Letňany – Olomouc 8:1 (kon.)
konec
HC Letci Letňany
8:1 (2:0, 2:0, 4:1)
HC Olomouc
Pátek 08.02.2013, 17:15 • Ice Arena Letňany • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    59:31
    Domácí půjdou ještě do oslabení, dvě minuty za sekání pro Neumana.
     
    53:53
    Utkání se teď doslova zvrhlo, nesmyslnou sekeru předvedl Šoustal, a odchází na trestnou lavici. Hostům zdá se očividně tečou nervy a až se vrátí domácí Rulf do hry, budou čelit přesilovce 5 na 3.
     
    53:31
    Konečný fauloval loktem a dostává dvě minuty.
     
    52:31
    Zároveň je za diskuse se sudím do konce zápasu vyloučen olomoucký Brandýs, sudí byl nekompromisní.
     
    52:31
    A je tu další vyloučení. Rulf fauloval kolenem Markla a dostává dvě minuty. Hrát se bude 4 na 4.
     
    51:25
    A k němu se připojí navíc Majer a následovat bude osmivteřinová přesilovka 5 na 3 v podání domácích. To se nelíbí kouči hostů a volá si k sobě rozhodčího.
     
    49:33
    Za faul kolenem putuje na trestnou lavici hostující Gatěk.
     
    46:08
    V ofenzivě vládnou domácí a aktivitou si vynutili další faul. Horák je vyloučen za držení na dvě minuty.
     
    42:09
    Za podražení vyloučen domácí Neuman.
     
    38:30
    Hostující Kočiřík je vyloučen na dvě minuty za držení hole.
     
    33:57
    Nepříjemná střela Majera od modré čáry nadělala Švihálkovi problémy. Zároveň fauloval domácí Šťovíček a tak hosté budou hrát přesilovku 4 na 3.
     
    32:45
    Utkání je dnes hodně vyhecované, po další nepřehledné situaci před brankou se málem strhla bitka. Vyloučen je opět na každé straně jeden hráč. Za Letňany Štosek, za Olomouc Kočiřík. Trestné lavice se utěšeně zaplňují. Hraje se 4 na 4.
     
    31:41
    Šoustal sekl Švihalka do lapačky poté co přikryl kotouč. Gólmana se rozhodl mstít Janda, nakonec rozhodčí udělil pouze vzájemné tresty za hrubost. Pokračuje přesilovka hostů 5 na 4.
     
    30:32
    Ale ani Letcům se teď hra v početní výhodě nedaří. Navíc Kroh se dopustil faulu loktem a bude se hrát 4 na 4.
     
    28:46
    Konečný hákoval a následně ještě diskutoval s rozhodčím, takže je tu další trest 2+10 min. na straně hostů. V roli obětního beránka opět na trestné lavici Krejčiřík.
     
    20:18
    Honetschläger teď zasáhl vysokou hollí Brandýse, a bude vyloučen. Rozhodčí teď trochu necitlivě přeruši hru i když byli hosté v šanci.
     
    15:54
    Janda sekal unikajícího Klvaňu, a přesilovku si zahrají hosté.
     
    13:12
    Hostující Kropáč narazil na mantinel Mináře, i když ten už byl dávno bez puku. Inkasuje za to 2+10 min. osobní trest. Menší trest za něj odsedí Krejčiřík.
     
    10:17
    Faul domácích vyustil v následnou potyčku jejímž výsledkem jsou dva domácí a jeden hostující hráč na tresné lavici. Za Letce jsou to Čapek a Neuman, za Olomouc Klvaňa. Hraje se 5 na 4.
     
    04:01
    Hosté ale ni nevymysleli, naopak Brejcha donutil aktivitou k faulu Brandýse a poměr sil na ledě se vyrovná. Dvě minuty za držení.
     
    02:27
    Šťovíček do třetice, tentokrát však musel hákováním zastavit unikajícího Markla, a je vyloučen. Letci budou čelit přesilovce.

    Robin Mana

    Branky a nahrávky: 1. Šťovíček (Brejcha), 6. Brejcha (Šťovíček), 29. Brejcha (Šťovíček), 38. Šťovíček (Brejcha, Honetschläger), 41. Šťovíček (Brejcha, Hes), 45. Ječný (Hes), 50. Šťovíček (Honetschläger), 55. Čapek (Vacek, Minář) - 59. Kropáč (Štefka)


    HC Letci Letňany: Švihálek (Kosina) - Brejcha, Honetschläger, Hes, Minář, Kroh, Nebeský, Janda, Štosek, Ječný, Čapek, Rulf, Hroboň, Nestrašil, Vacek, Zeliska, Kučera, Hylena, Šťovíček, Neuman. Trenér Žůrek.
    HC Olomouc: Urbisch (Motálek) - Markl, Štefka, Čamek, Minařík, Gatěk, Hrabica, Škoda, Majer, Krejčiřík, Kropáč, Klvaňa, Brandýs, Konečný, Šoustal, Horák, Kočiřík, Ministr. Trenér Tomajko.

    Rozhodčí: Jílek, Krátký

    Diváci: 43
    bahis siteleri