Breda – Heerenveen 1:2 (kon.) | Zwolle – Willem II 2:0 (kon.) | Eindhoven – Venlo 2:0 (kon.)
Twente – Ajax 0:2 (kon.)
konec
NAC Breda
1:2 (0:0)
SC Heerenveen
Sobota 02.03.2013, 18:45 • Rat Verlegh Stadion (kapacita - 19 000 míst) • Nizozemská Eredivisie
Předzápasové kurzy
     
    85
    Heerenveen právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné! Během necelých tří minut se Heerenveenu totálně povedlo otočit skóre dnešního utkání. I pod druhým gólem hostů je podepsán ALFRED FINNBOGASON, který tentokrát využil centru Gouweleeuwa a míč za záda ten Rouwelaara usměrnil hlavou.
     
    82
    Heerenveen právě vstřelil branku!
    ALFRED FINNBOGASON nyní odčinil své nedávné zaváhání, když se prosadil střelou z úhlu. Na brankové čáře se jeho střelu snažil ještě zastavit jeden z domácích hráčů, avšak bezúspěšně.
     
    49
    Breda právě vstřelila branku!
    Brankář Nordfeldt Heerenveen v prvním poločase několikrát podržel, tentokrát však předvedl velkou chybu, když mu dalekonosná střela NEMANJY GUDELJE, kterou velmi dobře viděl a která rozhodně nevypadala příliš nebezpečně, nešťastně proklouzla do brány.

    Tomáš Honajzer

    Branky: 49. Gudelj - 82. Finnbogason, 85. Finnbogason

    Karty:   84. Botteghin (BRD) - 90+4. Nordfeldt (HEE)


    NAC Breda: Ten Rouwelaar – De Roover, Luijckx, Botteghin, van der Weg – Buijs (87. Hadouir), Gilissen, Gudelj – Hooi (80. Seuntjes), Lurling, Verbeek (62. ten Voorde).
    SC Heerenveen: Nordfeldt – van Anholt, Gouweleeuw, Zomer, Kum – de Roon, Kums (73. Pappa), Mareček (55. van den Berg) – van La Parra, Finnbogason, Djuričić.

    Rozhodčí: Kuipers - van Roekel, Zeinstra
    bahis siteleri