Letňany – Olomouc 8:1 (kon.)
konec
HC Letci Letňany
8:1 (2:0, 2:0, 4:1)
HC Olomouc
Pátek 08.02.2013, 17:15 • Ice Arena Letňany • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    58:15
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Přece jen se ale čestného úspěchu hosté dočkali. JAN KROPÁČ se prosazuje nenápadným pokusem od modré čáry, který Švihálkovi propadává do branky. Asistence: Jan Štefka.
     
    54:34
    Letňany právě vstřelily branku!
    A domácí opět trestají! Od modré propálil vše před sebou DOMINIK ČAPEK. Asistence: Jaroslav Vacek a Josef Minář.
     
    49:18
    Letňany právě vstřelily branku!
    Teď si Letci doslova pohráli s gólmanem hostů a po nezištné přihrávce zakončuje svojí čtvrtou brankou pod horní tyčku MARTIN ŠŤOVÍČEK. Asistence: Tomáš Honetschläger.
     
    44:40
    Letňany právě vstřelily branku!
    Tak teď to na brankovišti Olomouce vypadalo jak v konzervě sardinek, přesto však FILIP JEČNÝ dokázal puk vyšťourat a dostat jej za brankovou čáru. Asistence: Matěj Hes.
     
    40:31
    Letňany právě vstřelily branku!
    Vteřinu po návratu Kočiříka, se Letci opět prosazují v úvodní minutě třetiny. A hádejte kdo to měl na svědomí? Po přesné přihrávce Brejchy se mezi kruhy do odkryté klece trefuje MARTIN ŠŤOVÍČEK. Připisuje si tak hattrick! Asistence: Tomáš Brejcha a Matěj Hes.
     
    37:13
    Letňany právě vstřelily branku!
    V pásmu Olomouce se teď puk různě odrážel od bruslí hráčů, až se dostal na hůl MARTINA ŠŤOVÍČKA a ten jej nekompromisně napálil do horního růžku! Asistence: Tomáš Brejcha a Tomáš Honetschläger.
     
    28:18
    Letňany právě vstřelily branku!
    Puk který prošel houštinou těl se odrazil k TOMÁŠI BREJCHOVI a ten už neměl problém rozvlnit síť branky hostů. Urbisch nemohl reagovat. Asistence: Martin Šťovíček.
     
    05:10
    Letňany právě vstřelily branku!
    Domácí jdou do dvoubrankového vedení. Asistent a střelec si vyměnili role. Přesnou přihrávku k tyči nadvakrát dopravil za Urbischova záda TOMÁŠ BREJCHA. Asistence: Martin Šťovíček.
     
    00:18
    Letňany právě vstřelily branku!
    Tak to je nevídaný nástup domácích. Po váhavé rozehrávce gólmana Urbische za brankou, se zmocnil puku MARTIN ŠŤOVÍČEK, objel klec a zasunul puk k tyčce! Asistence: Tomáš Brejcha.

    Robin Mana

    Branky a nahrávky: 1. Šťovíček (Brejcha), 6. Brejcha (Šťovíček), 29. Brejcha (Šťovíček), 38. Šťovíček (Brejcha, Honetschläger), 41. Šťovíček (Brejcha, Hes), 45. Ječný (Hes), 50. Šťovíček (Honetschläger), 55. Čapek (Vacek, Minář) - 59. Kropáč (Štefka)


    HC Letci Letňany: Švihálek (Kosina) - Brejcha, Honetschläger, Hes, Minář, Kroh, Nebeský, Janda, Štosek, Ječný, Čapek, Rulf, Hroboň, Nestrašil, Vacek, Zeliska, Kučera, Hylena, Šťovíček, Neuman. Trenér Žůrek.
    HC Olomouc: Urbisch (Motálek) - Markl, Štefka, Čamek, Minařík, Gatěk, Hrabica, Škoda, Majer, Krejčiřík, Kropáč, Klvaňa, Brandýs, Konečný, Šoustal, Horák, Kočiřík, Ministr. Trenér Tomajko.

    Rozhodčí: Jílek, Krátký

    Diváci: 43
    bahis siteleri