Omsk – CSKA Moskva 4:3 (kon.) | Spartak Moskva – Dynamo Moskva 1:3 (kon.) | Doněck – N.Novgorod 2:3 (po s.n.)
Riga – Petrohrad 1:2 (kon.)
konec
Avangard Omsk
4:3 (2:0, 2:2, 0:1)
CSKA Moskva
Středa 16.01.2013, 13:00 • Omsk Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:46
    CSKA právě vstřelilo branku!
    A také využívají hosté přesilovou hru. Kdy se prosadil NIKLAS PERSSON po přihrávce Alexandra Radulovova na vzdálenější tyč. Asistence: Alexandr Radulov, Denis Denisov.
     
    39:45
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Blesková akce Alexandra Radulovova, který dostal kotouč napříč třetinou na najetého JAKOVA RYLOVOVA, který prostřelil přesouvajícího se Rämö. Asistence: Alexandr Radulov, Jevgenij Rjasenskij.
     
    32:18
    Avangard právě vstřelil branku!
    Hned v zápětí se prosazuje domácí ANTON BĚLOV od modré čáry, kam dostal přihrávku od Pivcakovova. Jeho bombu do horního rohu nedokázal Staňa zachytit. Asistence: Alexandr Frolov, Nikita Pivcakin.
     
    30:22
    Avangard právě vstřelil branku!
    Výborná individuální akce domácího útočníka ALEXANDR PĚREŽOGINA, který se uvolnil od hrazení, zbavil se obránce a nechytatelnou ránou z mezikruží ke vzdálenější tyčce prostřeluje Staňu. Asistence: Anssi Salmela.
     
    27:10
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Vynikající přihrávka v přesilové hře na mezikruží v podání Rylovova, kde čekal na pas připravný IGOR RADULOV, který v početní výhodě prostřeluje domácího brankáře a snižuje stav zápasu. Asistence: Jevgenij Rjasenskij, Jakov Rylov.
     
    11:05
    Avangard právě vstřelil branku!
    DMITRIJ SJOMIN dostal parádní a přesný pas do mizikruží, kde jej nechali hosté úplně volného, a ten prudkou přízemní ránou prostřelil Staňu, kterému stínil vlastní spoluhráč. Asistence: Pavel Valentěnko, Alexandr Pěrežogin.
     
    01:42
    Avangard právě vstřelil branku!
    Bělov udělal parádní otočku před Staňou, který už na zpětnou přihrávku na volného ALEXANDRA FROLOVOVA nedosáhl a ten jej prostřeluje. Domácí se ujímají vedení ve vlastním oslabení. Asistence: Anton Bělov, Alexandr Pěrežogin.

    Jaroslav Keř

    Branky a nahrávky: 2. Frolov (Bělov, Pěrežogin), 12. Sjomin (Valentěnko, Pěrežogin), 31. Pěrežogin (Salmela), 33. Bělov (Frolov, Pivcakin) - 28. Radulov I. (Rjasenskij, Rylov), 40. Rylov (Radulov A., Rjasenskij), 59. Persson (A., Denisov)


    Avangard Omsk: Rämö (Reizvik) - Salmela, Pujacs, Valentěnko, Bělov, Piganovič, Pivcakin, Kalašnikov - Sjomin, Frolov (C), Pěrežogin - Kuparinen, Volkov, Záborský - Kurjanov, Kalinin, Ivanov - Pěrvušin, Taratuchin, Mozer - Něstěrov.
    CSKA Moskva: Staňa (33.Proskurjakov) - Rylov, Rjasenskij, Sergejev, Denisov, Marčenko, Kondraťjev, Gimajev - Radulov I., Persson, Radulov A. - Kvaša, Kozlov, Širokov (C) - Sprukts, Zubov, Žarkov - Davis, Kugryšev, Barbašev - Prochorkin.

    Rozhodčí: Gusev, Odins - Raming, Misjur

    Diváci: 10260
    bahis siteleri