St. Louis – Edmonton 4:2 (kon.) | Chicago – Columbus 4:3 (po pr.) | Anaheim – Minnesota 3:2 (kon.)
Philadelphia – Ottawa 2:1 (kon.) | Boston – Tampa 3:2 (kon.) | Buffalo – New Jersey 4:3 (po s.n.)
Winnipeg – Washington 0:3 (kon.)
po prodl.
Chicago Blackhawks
4:3 (1:1, 2:1, 0:1 – 1:0)
Columbus Blue Jackets
Sobota 02.03.2013, 02:40 • United Center (22 428) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Já se s vámi loučím, přeji dobrou noc. (05:27:00)
     
    HVĚZDY UTKÁNÍ:
    1. Bryan Bickell (CHI) - 1 bod (1+0)
    2. Václav Prospal (CBJ) - 1 bod (1+0)
    3. Ray Emery (CHI) - 19 zásahů.
     
    Chicago tak bralo body i v jednadvacátém zápase sezóny, ba co víc, výhra 4:3 po prodloužení proti Columbusu znamenala už osmou v řadě!

    Paradoxně to byl ale Columbus, který zažil parádní vstup do utkání. Už v první minutě dokázal síť za Emerym rozvlnit Václav Prospal. Ještě do konce první části ovšem dokázal srovnat za domácí Viktor Stalberg.
    Ve druhé třetině šli do vedení znovu Blue Jackets, a to zásluhou Arťoma Anisimova. Jestřáby ale měli zase parádní koncovku třetiny. V 38. minutě se totiž prosadil Patrick Sharp a pár vteřin po něm také Bryan Bickell
    Columbus zbraně nesložil a ve třetí části zásluhou branky Ryana Johansena poslal zápas do prodloužení.
    Tam rozhodla oku lahodící akce, na jejiž konci byl zadák Chicaga Brent Seabrook.
     
    Konec zápasu.
     
    63:23
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Bod navíc si nakonec připíše Chicago! Kapitán Blackhawks Jonathan Toews obešel kolem levého hrazení Aucoina, zatímco z druhé vlny si před branku najel BRENT SEABROOK, jemuž Toews adresoval přihrávku a domácí bek už jen uklízel pryž do naprosto odkryté klece. Asistence: Jonathan Toews, Viktor Stalberg.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    52:23
    Columbus právě vstřelil branku!
    Columbus v dnešním utkání nejlepšímu týmu prozatimní části sezóny důstojně sekunduje. Podivný odraz od mantinelu vystihl Umberger, ten předal puk na Foligna, jenž dokázal najít ještě RYANA JOHANSENA, který bekhendovým blafákem překonal jinak dnes skvělého Raye Emeryho. Asistence: Nick Foligno, R. J. Umberger.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    38:18
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Chicago se během chvíle dostává do vedení! BRYAN BICKELL sebral na obranné modré čáře puk Nikitinovi a svůj únik následně korunoval střelou mezi Masonovy betony! Bez asistence.
     
    37:20
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Blackhawks díky zaváhání brankáře Stevea Masona srovnává! PATRICK SHARP zavezl kotouč do útočného pásma a z levé strany zkusil své štěstí. Ke svému překvapení černá guma skončila v síti! Asistence: Dunca Keith.
     
    32:42
    Columbus právě vstřelil branku!
    Columbus se podruhé v utkání dostává na ledě favorita do vedení! Emeryho překvapila střela od pravého mantinelu, kterou na něj vyslal ARŤOM ANISIMOV! Asistence: Cam Atkinson.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    16:09
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Saad poslal v přesilovce zpoza branky puk na hůl VIKTORA STALBERGA, který vyrovnává na 1:1. Asistence: Brandon Saad, Patrick Sharp.
     
    00:31
    Columbus právě vstřelil branku!
    Columbus se dostává hned v první minutě do vedení! Dorsettovu střelu nedokázal Emery udržet ve své náruči a VÁCLAV PROSPAL už neměl těžkou pozici. Asistence: Derek Dorsett, Mark Letestu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.

    David Jahoda

    Branky a nahrávky: 17. Stalberg (Saad, Sharp), 38. Sharp (Keith), 39. Bickell, 64. Seabrook (Toews, Stalberg) - 1. Prospal (Dorsett, Letestu), 33. Anisimov (Atkinson), 53. Johansen (Foligno, Umberger)


    Chicago Blackhawks: Emery (Crawford) – Seabrook, Keith, Hjalmarsson, Oduya, Brookbank, Leddy – Hossa, Toews, Saad – Kane, Krüger, Sharp – Stalberg, Shaw, Bickell – Mayers, Frolík, Carcilo.
    Columbus Blue Jackets: Mason (Bobrovskij) – Nikitin, Tjutin, Moore, Erixon, Aucoin, Goloubef – Atkinson, Anisimov, Umberger – Foligno, Johansen, Calvert – Dorsett, Letestu, Prospal – Boll, MacKenzie, Gillies.
    bahis siteleri