Columbus – Dallas 4:5 (po pr.) | Washington – Carolina 3:0 (kon.) | NY Rangers – Winnipeg 3:4 (kon.)
Tampa – Buffalo 1:2 (kon.) | NY Islanders – Boston 1:4 (kon.) | Florida – Pittsburgh 6:4 (kon.)
Minnesota – Calgary 2:1 (po pr.) | Vancouver – Arizona 2:4 (kon.) | San Jose – Colorado 3:2 (po s.n.)
konec
New York Rangers
3:4 (0:0, 1:3, 2:1)
Winnipeg Jets
Středa 27.02.2013, 01:00 • Madison Square Garden • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:30
    Rangers právě vstřelili branku!
    Jako na střelnici. Ohrané klišé ale sedí. Během pár desítek vteřin padá třetí gól, kterým Rangers snižují zase na rozdíl jedné branky. Už potřetí v zápase. ANTON STRALMAN přitom našel jen malou skulinku mezi tyčkou a betonem přesunujícího se Pavelce. Asistence: Marián Gaborík, Brad Richards.
     
    49:37
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tak to je velice rychlá odpověď ze strany Winnipegu. Bezprostředně po vhazování se dostal k puku EVANDER KANE a skrytou střelou podruhé v zápase překonal Lundqvista. Asistence: Alex Burmistrov, Ron Hainsey.
     
    49:17
    Rangers právě vstřelili branku!
    Rangers vybojovali puk, poté vystřelil ze střední vzdálenosti od mantinelu TAYLOR PYATT, a protože Pavelec na jeho střelu úplně neviděl, skončila za jeho zády. Asistence: Anton Stralman, Staal.
     
    34:48
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Další dobře připravená akce hostů. OLLI JOKINEN zase dostal luxusní přihrávku od volného Pelusa, jehož uvolnil Clitsome, a Lundqvist se již nestačil přemístit ke druhé tyčce. Asistence: Anthony Peluso, Grant Clitsome.
     
    29:28
    Rangers právě vstřelili branku!
    RYAN CALLAHAN skvěle tečoval střelu od modré čáry od Emingera, ta ale skončila nejprve na tyčce. Ovšem napodruhé už při své vlastní dorážce Pavelce přece překonal. Asistence: Steve Eminger, Dan Girardi.
     
    27:02
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    EVANDER KANE po výborné práci od spoluhráče Pelusa u mantinelu dostal puk na hokejku, zamířil a přes obránce zacílil přesně k tyči. Velký šok pro Madison Square Garden. Asistence: Anthony Peluso, Nik Antropov.
     
    25:55
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Výborné dvě minuty přetavili hosté v úvodní branku. Kane pak objel branku, u tyčky našel úplně volného OLLIHO JOKINENA, který skóroval do prázdné branky. Asistence: Evander Kane, Ron Hainsey.

    Viktor Sandev

    Branky a nahrávky: 30. Callahan (Eminger, Girardi), 50. Pyatt (Stralman, Staal), 51. Stralman (Gáborík, Richards) - 26. Jokinen (Kane, Hainsey), 28. Kane (Peluso, Antropov), 35. Jokinen (Peluso, Clitsome), 50. Kane (Burmistrov, Hainsey)


    New York Rangers: Lundqvist (Biron) - Girardi, Staal, Stralman, Eminger, Gilroy, Bickel - Gáborík, Richards, Pyatt - Callahan, Stepan, Hagelin - Miller, Halpern, Kreider - Mashinter, Boyle, Powe
    Winnipeg Jets: Pavelec (Pasquale) - Byfuglien, Clitsome, Bogosian, Hainsey, Postma, Stuart - Wheeler, Little, Ladd - Burmistrov, Antropov, Kane - Peluso, Jokinen, Wright - Thornburn, Slater, Tangradi

    Rozhodčí: P. Devorski, Morton - Cherrey, G. Devorski
    bahis siteleri