Remeš – Bastia 1:2 (kon.) | Nice – Valenciennes 5:0 (kon.) | Sochaux – Marseille 3:1 (kon.)
konec
Stade de Reims
1:2 (0:1)
SC Bastia
Neděle 13.01.2013, 14:00 • Stade Auguste Delaune • Francouzská Ligue 1 Uber Eats
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Ještě na závěr dostal žlutou kartu hostující Rothen. Ta ale samozřejmě asi řešit nic nebude.
     
    89
    Jejeje! Modeste se už radoval ze vstřelené branky, s velkým štěstím míč do branky dotlačil a ten se třepotal v síti. Ale po přihrávce byl v nepatrném ofsajdu, takže gól nemohl být uznán.
     
    84
    Hosté střídají. Ze hřiště kulhá Angoula, má zřejmě menší zdravotní problém, na jeho místo nastupuje Cioni.
     
    81
    Tyč! Jen tak to zazvonilo, jakmile Modeste levačkou napálil balón z první po pěkném pasu. Agassa se po něm marně natahoval, měl obrovskou kliku.
     
    69
    Panečku, panečku, panečku... Fortes umotal hlavy obráncům, předložil míč do malého vápna na úplně volného spoluhráče Fauvergueho, který ale z blízkosti netrefil míč a minul! Ani jeho další hlavička se neujala.
     
    67
    Také Remeš se uchýlila ke změně. Dnes nevýrazného Devauxe nahrazuje Ramaré.
     
    67
    Hosté poprvé střídají, Marque nahrazuje Maoulidu.
     
    66
    To byla ale krásná kombinace hostů! Ilan dostal kolmici, udělal pár kroků a Agassu přehodil. Jenže z malého vápna nakonec odkopl míč do zámezí Souaré.
     
    63
    Reims právě vstřelilo branku!
    Remeš udeřila z protiútoku. Centr z levé strany od Diega sice netrefil Fauvergue, ale na druhé straně se nacházel úplně volný GAETAN COURTET, který míč nikým nehlídaný v pohodě doklepl do branky.
     
    56
    První střídání na straně Remeše. Odchází kapitán Tacalfred, do hry jde Fauvergue.
     
    54
    Courtet spálil největší možnost Remeše. Marchal se s Choplinem vůbec nedohodli, kdo odkopne balón, a tak se k němu po odrazu dostal domácí útočník. Ten ale z blízkosti úplně sám trestuhodně a nepochopitelně přestřelil.
     
    48
    Bastia právě vstřelila branku!
    Autorem branky je FLORIAN THAUVIN a to je pro domácí hodně velká rána. Jen co se dostali z kabin na hřiště, už jim zasadil hostující záložník nekompromisní ránou pod břevno další branku. Modeste míč přitom skvěle sklepl pro Ilana, ten ho ještě prostrčil na svého spoluhráče a bylo vymalováno.
     
    46
    Neuběhlo ani 30 sekund a Bastia mohla přidat druhý gól! Thauvin našel skvěle Modesteho, kterého si ve vápně nikdo nevšímal, a až včasný zásah gólmana Agassy zachránil Remeši celou situaci.
     
    Domácí střídají, poprvé v zápase. Za Signorina jde do hry Rigonato.
     
    39
    Další žlutá karta, Sablé si ji ale určitě zaslouží. Jeho zákrok vypadal dost nebezpečně, Kalt neváhal ani vteřinu s jejím udělením.
     
    37
    Velká možnost hostujícího celku, který spoléhá jen na brejky! Thauvin přesprintoval levou lajnu, u bližší tyčky našel Modesteho, který jen o kousek branku netrefil!
     
    36
    Také na druhé straně se po potyčce uděluje osobní trest, dostal ho Angoula.
     
    36
    Ca se dostal do sportu z protihráči, čertil se jako Belzezub. Pro to však neměl pochopení Kalt, který mu uděluje žlutou kartu.
     
    34
    První žlutá karta domácího mužstva, pomocí lokte ze strany teď sestřelil unikajícího Maoulidu nešetrně Krychowiak.
     
    21
    Bastia právě vstřelila branku!
    Autorem branky je ILAN. Wow, to bylo ale zakončení! Rothen proběhl po levé straně, nadýchaným centrem našel v šestnáctce Ilana, který nádhernými nůžkami překonal bezmocně se dívajícího brankáře Agassu. Nečekané vedení ze strany hostů.
     
    18
    A další velká možnost Remeše! Obrana hostů hodně hoří. Najednou se za ní objevil úplně volný Courtet, který ale levačkou trefil míč dost bídně. Střela skončila vedle, byla navíc hodně slabá.
     
    15
    Tutovka jako hrom! A Landreau předvádí ve svém prvním zápase za Bastii svou zkušenost. Fortes byl před ním úplně sám, snažil se ho obelhat blafákem, ale hostující gólman mu záměr fantasticky vysihl a míč polapil už v zárodku celé akce.
     
    13
    Kalt hostujícímu družstvu nepískl jasný faul Mandiho, ale na druhé straně dostal Palmieri za tahání za dres žlutou kartu.

    Patrik Sandev

    Branky: 63. Courtet - 21. Ilan, 48. Thauvin

    Karty:   34. Krychowiak (REI), 36. Ca (REI) - 13. Palmieri (BSA), 36. Angoula (BSA), 39. Sablé (BSA), 90+1. Rothen (BSA)


    Stade de Reims: Agassa - Mandi, Tacalfred (56. Fauvergue), Weber, Signorino (45. Rigonato) - Fortes, Ca, Krychowiak, Devaux (67. Ramaré), Souaré - Courtet
    SC Bastia: Landreau - Angoula (84. Cioni), Choplin, Marchal, Palmieri - Sablé, Ilan, Rothen - Maoulida (67. Marque), Modeste, Thauvin

    Rozhodčí: Philippe Kalt
    bahis siteleri