HC Litvínov – Zlín 4:2 (kon.) | HC Plzeň – Motor ČB 6:4 (kon.) | HC Kladno – Vítkovice 4:3 (po pr.)
Liberec – Kometa Brno 3:1 (kon.) | Letňany – Vsetín 6:5 (kon.) | Chomutov – Třinec 1:2 (kon.)
Hr. Králové – Přerov 5:0 (kon.) | Jihlava – Havířov 7:3 (kon.) | Slavia – Mladá Boleslav 1:2 (po s.n.)
Sparta – Havlíčkův Brod 4:3 (kon.) | Pardubice – Olomouc 1:3 (kon.)
konec
HC Letci Letňany
6:5 (0:2,3:2, 3:1)
VHK ROBE Vsetín
Pátek 11.01.2013, 17:15 • Ice aréna Letňany. • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    59:44
    Letňany právě vstřelily branku!
    Šestnáct vteřin do konce a domácí se ujímají vedení. Po pravé straně jel na branku JAROSLAV VACEK, který zvolil velice pomalé tempo. Naznačil přihrávku na křídlo a z takové polootočky vypálil pod rukou Gottwalda. vypadá to na tři body pro domácí. Asistence: Bez asistence.
     
    58:37
    Po odehraném oslabení se domácí řítili dva na jednoho. Střílel Brejcha a po ledě se nestrefil do branky.
     
    55:32
    Letňany právě vstřelily branku!
    Po střele Kuldy se nepodařilo Gottwaldovi kotouč schovat pod lapačku. Kulda se pokusil kotouč ještě jednou zasunout, ale podařilo se to až MARTINU ŠŤOVÍČKOVI. Velmi dobře se domácí útočníci natlačili do branky. Asistence: Kulda.
     
    52:00
    Čapek! Stejně jako ve druhé třetině jel sám na Gottwalda, ale ten si opět poradil výborně a zasáhl lapačkou. Čapek x Gottwald 0:2.
     
    48:57
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Jako na houpačce se zatím toto utkání vyvíjí. Výbornou akci předvedl RENÉ PANCZA, který získal kotouč za brankou, naznačil, že zasune za jeden beton a následně kotouč poslal přesně na druhou stranu. Jandera, se dokázal přesunout, ale kotouč mu přesto propadl. Asistence: Světlík.
     
    46:22
    Horké chvíle teď zažíval Jandera. Před branku se dostal kotouč po zvláštním odrazu od zadního mantinelu. Dále se odrazil od dvou útočníků Vsetína, ale mimo branku. Veliká šance, ke které ovšem přišli domácí jak slepý k houslím.
     
    44:13
    Letňany právě vstřelily branku!
    K MICHALU NEUMANNOVI se dostal kotouč mezi kruhy a všichni čekali střelu na branku. Střelec, ale chvilku počkal, popojel dopředu a vystřelil přesně ve chvíli, kdy ho křižoval obránce. Od betonu se kotouč odrazil do čeřenu. Asistence: Bez asistence.
     
    38:46
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    A vyplácí se to! Po křídle pronikl ADAM HOŘANSKÝ a nijak se nezatěžoval s kombinací a backhandem ze strany prostřelil Kosinu.
     
    34:02
    Hes od modré rozezvonil tyč!
     
    33:36
    Za nedovolený zákrok si jde sednout Pancza. Domácí mají slušnou šanci otočit skóre. Držení protihráče.
     
    33:25
    Letňany právě vstřelily branku!
    Je vyrovnáno to je drama. MARTIN ŠŤOVÍČEK ujížděl sám na Gottwalda a pořádně ho "vykoupal". Kotouč trefil do pravého růžku branky. Asistence: Brejcha.
     
    31:02
    Ani ne po minutě hry si jde na trestnou lavici sednout Brejcha, za útočný faul. Na trestné lavici sedí oba hráči s číslem 5.
     
    30:07
    Domácí se mohou dostat do tlaku díky přesilové hře, kterou jim svým sekáním nabídl Žabčík.
     
    28:56
    Letňany právě vstřelily branku!
    Blesková odpověď v podání MARTINA ŠTOSKA, který stál mezi kruhy a z první prostřelil Gottwalda a vsítil branku.
     
    28:27
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Krásné rozestavení, kterému se říká deštník předvedl celek hostů. Od modré Pálil JAN FORCH a prostřelil vše co mu stálo v cestě. Asistence: Hryciow, Grygar
     
    26:52
    Letňany právě vstřelily branku!
    Valaši si o branku říkali už dlouho. Teď po sedmi minutách druhé třetiny podcenili rozehrávku a ke kotouči se dostal VIKTOR NESTRAŠIL. Měl to sice na backhandové straně, ale kotouč dokázal zvednout a záhadně prostrčit za Gottwaldem. Tento gól se může ukázat jako velice důležitý. Asistence: Bez asistence.
     
    25:38
    První šanci v přesilové hře měl Čapek, který viděl trápení při rozehrávce a vzal celou akci na sebe. Objel dva hráče a byl sám před Gottwaldem, který ovšem lapačkou zasáhl velice přesně a zachránil Valachy.
     
    24:30
    Veliký závar před svým gólmanem musel vyřešit kapitán hostů Hajda nedovoleným zákrokem. Dvě minuty držení.
     
    32:51
    Domácí mají první větší šanci. Z pravé strany se na branku hnal Ječný, vypálil, kotouč se mu O Gottwaldovi betony vrátil. Měl tedy ještě možnost nápravy. kotouč poslal pod beton brankáře hostů.
     
    17:29
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Veliká chyba gólmana Kosiny při rozehrávce za brankou. Nechal si od ONDŘEJE GRYGARA sebrat kotouč a nedokázal se do branky vrátit včas. Grygar musel jen obkroužit branku a zasunout. Asistence: Bez asistence.
     
    17:09
    Rozjetí Vsetínští hráči budou hrát přesilovou hru. V útočné třetině se po kotouči oháněl Brejcha, ale namísto kotouče zasáhl nohy obránce, který se poroučel k ledu. Dvě minuty podražení.
     
    16:44
    Veliká šance se teď nepodařila proměnit na branku Josefu Hroboňovi. Vysekl kotouč obraně a jel sám na Valašského gólmana, ale kličku moc přetáhl a střílel z velkého úhlu.
     
    15:08
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Viděli jsme branku, které předcházela výborná práce v útočném pásmu. TOMÁŠ RAČICKÝ dostal kotouč mezi kruhy a čekal. Jeho spoluhráči mu krásně během několika vteřin vyčistili cestu k brance a on pohodlně skóroval. Asistence: Hořanský, Pancza.

    Vojtěch Fiala

    Branky a nahrávky: 27. Nestrašil, 29. Štosek (Ječný, Čapek), 34. Šťovíček. (Brejcha,), 45. Neumann, 56. Šťovíček (Kulda), 60. Vacek - 16. Račický (Hořanský, Pancza), 18. Grygar, 29. Forch (Hryciow, Grygar), 39. Hořanský, 49. Pancza (Světlík)


    HC Letci Letňany: Kosina (Jandera), Brejcha, Honetschläger, Hes, Minář, Kroh, Janda, Starosta, Štosek, Ječný, Čapek, Rulf, Hroboň, Nestrašil, Vacek, Šťovíček, Kulda, Neuman. Trenér: Žůrek.
    VHK ROBE Vsetín: Gottwald, (Vlach), Hajda, Žabčík, Pancza, Světlík, Račický, Mikula, Svozílek, Forch, Hryciow, Grygar, Willert, Hořanský, Ščotka, Rod, Hohl. Trenér: Pařízek.

    Rozhodčí: Dundr, Chochola, Ledinský.
    bahis siteleri