Jihlava – Ústí n/L 5:3 (kon.) | Benátky n/J – Mladá Boleslav 3:4 (po pr.) | Most – Havlíčkův Brod 1:8 (kon.)
Hr. Králové – Třebíč 2:5 (kon.) | Kadaň – Olomouc 3:2 (kon.) | Šumperk – Písek 4:1 (kon.)
Litoměřice – Beroun 4:3 (kon.)
konec
HC Most
1:8 (0:3, 0:4, 1:1)
HC Rebel Havlíčkův Brod
Středa 16.01.2013, 17:30 • ZS Most • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:05
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté v přečíslení 2 na 1, ONDŘEJ STEHLÍK se rozhodnul nenahrávat a k tyčce nad betonem překonal Melichara 1:8. Asistence: Roman Vondráček.
     
    45:52
    Most právě vstřelil branku!
    Domácí aktivita se dočkala odměny v podobě vstřelené branky. Pavlů našel u tyčky DOMINIKA VAŇKA, který bezpečně posílá puk do branky 1:7. Asistence: Michal PAvlů, Pavel Kuběna.
     
    34:30
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Soldán přihrál po modré RADIMU OSTRČILOVI, který od modré prostřeluje Melichara 0:7. Asistence: Jan Soldán, Milan Kosoturek.
     
    28:16
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové šli do přečíslení 3 na 2, LADISLAV RYTNAUER však nikomu puk nepůjčil a bekhendovým zakončením zvyšuje na 0:6. Asistence: Milan Kostourek.
     
    23:42
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    ROMAN VONDRÁČEK prostřeluje z kruhu Ilyu Gutseviche 0:5. Asistence: Tomáš Protivný, Lukáš Endál.
     
    22:14
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Kostourek získal puk na Sukharevovi, zatáhl ho do pásma, kde našel zcela volného LADISLAVA RYTNAUERA, který pohodlně zvyšuje na 0:4. Asistence: Milan Kostourek.
     
    16:31
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    LUKÁŠ ENDÁL dostal na útočné modré nahrávku z vlastního obranného pásma od Protivného, vymíchal dokonale Gutseviche a do prázdné branky zvýšil na 0:3. Asistence: Tomáš Protivný, Jan Pavlík.
     
    14:57
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Vondráček zachytil mosteckou rozehrávku, vystřelil, puk se odrazil k LUKÁŠI ENDÁLOVI, který neměl problém ho poslat do branky 0:2. Asistence: Roman Vondráček.
     
    8:39
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Musil našel na brankové čáře LUKÁŠE HAVLA, který si položil Gutseviche a k tyči otvírá skóre utkání 0:1. Asistence: Pavel Musil.
    Marken.cz

    Jiří Rybář

    Branky a nahrávky: 46. Vaněk (Pavlů, Kuběna) - 9. Havel (Musil), 15. Endál (Vondráček), 17. Endál (Protivný, Pavlík), 23. Rytnauer (Kostourek), 24. Vondráček (Protivný, Endál), 29. Rytnauer (Kostourek), 35. Ostrčil (Soldán , Kostourek), 56. Stehlík (Vondráček)


    HC Most: Gutsevich (24. Melichar) - Pavlů, Tomeček, M. Rohan, Plichta, Hora, Čechura, Fedorov - Kuběna, Čurilla, Frolík - Nedrda, Slavíček, Gengel - Nevyhoštěný, Sukharev, Skvortsov - Kotrla, Adámek, Vaněk - Bojer
    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš - Ostrčil, Soldán, Pavlík, Novotný, Protivný, Jelínek, Blažek - Ondráček, Kostourek, Rytnauer - Musil, Polodna, Havel - Vondráček, Endál, Stehlík - Štěpánek

    Rozhodčí: Würtherle - Polónyi, Kreutzer

    Diváci: 106
    bahis siteleri