Litoměřice – Písek 4:0 (kon.) | Šumperk – Benátky n/J 3:1 (kon.) | Beroun – Most 1:2 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
4:0 (0:0, 2:0, 2:0)
IHC Králové Písek
Středa 27.02.2013, 18:00 • Kalich Arena • WSM Liga - O udržení
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:33
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Power-play se hostům nevyplatila. Hašek s Šináglem ujeli na jediného obránce Písku a PETR ŠINÁGL pohodlně zavěsil do opuštěné klece. Asistence: Jaroslav Hašek.
     
    44:09
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Antončík se natlačil před Halmošiho, ten jeho pokus vyrazil, ale jen před sebe a z pohotové dorážky se prosadil KRYŠTOF KAFAN. Asistence: Šimon Antončík.
     
    28:13
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Rychlý protiútok domácích končí druhým přesilovkovým gólem. Žálčík přenechal puk Náprstkovi, ten našel ŠIMONA ANTONČÍKA, který se tváří v tvář Halmošimu trefil nad lapačku hostujícího brankáře. Asistence: Šimon Náprstek, Lukáš Žálčík.
     
    24:48
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Máme tu první změnu skóre a první využitou přesilovku v podání domácích. KRYŠTOF KAFAN dostal přesnou přihrávku před brankoviště a neomylně zamířil do pravého horního růžku. Asistence: Tomáš Rubeš, Pavel Mrňa.

    Michal Sabó

    Branky a nahrávky: 25. Kafan (Rubeš, Mrňa), 29. Antončík (Náprstek, Žálčík), 45. Kafan (Antončík), 59. Šinágl (Hašek)


    HC Stadion Litoměřice: Přikryl (Hruška) - Martinka, Kolář, Míka, Husák, Sobotka, Žovinec, Opava, Chmel - Šinágl, Hašek, Novák - Mrňa, Rubeš, Kafan - Antončík, Žáčík, Náprstek - Hlusička, Slížek, Tvrzník.
    IHC Králové Písek: Halmoši (Mazuch) - Pavlíček, Drtil, Makovský, Ruprecht, Dvořák, Jirků - Polodna, Šperger, Kotrla - Kubeš, Vlček, Ferebauer - Obdržálek, Vaniš, Slavík - Heřman, Kučera, Marek.

    Rozhodčí: Doležal - Guth, Rittich
    bahis siteleri