HC Litvínov – Zlín 4:2 (kon.) | HC Plzeň – Motor ČB 6:4 (kon.) | HC Kladno – Vítkovice 4:3 (po pr.)
Liberec – Kometa Brno 3:1 (kon.) | Letňany – Vsetín 6:5 (kon.) | Chomutov – Třinec 1:2 (kon.)
Hr. Králové – Přerov 5:0 (kon.) | Jihlava – Havířov 7:3 (kon.) | Slavia – Mladá Boleslav 1:2 (po s.n.)
Sparta – Havlíčkův Brod 4:3 (kon.) | Pardubice – Olomouc 1:3 (kon.)
konec
HC Plzeň 1929
6:4 (1:0, 3:3, 1:0)
Banes Motor České Budějovice
Pátek 11.01.2013, 15:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    58:56
    Plzeň právě vstřelila branku!

    I v pádu, i přes jednoho z Českobudějovických se dá dát branka! ROMAN PŘIKRYL prokázal chuť a tah na branku a s největší pravděpodobností rozhoduje! Asistence Přemysl Synek.
     
    55:04
    Mountfield právě vstřelil branku!

    Tak se hosté přece jen dočkali. Poslední obránce nedokázal PAVLU SAMOHEJLOVI vypíchnout kotouč a České Budějovice se dostávají na dostřel. Kotouč jen tak tak, ale přece přešel přes modrou čáru. Asistence Karel Vácha.
     
    43:41
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Plzeňští uzamkli hosty v jejich pásmu a gól byl cítit ve vzduchu. A také že přišel. Přihrávka našla mezi kruhy volného VÁCLAVA KRLIŠE, který nezazmatkoval, položil si gólmana a poté puk uklidil do sítě! Asistence Lukáš Kaňák.
     
    36:49
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Přikrylova bezvadná nahrávka zpoza branky na hůl MARTINA BENEŠE nemohla zůstat neproměněná. A Beneš ji navíc trefil parádně. Indiáni jdou znovu do vedení. Asistence Roman Přikryl, Tomáš Andrlík.
     
    34:15
    Plzeň právě vstřelila branku!

    MARTIN BENEŠ to provedl parádně! Suchý viděl svého spoluhráče pěkně najetého, poslal mu přesnou nahrávku a reprezentant do sedmnácti let provedl zkušený blafák, kterým vyrovnává skóre. Asistence Filip Suchý, Tomáš Andrlík.
     
    29:59
    Mountfield právě vstřelil branku!

    A hosté jsou za výborně sehranou přesilovku po právu odměněni a poprvé se dostávají do vedení. Proti Rudově střele ještě Pacl zázračně vytasil svůj pravý beton, ale na dorážku nepokrytého JIŘÍHO SMEJKALA už dosáhnout ani nemohl. Asistence David Ruda, Radek Prokeš.
     
    27:35
    Mountfield právě vstřelil branku!

    V Plzni stará známá nedisciplinovanost a podcenění situace po vstřelené brance znovu zaúřadovala. Budějovice se chytily perfektně situace, Prokeš nahrál před branku nikým nehlídanému DAVIDU RUDOVI, který z první trefil přesně. Pacl neměl nárok. Asistence Radek Prokeš, Jiří Smejkal.
     
    27:23
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Rychle využitá přesilovka posílá indiány zpět do vedení. Trelc byl na střelu FILIPA SUCHÉHO krátký. Asistence Richard Kristl, Ondřej Polívka.
     
    22:21
    Mountfield právě vstřelil branku!

    A toho se dočkali právě teď! Laxnost indiánů ve středním pásmu je po zásluze potrestána. Na přečíslení tři na nikoho byl i Pacl krátký a tak krásná kombinace Smejkala a střílejícího RADKA PROKEŠE do prázdné branky znamená zasloužené vyrovnání. Asistence Jiří Smejkal, David Ruda.
     
    14:21
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Jak je to jednoduché! Vyhrané buly, nechytatelná střela a domácí jsou ve vedení. MARTIN ČADEK napřáhl z levého kruhu a jeho střela skončila až za Trelcem, který zareagoval příliš pomalu. Asistence Patrik Opava, Roman Přikryl.

    Lucie Mužíková

    Branky a nahrávky: 15. Čadek (Opava, Přikryl), 28. Suchý (Kristl, Polívka), 35. Beneš (Suchý, Andrlík), 37. Beneš (Přikryl, Andrlík), 44. Krliše (Kaňák), 59. Přikryl (Synek) - 23. Prokeš (Smejkal, Ruda), 28. Ruda (Prokeš, Smejkal), 30. Smejkal (Ruda, Prokeš), 56. Samohejl (Vácha)


    HC Plzeň 1929: Pacl - Polívka, Kaňák, Hůlka, Synek, Walter, Beneš, Švarc, Vlček, Andrlík, Kristl, Holý, Opava, Michel, Vracovský, Krliš, Suchý, Čadek, Sladký, Přikryl.
    Banes Motor České Budějovice: Trelc - Malovec, Klimecký, Kadlec, Matoušek, Prokeš, Panáček, Ruda, Smejkal, Ondráček, Michálek, Samohejl, Krátoška, Piegl, Kutiš, Vácha, Suchánek, Šafář, Žáček, Koupal.
    bahis siteleri