Švýcarsko – Švédsko 2:10 (kon.) | Česko – Finsko 1:2 (po s.n.)
konec
Švýcarsko
2:10 (0:2, 0:6, 2:2)
Švédsko
Čtvrtek 07.02.2013, 15:00 • ZS SAREZA, Ostrava – Poruba. • Turnaj pěti (U19)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:43
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    A další branka ve švédské síti. Müllerova střela se odrazila od zadního mantinelu přesně k JULIANU SCHMUTZOVI, který prázdnou klec nemohl netrefit. Asistence: Marco Müller.
     
    58:13
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Jakobych to zakřikl, přece jen se v závěru prosazují i Švýcaři. Za obranu se dostal RAOUL SEILER a svůj únik i přes dotírání obránců zakončil pohledným blafákem, po němž švédského brankáře doslova vykoupal. Bez asistence.
     
    54:12
    Karlsson u mantinelu dobře vybojoval puk a poslal jej mezi kruhy na úplně volného Kalina. Ten měl dostatek prostoru i času, přesto na Guntera nevyzrál.
     
    51:33
    Série vyloučení pokračuje. Simon Sterchi v útočné třetině zcela zbytečně hákoval, což neuniklo pozornosti arbitra Jeřábka. Pokračuje se 3 na 3.
     
    50:45
    Máme tady další vyloučení a Švýcarsko si zahraje přesilovku 4 na 3. Linus Arnesson se totiž provinil podražením.
     
    50:15
    Současné vyloučení. Filip Sandberg dostává 2 minuty za držení protihráče, Julian Schmutz za držení hole. Hraje se 4 na 4.
     
    50:08
    Gustav Possler předvedl pořádnou rychlost a dostal se až za obranu, neudělal to vůbec zle, ale po blafáku neposlal touš do poloprázdné klece.
     
    47:07
    Švýcarská přesilovka je u konce. Fabrice Hercog inkasuje od hlavního Šíra 2 minuty za sekání.
     
    46:56
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Dokonce při vlastním oslabení střílí Švédsko tolik vytouženou desátou branku. Zaarovu střelu vyrazil Gunter jen k najíždějícímu MATTIASU KALINOVI, od jehož nohy se kotouč odrazil až za brankovou čáru. O kopnutí se nejednalo, takže branka platí. Asistence: Daniel Zaar.
     
    45:28
    Na trestnou lavici usedá Filip Sandberg – 2 minuty za sekání. Přesilovou hru si zahraje Švýcarsko.
     
    43:29
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Hra ve čtyřech evidentně více vyhovuje Švédsku, které střílí již devátou branku. Těsně za modrou čarou napřáhl ANTON LINDHOLM a Gunter pravděpodobně nic neviděl a kotouč propustil za svá záda. Asistence: Mattias Kalin.
     
    42:27
    Následně byla k vidění šarvátka mezi oběma jedenáctkami – Raoulem Seilerem a Davidem Gunnarssonem. Oba kohouti dostávají 2 minuty za hrubost.
     
    39:33
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    První útočná formace Švédů skutečně baví porubské diváky pohlednými akcemi. Sundqvist sice zajel s pukem až za branku, ovšem vymyslel přesnou zadovku na FILIPA SANDBERGA, který se z první k pravé tyči nemýlil. Na světelné tabuli svítí již hrozivě vypadající výsledek 0:8! Asistence: Oskar Sundqvist.
     
    37:22
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Dominantní Švédové pokračují ve svém výborném výkonu a střílí již svou sedmou branku. Přesně do dobré střelecké pozice dostal puk MATTIAS KALIN a v zakončení se již nemýlil. Asistence: Erik Karlsson, Arvid Ljundberg.
     
    33:13
    Švédský gólman se dostal do prekérní situace a musel tak za brankou nechat puk pod svou lapačkou, což samozřejmě znamená 2 minuty pro Siönäse a Švýcarsko si zahraje přesilovku.
     
    32:55
    Mezi kruhy měl až příliš prostoru Johnson, který nemířil vůbec zle, ale švýcarský gólman jeho pokus výborně vytěsnil.
     
    31:58
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédové mají početní výhody nacvičené skutečně brilantně. Naprosto podobná situace jako u předchozí trefy. Tentokrát dostal puk mezi kruhy ANDREAS JOHNSON, který nedal bezmocnému Gunterovi žádnou šanci. Asistence: Filip Sandberg, Calle Andersson.
     
    31:38
    Je tady navíc další přesilovka pro Tři korunky. Na lavici hanby usedá Nico Dünner.
     
    30:30
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédové sehráli přesilovku naprosto luxusně. Na konci jejich rychlé kombinace na jeden dotek našel Sandberg mezi kruhy sjíždějícího GUSTAVA POSSLERA a ten zamířil přesně k pravé tyči. Asistence: Filip Sandberg, Oskar Sundqvist.
     
    30:16
    Marco Müller inkasuje od hlavního Jeřábka 2 minuty za podražení. Švédsko tak má k dispozici další přesilovou hru.
     
    27:00
    Navíc přichází faul a síly na ledě se vyrovnávají. Simon Sterchi dostává 2 minuty za držení protihráče.
     
    25:57
    Švýcaři mají k dispozici přesilovou hru. Za vysokou hůl je potrestán dvěma minutami obránce Arvid Lundberg.
     
    25:22
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Suverénní Švédové navyšují své vedení již na čtyři góly. Tentokrát si slabší chvíli vybral brankář Gunter, který překvapivě propustil za svá záda střelu zpoza branky z hole GUSTAVA POSSLERA. Asistence: Filip Sandberg.
     
    20:34
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tak to byla vskutku nádherná kombinace v podání švédského týmu, který i druhou část začal velmi dobře. Rosén na konci ještě našel OSKARA SUNDQVISTA, který se do úplně prázdné klece nemohl mýlit. Asistence: Calle Rosén, Gustav Possler.
     
    19:46
    Střela Lundberga Gunterovi vypadla a dorážející Possler měl na holi již třetí branku, jenže z těžkého úhlu prázdnou branku netrefil a kotouč z jeho hole pouze kopíroval brankovou čáru.
     
    18:42
    Gunnarsson se pokoušel najít skulinu mezi betony švýcarského gólmana, ten je však včas stačil zaklapnout.
     
    18:42
    David Gunnarsson se dobře natlačil až za obránce, kteří jej museli zastavit jen za cenu faulu, uvidíme trestné střílení!
     
    17:20
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Na třetí pokus to již obránci CALLE ANDERSSONOVI vyšlo. Dlouho se střelou váhal, čímž se dostal prakticky až ke kruhům, odkud vyslal svou jedovatou střelu, která skončila až za Gunterem. Asistence: Oskar Sundqvist.
     
    16:23
    Švédsko si zahraje první přesilovku. Antonín Jeřábek posílá na lavici hanby Raoula Seilera – 2 minuty za sekání.
     
    12:09
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédové se přece jen zaslouženě dostávají do vedení, když na modré čáře napřáhl LINUS ARNESSON a přízemní střelou propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Daniel Ljunggren, Andreas Johnson.
     
    08:59
    Ani tato rychlá akce Švédů gólem nekončí. Do Hanssonovy střílené přihrávky se natahovali hned dva hráči, první na puk nedosáhl, ale vzápětí Frödrén netrefil v krkolomné pozici poloprázdnou branku.
     
    03:17
    Švédové se vrhli do útoku, za což málem zaplatili inkasovaným gólem. Střelu Ranova sice švédský gólman vyrazil, ale jen k Praplanovi, který z blízkosti branky těsně minul.
     
    01:59
    Za nedovolené bránění posílá hlavní sudí Šír Gustava Rydahla a Švýcarsko si zahraje první přesilovku.

    Adam Bagar

    Branky a nahrávky: 59. Seiler, 59. Schmutz (Müller) - 13. Arnesson (Ljunggren, Johnson), 18. Andersson (Sundqvist), 21. Sundqvist (Rosén, Possler), 26. Possler (Sandberg), 31. Possler (Sandberg, Sundqvist), 32. Johnson (Sandberg, Andersson), 38. Kalin (Karlsson, Lundberg), 40. Sandberg (Sundqvist), 44. Lindholm (Kalin), 47. Kalin (Zaar)


    Švýcarsko: Gunter (Kuonen) – Barbezat, Rouiller, Jecker, Tanner, Paschoud, Frick, Sartori, Dotti – Schmutz, Müller, Sterchi – Ranov, Studer, Praplan – Herzog, Dünner, Brandi – Seiler, Albrecht, Frei.
    Švédsko: Siönäs (Högberg) – Rosén, Lindholm, Arnesson, Andersson, Byström, Lundberg, Hansson – Possler, Sundqvist, Sandberg – Karlsson, Kalin, Zaar – Johnson, Ljungreen, Gunnarsson – Nilsson, Rydahl, Olofsson – Frödrén.

    Rozhodčí: Jeřábek, Šír – Gebauer, Tošenovjan.
    bahis siteleri