Hr. Králové – Žižkov 1:0 (kon.) | Brno – Zlín 2:0 (kon.) | Teplice – Bohemians 1905 3:3 (kon.)
konec
FC Zbrojovka Brno
2:0 (1:0)
FC Zlín
Neděle 13.01.2013, 13:00 • TCM Ivanovice • Tipsport liga
Předzápasové kurzy
     
    80
    Střídání v týmu Zbrojovky, odešel Milan Lutonský a nastupuje Rostislav Šamánek.
     
    74
    Fastav mohl snížit. Matějov uvolnil Bartolomea a ten putoval sám na brankáře Petra. Ten tuto samostatnou akci vynikajícím způsobem zlikvidoval. Tak opora v brněnské bráně teď vytáhl sérii několika výtečných zákroků.
     
    70
    Ještě vám dlužím jedno střídání v týmu Zlína. Odešel Motal a na jeho místo se přesunul Poznar.
     
    69
    Tak i hosté po delší době zahrozili a jedna z akcí mohla skončit gólem. Poznar vystřelil a Petr vyrazil míč před sebe. K míči se poté dostal Hruška a znovu brněnský brankář v plné polní. Poslední minuty se stále něco děje, divák si může přijít na kvalitní fotbal.
     
    67
    Michal Škoda, který před chvílí střídal, mohl přidat třetí branku. Z velkého vápna mířil dobře, ale Dostál jeho pokus vyrazil.
     
    66
    Odešel autor dvou branek Mezlík, nahradil ho Škoda.
     
    63
    Brno právě vstřelilo branku!
    PAVEL MEZLÍK dnes jednoznačně nejlepším hráčem na hřišti. Nyní se opět uvolnil a po samostatné akci krásně zavěsil. Jeho rána zapadla přesně do šibenice Dostálovy brány. Zlínský brankář plachtil vzduchem marně. Zbrojovka tak vede již 2:0, bohužel radost ji kazí hned dva zranění hráči.
     
    61
    Zlín opět střídá. Železníka nahrazuje Bartolomeu. Střídá také Brno, i když opět nuceně. Zraněného Husára nahrazuje Petr Buchta.
     
    50
    Zlínské střídání číslo tři. Holíka nahrazuje Hruška.
     
    49
    U Zlína bylo střídání následující. Dohrál Polách s Malcharkem, na hřiště vstupuje Matějov a Dobeš.
     
    49
    Oba týmy malinko obměnily své složení. Na brněnské straně odešel Sus a přišel Pernica. Následně dohrál Přerovský a nahradil ho již zmíněný Kunc.
     
    42
    Střidající Halaška měl tutovou šanci Zbrojovky. Dostal přes pas za obranu a pádil sám na brankáře Dostála, ten však jeho kličku a následné zakončení vystihl a míč vyráží na rohový kop. Mohlo být 2:0, avšak zlínský strážce svatyně vytáhl perfektní zákrok.
     
    40
    Další žlutá karta v týmu Fastav Zlín. Inkasuje ji Salachna po faulu na vysokého hráče Zbrojovky Martina Suse.
     
    37
    Je tu nucené střídání v týmu Zbrojovky. Odstoupil zraněný Petr Glaser, na jehož místo nastupuje další útočník Milan Halaška.
     
    34
    Brno právě vstřelilo branku!
    Zbrojovka se dostává do vedení. PAVEL MEZLÍK udělal kličku na velkém vápně Motalovi, dostal se až před brankáře Dostála, jemuž udělal takřka hokejový blafák. Zakončení do prázdné bylo pouze formalitou. Domácí tak vedou zásluhou svého kapitána 1:0.
     
    30
    Po rohu se už nic nestalo, přesně řečeno velice aktivně hrající Glaser byl ostře faulován Pazderou a zlínský obránce vyfasoval ihned žlutou kartu. Brněnský útočník nevypadá příliš dobře, zatím kulhá po place. Tak snad bude připraven pokračovat.
     
    28
    Největší šance zápasu je tady a měla ji Zbrojovka. Po rohu Glasera se k odraženému míči dostal Mezlík a jeho rána z malého vápna končí na noze vykopávajícího Kroči, jenž zachránil svůj tým od inkasované brány. Bude z toho alespoň další roh pro Brno.

    Roman Zajíček

    Branky: 34. Mezlík, 63. Mezlík

    Karty:   30. Pazdera (ZLN), 40. Salachna (ZLN)


    FC Zbrojovka Brno: Petr - Hyčka, Brabec, Šoljič, Husár (61. Buchta P.) - Frejlach, Sus (46. Pernica), Lutonský (77. Šamánek), Glaser (37. Halaška) - Přerovský (46. Kunc), Mezlík (64. Škoda). Trenér: Petr Čuhel.
    FC Zlín: Dostál - Pazdera, Malý, Kroča, Salachna - Železník (61. Bartolomeu), Červenka, Motal (67. Poznar), Polách (46. Matějov) - Malcharek (46. Dobeš), Holík (46. Hruška). Trenér: Marek Kalivoda.

    Rozhodčí: Adámková - Pelikán, Hanáková

    Diváci: 200
    bahis siteleri