | Litvínov – Chomutov 6:2 (kon.) | Slavia – Motor ČB 1:2 (po s.n.)
po prodl.
HC Dynamo Pardubice
3:2 (1:0, 0:0, 1:2 – 1:0)
Berani Zlín
Pátek 11.01.2013, 18:00 • ČEZ Arena Pardubice. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:54
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Je rozhodnuto, dva body zůstavají v ČEZ Areně. Leška nepřesně nahrál na Köhlera a puk se dostal na hokejky domácích. V následném brejku sice nejprve Zohorna nenašel volného Marušáka, jenže k puku dojel TOMÁŠ ROLINEK, a ten s trochou štěstí dostal puk za nemohoucího Jakuba Sedláčka. Asistence: Tomáš Zohorna a Jiří Marušák.
     
    59:58
    Neuvěřitelná šance PSG! Po nahrávce z levé strany pálil z dobré pozice Ondřej Veselý, ale ten trefuje pouze dobře stojícího Salfického!
     
    57:57
    Tuze nepříjemná situace pro domácí celek. Radoslav Tybor totiž vidí dvě minuty za hru vysokou holí. Pro Zlín dokonalá šance na obrat.
     
    55:13
    Zlín právě vstřelil branku!
    A hosté přesilovou hru využívají téměř ihned. Po nahrávce Petra Lešky na modrou čáru pálil do brankoviště Hamrlík. Ten svým ostrým projektilem našel hůl JAROSLAVA BALAŠTÍKA, který sice svým první pokusem tečoval jen do betonu Salfického, ale v dorážce už neselhal a pohodlně zakončuje do odkryté klece. Asistence: Martin Hamrlík a Petr Leška.
     
    54:49
    Přesilovka pro hosty. Jiří Marušák dostává dvě minuty za držení protihráče.
     
    51:50
    K menší šarvátce došlo mezi Zohornou a hostujícím Kubišem a sudí bude vylučovat. Dvě minuty vidí jen hráč PSG, který je dostává za hrubost.
     
    47:41
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Přesilovka domácích již zaváněla ztrátou puku, jenže to se nestalo vedoucí branka a stav 2:1! Po dlouhé kombinaci se z levé strany dostal k ráně Píša a jeho ránu skvěle tečoval za Sedláčkova záda kapitán domácích RADOVAN SOMÍK. Asistence: Aleš Píša a Martin Bartek.
     
    46:32
    Po Noskově zaváhání bylo k vidění i zakončení hostů. To obstaral za útočnou modrou Petr Leška a jen skvělý zákrok Salfického lapačkou domácí uchránil od obdržené branky!
     
    45:48
    Přesilovka pro HC ČSOB Pojišťovnu Pardubice. Dvě minuty dostává Jakub Šlahař za podražení.
     
    44:20
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hostující celek využívá přesilovou hru celkem rychle a v úvodu třetí třetiny vyrovnává na 1:1! Holík našel v mezikruží volného RADIMA TESAŘÍKA, který následnou táhlou ranou překonává Salfického v brance Pardubic. Hostující zadák zamířil přesně do horní rohu branky. Asistence: Petr Holík a Ondřej Veselý.
     
    43:33
    Branka by pravděpodobně stejně neplatila, jelikož tu máme vyloučení v domácích řadách. Za sekání je vyloučen Tomáš Nosek.
     
    43:33
    Velká šance Pardubic! Nosek nejprve z levé strany nenašel Tybora, ale posléze Rolinka. Ten sám před Sedláčkem neuvěřitelně pálí do ochranné sítě.
     
    40:00
    Se závěrečným hvizdem je ještě vyloučen domácí Kočí, který dostává dvě minuty za podražení.
     
    39:01
    Skvělý Salfický! Domácí brankář teď uhájil čisté konto jen díky svému parádnímu zákroku pravým betonem, kterým zastavuje pohotovou a velmi prudkou ránu Petra Zámorského.
     
    30:12
    Po vhazování hostů v útočné třetině dorážel do Salfického po střele Balaštíka útočník Leška. Sudí je nekompromisní a trestá hostujícího hráče dvouminutovým trestem za sekání.
     
    21:59
    Dobré střídání má za sebou Marek Melenovský, který dvakrát obral domácí hráče o puk a v tom druhém případě z toho dokonce byla velká šance. Šikovný útočník našel nahrávkou mezi kruhy Pavla Kubiše, který sice zakončoval pohotově bez přípravy, jenže pouze do připraveného Salfického, který se dokázal skvěle přemístit a vyrazit.
     
    19:57
    A další příležitost Pardubic! Skvělou nahrávkou od pravého mantinelu našel Radoslav Tybor před brankou Noska, který však pálí jen do připraveného Sedláčka, který zasahuje betony!
     
    18:30
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí tým jde v závěru první třetiny do vedení 1:0! Po vítězném vhazování Nahodila se puk dostal na Kočího, kterému sice rána nesedla, ale po odrazu od hostujícího hráče se puk dostal na hůl JIŘÍHO CETKOVSKÉHO, který nad ničím příliš nepřemýšlel a bekhendem zkusil překvapit brankáře Sedláčka. Ten přes klubko těl nemohl nic vidět, a tak celkem lehký kotouč pouští za svá záda. Asistence: Václav Kočí.
     
    16:43
    Velká chyba Gawryletze ve vlastní třetině poslala do velké šance Jaroslava Balaštíka. Zkušený střelec PSG zkoušel zakončit blafákem na vyrážečku, jenže puk nezvedl, a tak pálí nepřesně jen do Salfického betonu.
     
    12:19
    Obrovská šance domácích ve hře v oslabení! Čajánek zaváhal u mantinelu a k puku se dostal Nosek. Ten jej v úniku posunul do tandemu na Tomáše Rolinka, který ale přízemní zakončení posílá jen do Sedláčka!
     
    10:52
    Uvidíme další přesilovou hru PSG Zlín. Za držení je totiž potrestán Robert Kousal.
     
    08:31
    Leška našel velmi chytře zpoza branky svého útočného druha Jaroslava Balaštíka, ale ten sám před Salfickým pálí jen do výstroje domácího brankáře!
     
    08:14
    Přesilovka pro hosty ze Zlína. Za podražení je vyloučen Jan Buchtele.
     
    00:38
    A hned v úvodu utkání uvidíme přesilovku Pardubic. V útočném pásmu totiž byl podražen Linhartem útočník Tomáš Rolinek.
    Marken.cz

    Martin Mišovec

    Branky a nahrávky: 19. Cetkovský (Kočí), 48. Somík (Píša, Bartek), 64. Rolinek (Zohorna, Marušák) - 45. Tesařík (Holík, Veselý), 56. Balaštík (Hamrlík, Leška)


    HC Dynamo Pardubice: Salfický (Koutský) – Benák, Gawryletz, Vašíček, Píša, Marušák, Kočí, Zdráhal – Bartek, Rolinek, Somík – Nosek, Zohorna, Tybor – Radil, Kousal, Buchtele – Cetkovský, Nahodil, Semorád – J. Veselý.

    Trenéři: Mojmír Trličík, Ladislav Lubina a David Pospíšil

    Berani Zlín: Sedláček (Horčička) – Zámorský, Hamrlík, Řezníček, Šenkeřík, Linhart, Tesařík, Kotvan – Balaštík, Leška, Köhler – Holík, Čajánek, O. Veselý – Kubiš, Melenovský, Čech – Šlahař, Fořt, Okál.

    Trenéři: Rostislav Vlach a Juraj Jurík

    Rozhodčí: Hrubý, Šír - Gebauer, Lederer

    Diváci: 7546
    bahis siteleri