Omsk – Lev 4:0 (kon.) | Barys – CSKA Moskva 1:8 (kon.) | Chanty-Mansijsk – HC Slovan 3:1 (kon.)
Spartak Moskva – Jaroslavl 5:2 (kon.) | Doněck – Mytišči 3:0 (kon.) | Riga – N.Novgorod 3:4 (kon.)
konec
Dinamo Riga
3:4 (1:2, 2:2, 0:0)
Torpedo Nižnij Novgorod
Pátek 18.01.2013, 18:30 • Arena Riga (10 300) • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:45
    Vyrovnat mohl Karsums, jenže Koval vytlačil jeho ránu ramenem a zdá se, že tři body pocestují do Novgorodu!
     
    58:50
    Domácí to zkoušení bez brankáře!
     
    56:58
    Po pravém křídle se prohral Jamie Johnson, který posléze mířil nad Kovalovo rameno. Gólman Novgorodu ale drží puk!
     
    53:52
    Alexandre Giroux jel sám na Kovala, kterého se pokusil vymíchat kličkou do forhendové strany, jenže Vitalij Koval vytasil svůj pravý beton a drží vedení Novgorodu! Obrovská šance!
     
    52:40
    Nyní mohl třem bodům na dosah přiblížit Novgorod dnes už tříbodový Michail Varnakov, nyní si ale tváří v tvář na Jucerse nepřišel!
     
    39:40
    Jonas Andersson (NNO) je vyloučen za hákování, podaří se využít Rize přesilovku a jít do kabin za nerozhodného stavu?
     
    36:36
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    I když se přesilovka Novgorodu ze začátku opět nejevila nijak přesvědčivě, nakonec končí brankou! MARTINU THORNBERGOVI se povedlo tečovat razantní střelu z hole Makarova a Torpedo zase vede! Asistence: Dmitrij Makarov, Alexander Jevsejenkov.
     
    35:02
    Alexandre Giroux (RIG) fauloval na koleno hostujícího Jevsejenkov, který nevypadá příliš dobře. Kanadský forvard odchází na trestnou lavici.
     
    34:41
    Riga právě vstřelila branku!
    Potřetí v zápase máme srovnáno! Sotnieks přenechal puk Miksu Indrašisovi, jenže se nadvakrát pokusil přehodit levý beton brankáře Kovala. Nakonec ale Indrašis postrčil kotouč na MARTINSE KARSUMSE, který neměl problém trefit odkrrytou klec. Asistence: Miks Indrašis, Kristaps Sotnieks.
     
    31:14
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Novgorod ale přeci jenom svoji přesilovku dokázal zužitkovat. Varnakovovo nahození těsně před Jucersem tečoval VLADIMIR MALENKICH a hosté potřetí v utkání vedou. Kapitán Torpeda Varnakov si dnes připisuje už třetí bod (1+2). Asitence: Michail Varnakov, Matt Ellison.
     
    29:46
    Do samostatného úniku se v oslabení dostal Gints Meija, který udělal Kovalovi forhendovou tyčku! Domácí už zvedali ruce nad hlavu, jenže Meija nastřelil pouze tyčku!
     
    29:34
    Arvids Rekis (RIG) je druhým druhým hráčem Dinama a teprve třetím v utkání, který je vykázan na restnou lavici.
     
    27:49
    Gunas Skvorcovs byl ve slibné pozice, jenže na hranici brankoviště ve vzduchu minul žabku z hole Pavlovse!
     
    23:54
    Riga právě vstřelila branku!
    Domácí proto odpovídají brankou a podruhé v utkání se svým sokem srovnali krok! Po nahození od modré čáry se v brankoviště srdnatě bil Martins Karsums. Chvíli puk zůstal volný, čehož využil PAUL SZCZECHURA, který svou druhou brankou v utkání vyrovnává na 2:2. Asistence: Martins Karums, Martins Porejs.
     
    21:27
    Poprvé v utkání si vyzkoušejí přesilovou hru i hosté, na trestnou lavici putuje za držení střelec zatím jediné domácí trefy Paul Szczechura (RIG).
     
    17:08
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Na tlak Rigy odpovídá Novgorod svým způsobem, a to brankou na 2:1 z jeho pohledl. Kapitán Torpeda MICHAIL VARNAKOV si vzal kotouč už ve středním pásmu, vletěl s ním do prostoru pravého kruhu, odkud vystřelil a následnou dorážkou podruhé v utkání překonal Jucerse. Asistece: Alexander Jevsejenkov.
     
    15:15
    Po rychle sehrané domácí akci zakončoval Alexandre Giroux, Koval ale dokázal reflexivně zasáhnout lapačkou!
     
    13:18
    Hostům mohl vrátit vedení Miščenko, kerý se se svým parťákem z formace Galuzinem dostal do přečíslení dva na jednoho. První jmenovaný vzal vše na sebe a vystřelili, mezírku mezi betony Jucerse se mu ale najít nepodařilo, a tak je stav stále nerozhodný 1:1!
     
    07:01
    Riga právě vstřelila branku!
    Domácím se podařilo vyrovnat stav utkání, když bleskově zužitkovali přesilovou hru. Nahození od modré Koval neudržel a na brankovišti nikým nehlídaný PAUL SZCZECHURA dává branku na 1:1. Asistence: Krisjanis Redlihs, Miks Indrašis.
     
    06:36
    K vidění bude první vyloučení zápasu, za hákování si jde na trestnou lavici sednout Grigorij Miščenko (NNO).
     
    05:28
    Martins Karsums napálil z kevého kruhu břevno Kovalovy branky! Mohlo být po pár okamžicích srovnáno!
     
    03:20
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Jako první se do vedení dostávají hosté z Novgorodu. Šťastným střelcem branky je MAXIM POTAPOV, který dostal za branku přihrávku od Varnakova a zakončením k tyči překonal domácího brankáře Jucerse. Asistence: Michail Varnakov, Matt Ellison.

    David Jahoda

    Branky a nahrávky: 8. Szczechura (Redlihs K., Indrašis), 24. Szczechura (Karsums), 35. Karsums (Indrašis, Sotnieks) - 4. Potapov M. (Varnakov, Ellison), 18. Varnakov (Jevsejenkov), 32. Malenkich (Varnakov, Ellison), 37. Thornberg (Makarov, Jevsejenkov)


    Dinamo Riga: Jucers (Gudlevskis) – Redlihs K., Rekis, Lavinš, Cibulskis, Sotnieks, Porejs, Redlihs J. – Karsums, Szczechura, Indrašis – Giroux, Johnson, Ankipans – Dzerinš, Meija, Biezais – Ivanans, Pavlovs, Skvorcovs – Bicevskis.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Koval (Maslakov) – Hietanen, Malenkich, Vasiljev, Davydov, Tjuljapkin, Jevsejenkov – Andersson, Makarov, Thornberg – Varnakov, Potapov M., Ellison – Gorbunov, Smoleňák, Ugarov – Valujskij, Galuzin, Miščenko – Potapov A.

    Rozhodčí: Běljajev, Cyplakov – Pavlov, Morozov.

    Diváci: 4880
    bahis siteleri