Vítkovice – K. Vary 1:3 (kon.)
konec
HC Vítkovice Ridera
1:3 (0:1, 1:0, 0:2)
HC Energie Karlovy Vary
Středa 16.01.2013, 17:00 • ČEZ aréna Ostrava • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A vteřinu před koncem střílí do prázdné brány DAVID ZUCKER. Hosté tak potvrzují tři body z vítkovického ledu. Asistence: Michal Vachovec.
     
    59:33
    Vhazování před Závorkou, Vítkovice v šesti.
     
    52:42
    Vyloučení na obou stranách. Michal Grman vyloučen za hrubost, Ondrej Šedivý pro změnu za sekání. Bude se hrát ve čtyřech, takže uvidíme, komu více prostoru bude vyhovovat.
     
    49:13
    Stejně tak reaguje Peter Oremus, který si vyžádal čas na poradu.
     
    48:49
    Chyba Vítkovic ve vlastní přesilovce. Zaťovič se dostal k odraženému puku od mantinelu a najednou byl sám před Málkem. Ten zasahovat nemusel, puk šel o kousíček vedle.
     
    48:37
    Strapáč nahrával mezi kruhy, kde byl připraven na volej Richard Stehlík. Domácí obránce také napřáhl, leč do vyjetého Závorky, který drží svůj tým skvěle.
     
    47:00
    Václav Skuhravý vyloučen za faul loktem, pro Vítkovice to znamená již čtvrtá početní výhoda.
     
    40:56
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Výborný vstup hostů do třetí třetiny. Z levého kruhu vypálil Pohl, Málek kotouč vyrazil pouze před sebe, kde byl pohotově zakončující FRANTIŠEK SKLADANÝ. Domácí brankář neměl šanci reagovat a Energie podruhé v utkání vede. Asistence: Petr Pohl a Jiří Doležal.
     
    36:29
    Ostravští budou hrát přesilovku. Koblasa zahrál vysokou holí.
     
    35:05
    A opět tutovka. Ondřej Roman střílel a kotouč zůstal na "střeše" Tomáše Závorky.
     
    34:53
    Výsledek 1:1 je celkově i na tyčky. Nyní se totiž dostal do šance Kucsera, napřáhl z levého kruhu a za Závorkou zvonilo břevno. Od něj se puk odrazil mimo hřiště.
     
    27:37
    Druhá přesilovka pro Karlovy Vary. Autor vyrovnávací branky Svačina sedí za katrem.
     
    25:48
    Fantastická akce Varů. Hosté totálně vyšachovali svého soupeře v pásmu a resultovala z toho střela Noska, která končí na pravé Málkově tyči. Karlovarský obránce měl dostatek prostoru na zakončení a mnoho nechybělo, aby se tým kouče Žemličky opět dostal do vedení.
     
    24:31
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Zvýšená aktivita domácích přinesla a sklidila své ovoce. Huna napálil kotouč na bránu, ten se odrazil od mantinelu před volného VLADIMÍRA SVAČINU, jenž šikovně dostal kus černé gumy do brány. Stál sám u levé tyče a dokázal zvednout kotouč před padajícím Závorkou. Asistence: Rudolf Huna, Ondřej Roman.
     
    21:16
    Tlak domácích bude pokračovat. Jiří Doležal potrestán menším trestem za podražení.
     
    19:50
    A mohlo být málem 0:2. Michal Vachovec byl sám na kruzích a sám před Málkem netrefuje bránu! To byla jasná tutovka hostujícího útočníka, která volala po gólu.
     
    16:38
    Přesilovku si zahrají také hosté. Lukáš Kucsera vyloučen za nedovolené bránění.
     
    13:49
    První vyloučení zápasu. David Nosek je potrestán za hákování.
     
    12:25
    Rudolf Huna v obrovské šanci, kterou mohl ještě využít i dorážející Svačina. Nicméně opět stáhl ve svém brankovišti závoru, jak přiznačně, gólman Závorka.
     
    08:29
    Jenže Karlovy Vary opět zahrozily. Před Málkem byl z ničeho nic volný Vachovec a mnoho nechybělo. Hosté mohli jít do vedení, kotouč zapadl těsně vedle.
     
    04:53
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Trochu nečekaný úvod zápasu. Před Málkem vznikl obrovský zmatek, kotouč neustále poskakoval, nikdo si ho nevšímal, až si jej vzal na starost JIŘÍ DOLEŽAL. Ten mezi několika hráči puk propálil a Málek toho zřejmě mnoho neviděl. Jen pokrčil rameny, jasné gesto zmaru. Bez asistence.
    Marken.cz

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 25. Svačina (Huna, Roman) - 5. Doležal, 41. Skladaný (Pohl, Doležal), 60. Zucker (Vachovec)


    HC Vítkovice Ridera: Málek (Šindelář) - Kudělka, Malík, Rehák, Sloboda, Stehlík, Štencel, Voráček - Burger, Hruška, Huna, Húževka, Klimek, Kolouch, Roman, Strapáč, Svačina, Szturc, Šedivý, Ujčík, Kucsera. Trenér: Peter Oremus.
    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (Mensator) - Drtina, Grman, Gründling, Gulaši, Kloz, Látal, Nosek, Prošek - Bicek, Doležal, Koblasa, Košťál, Pech, Pohl, Rohan, Skladaný, Skuhravý, Vachovec, Zaťovič, Zucker. Trenér: Richard Žemlička.

    Rozhodčí: Minář, Šír - Dřínovský, Skopal

    Diváci: 4604
    bahis siteleri