Chabarovsk – Riga 4:2 (kon.) | Novokuzněck – Doněck 2:4 (kon.) | Novosibirsk – Spartak Moskva 1:2 (po pr.)
Ufa – Barys 4:6 (kon.) | Nižněkamsk – Chanty-Mansijsk 5:2 (kon.) | Kazaň – Omsk 1:2 (po s.n.)
Petrohrad – Jekatěrinburg 4:1 (kon.) | CSKA Moskva – Viťaz 1:2 (kon.) | Dynamo Moskva – Čeljabinsk 2:0 (kon.)
HC Slovan – Čerepovec 0:3 (kon.) | Lev – Minsk 1:2 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
4:6 (2:2, 1:2, 1:2)
Barys Nur-Sultan
Sobota 26.01.2013, 12:00 • Ufa-Arena, Ufa • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:45
    Astana právě vstřelila branku!
    Hosté vybojovali kotouč ve středním pásmu, odkud rychle poslal puk do prázdné branky obránce ROMAN SAVČENKO! Bez asistence.
     
    53:18
    Ufa právě vstřelila branku!
    Domácí se konečně dokázali prosadit. Znivojev nezištnou přihrávkou našel přesně hokejku ANTONA SLEPYŠEVA, který už měl lehkou úlohu. Asistence: Sergej Zinovjev a Vitalij Proškin.
     
    42:14
    Astana právě vstřelila branku!
    Další branka hostů z čista jasna! DUSTIN BOYD tečoval nahození od pravého mantinelu a Tarkki neměl nárok, Astana vede už 5:3! Asistence: Brandon Bochenski.
     
    38:32
    Astana právě vstřelila branku!
    Tak to byla část hry! Hrálo se nahoru, dolů až ze všeho vyplynul další samostatný nájezd, tentokrát ANDREJE GAVRILINA, který krátkým bekhendovým blafákem opět posílá hosty do vedení! Asistence: Alexej Trosčinskij.
     
    36:07
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hodně bizarní branka domácích! Přímo z vhazování v útočném pásmu se trefuje ANTTI PIHLSTRÖM! Asistence: Sergej Zinovjev.
     
    35:04
    Astana právě vstřelila branku!
    Hosté se opět dostávají do vedení! Skvělou práci Ruděnka využívá střelou z úhlu ROMAN STARČENKO! Asistence: Konstantin Ruděnko.
     
    14:06
    Astana právě vstřelila branku!
    Máme opět vyrovnáno! Nenápadný útok hostů, kdy Dawes přenechal kotouč za sebou pro BRANDONA BOCHENSKIHO, který poté z mezikruží prostřelil Tarkkiho a zapisuje si svůj druhý dnešní gól! Asistence: Nigel Dawes a Vitalij Novopašin.
     
    10:49
    Ufa právě vstřelila branku!
    Další akce prvního útoku Ufy končí konečně brankou! Kolcov přenechal v útočném pásmu puk IGORU MIRNOVOVI, který si poté forhendovou kličkou vychutnal Polujektova a posílá domácí do vedení! Asistence: Kirill Kolcov a Oleg Saprykin.
     
    09:21
    Ufa právě vstřelila branku!
    Domácí nenechali odpověď dlouho čekat. Dva hráči sice ujeli proti třem protivníkův, i tak to skončilo brankou! Růžička dobře našel DENISE CHLYSTOVA, který srovnává na 1:1! Asistence: Štefan Růžička.
     
    06:46
    Astana právě vstřelila branku!
    Další obrovská skrumáž před brankou Tarkkiho už končí brankou Barysu! Ruděnko poslal přihrávku zpoza branky na neobsazeného BRANDONA BOCHENSKIHO, pro kterého nebyl problém dostat puk do odkryté branky. Asistence: Konstantin Ruděnko a Andrew Hutchinson.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 10. Chlystov (Růžička), 11. Mirnov (Kolcov, Saprykin), 37. Pihlström (Zinovjev), 54. Slepyšev (Zinovjev, Proškin) - 7. Bochenski (Ruděnko, Hutchinson), 15. Bochenski (Dawes, Novopašin), 36. Starčenko (Ruděnko), 39. Gavrilin (Trosčinskij), 43. Boyd (Bochenski), 60. Savčenko


    Salavat Julajev Ufa: Tarkki (Vasilevskij) - Zubarev, Kolcov, Proškin, Konev, Baranka, Blaťák, Aťušov, Isangulov - Mirnov, Svitov, Saprykin - Pihlström, Zinovjev, Slepyšev - Růžička, Chlystov, Kajgorodov - Filatov, Gluchov, Pankov
    Barys Nur-Sultan: Polujektov (Kramar) - Alexandrov, Beljakov, Novopašin, Hutchinson, Grigorjev, Trosčinskij, Savčenko, Litviněnko - Solarjov, Puškarjov, Savenkov - Ruděnko, Upper, Starčenko - Dawes, Bochenski, Boyd - Žajlauov, Gavrilin, Krasnoslobodcev

    Rozhodčí: Bělov, Odins - Sadovnikov, Sazonov

    Diváci: 7950
    bahis siteleri