Remeš – Bastia 1:2 (kon.) | Nice – Valenciennes 5:0 (kon.) | Sochaux – Marseille 3:1 (kon.)
konec
Stade de Reims
1:2 (0:1)
SC Bastia
Neděle 13.01.2013, 14:00 • Stade Auguste Delaune • Francouzská Ligue 1 Uber Eats
Předzápasové kurzy
     
    63
    Reims právě vstřelilo branku!
    Remeš udeřila z protiútoku. Centr z levé strany od Diega sice netrefil Fauvergue, ale na druhé straně se nacházel úplně volný GAETAN COURTET, který míč nikým nehlídaný v pohodě doklepl do branky.
     
    48
    Bastia právě vstřelila branku!
    Autorem branky je FLORIAN THAUVIN a to je pro domácí hodně velká rána. Jen co se dostali z kabin na hřiště, už jim zasadil hostující záložník nekompromisní ránou pod břevno další branku. Modeste míč přitom skvěle sklepl pro Ilana, ten ho ještě prostrčil na svého spoluhráče a bylo vymalováno.
     
    21
    Bastia právě vstřelila branku!
    Autorem branky je ILAN. Wow, to bylo ale zakončení! Rothen proběhl po levé straně, nadýchaným centrem našel v šestnáctce Ilana, který nádhernými nůžkami překonal bezmocně se dívajícího brankáře Agassu. Nečekané vedení ze strany hostů.

    Patrik Sandev

    Branky: 63. Courtet - 21. Ilan, 48. Thauvin

    Karty:   34. Krychowiak (REI), 36. Ca (REI) - 13. Palmieri (BSA), 36. Angoula (BSA), 39. Sablé (BSA), 90+1. Rothen (BSA)


    Stade de Reims: Agassa - Mandi, Tacalfred (56. Fauvergue), Weber, Signorino (45. Rigonato) - Fortes, Ca, Krychowiak, Devaux (67. Ramaré), Souaré - Courtet
    SC Bastia: Landreau - Angoula (84. Cioni), Choplin, Marchal, Palmieri - Sablé, Ilan, Rothen - Maoulida (67. Marque), Modeste, Thauvin

    Rozhodčí: Philippe Kalt
    bahis siteleri