Dortmund – Hannover 3:1 (kon.) | Wolfsburg – Schalke 1:4 (kon.) | W. Brémy – Augsburg 0:1 (kon.)
Norimberk – Freiburg 1:1 (kon.) | Hamburg – Fürth 1:1 (kon.) | Leverkusen – Stuttgart 2:1 (kon.)
konec
Borussia Dortmund
3:1 (2:1)
Hannover 96
Sobota 02.03.2013, 15:30 • Signal Iduna Park, Dortmund • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    72
    Dortmund právě vstřelil branku!

    Po rychlé akci Dortmundu je tu třetí branka domácích a vypadá to, že o vítězi tohoto duelu je rozhodnuto. Błaszczykowski si naběhl na dlouhý míč, dostal se až do vápna Hannoveru, kde přiťukl míč na JULIANA SCHIEBERA, který neměl problém prostřelil Zielera.
     
    40
    Hannover právě vstřelil branku!

    A opět se potvrdilo pravidlo nedáš - dostaneš. Po centru do vápna Dortmundu hlavičkoval dezorientovaný Santana do břevna své branky, míč si odrazil na malé vápno, kde byl MOHAMMED ABDELLAOUE, který neměl problém poslat kulatý nesmysl do prázdné branky.
     
    21
    Dortmund právě vstřelil branku!

    Po hezké kombinační akci se dostal ke střele Großkreutz, s jeho přízemní střelou si Zieler ještě poradil, ale vyrazil míč pouze před sebe na malé vápno. Tam byl nikým nehlídaný ROBERT LEWANDOSKI, který opět uklidil míč do prázdné branky.
     
    8
    Dortmund právě vstřelil branku!

    A je tu první branka. Großkreutz utekl po pravé straně, přihrál do vápna Hannoveru, kde byl zcela volný ROBERT LEWANDOWSKI, který už neměl problém uklidit míč do poloprázdné branky.

    Jakub Kopřiva

    Branky: 8. Lewandowski, 21. Lewandowski, 72. Schieber - 40. Abdellaoue

    Karty:   58. Schmiedebach (HAN), 87. Schulz (HAN)


    Borussia Dortmund: Weidenfeller - Subotić, Schmelzer, Santana, Kehl (C) - Błaszczykowski (76.Bender), Großkreutz, Gündogan (83.Şahin), Schieber, Reus (65.Götze) - Lewandowski
    Hannover 96: Zieler - Djourou (75.Haggui), Chahed, Schulz, Pocognoli, Hoffmann, Pinto, Rausch (46.Schmiedebach), Ya Konan, Abdellaoue (80.Schlaudraff), Sobiech

    Rozhodčí: Welz - Unger, Foltyn
    bahis siteleri