Valencia – Levante 2:2 (kon.) | Granada – Mallorca 1:2 (kon.) | Espanyol – Valladolid 0:0 (kon.)
Malaga – Atlético 0:0 (kon.) | Real Sociedad – Real Betis 3:3 (kon.)
konec
Malaga CF
0:0 (0:0)
Atlético Madrid
Neděle 03.03.2013, 19:00 • Estadio La Rosaleda, Málaga • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě vše, příjemný zbytek večera. (20:53:50)
     
    Bezbrankovou remízou skončil druhý šlágr tohoto kola Primera División mezi Atléticem Madrid a Málagou, byť šancí bylo v zápase několik. Atlético působilo o dost kompaktnějším dojmem, chytrými akcemi brankáři Caballerovi hodně zatápěli, zradila je ovšem koncovka. Málaga až na dvě příležitosti hrála směrem dopředu druhé housle a za bod musí být ráda.
     
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Atlécto po rohu pořádně Málaze zatopilo! Ve skrumáži se snažil pálit Falcao, ale neuspěl, pak také Godín, jenže ani on nepropálil několik těl před sebou.
     
    90+2
    Bylo to nebezpečné, a ne že ne! Parádní centr z pravé strany málem u vzdálenější tyčky našel hlavičkujícího Falcaa, kterého na poslední chvíli ubránil Jesús Gámez a odvrátil na rohový kop.
     
    90+1
    Juanfran se snažil na pravé straně přejít přes jednoho protihráče, ale Antunes ho skvěle odzbrojil.
     
    90
    Jesús Gámez mohl zakončit dobrou akci povedeným centrem, ve vápně měl několik spoluhráčů, a by't byl nyní jeho pas o něco lepší, zase se Atlético ubránilo.
     
    89
    Už poněkolikáté v zápase se Jesúsovi Gámezovi nepodařilo z pravé strany přesněji poslat pas do vápna nebo alespoň jednou najít své spoluhráče. Zase v klidu zasáhl Courtois.
     
    89
    Juanfran a jeho další nepřesný centr. Na něj Falcao ani Adrián dosáhnout nemohli, takže Caballero zase v klidu využil svých rukavic.
     
    87
    Parádní individuálni akce Maria Suáreze! Po přihrávce od Falcaa si elegantně obehrál protihráče, vystřelil ovšem poté jen do míst, kde stál brankář Caballero.
     
    86
    Toulalan přibrousil skluzem protihráče tak tvrdě, že se muselo v tomhle případě žlutit. Nebylo jiného východiska.
     
    85
    Raúl García se snažil domáhat na Gilovi faulu, Iturra si ale údajně poradil u pravé lajny čistě. A vhazovat bude Málaga.
     
    83
    Nevypadá to, že by některý z týmů vstřelil ještě nějakou branku. Málaga vepředu vůbec nehrozí, Atlético bez vystřídaného Diega Costy a Rodrígueze je nyní poloviční.
     
    81
    Miranda zatáhl za dres Santa Cruze a byl potrestán jako třetí obránce týmu žlutou kartou.
     
    80
    Tutovka také pro Atlético! Filipe Luis se snažil vrátit míč na Falcaa, nakonec měl ve vápně k míči nejblíže Adrián, jehož střela však Caballera neohrozila. Ani Turan pak nedokázal vypálit.
     
    79
    Juanfran popoběhl pár kroků dopředu podél pravé lajny, jeho následný pas však v klidu do náruče sebral Caballero.
     
    77
    Miranda přibrousil Lucase Piazona, Jesús Gil nařídil přímý volný kop. Antunes pak poslal parádní centr zleva na hlavu Weligtona, který hlavičkoval jen těsně vedle. Teď si Atlético pořádně ulevilo.
     
    76
    Santa Cruz si pomohl útočným faulem, pak ale to samé udělal v krátkém sledu Falcao, když soupeře odstrčil loktem.

    Patrik Sandev

    Branky:

    Karty:   34. Weligton (MLG), 86. Toulalan (MLG) - 17. Juanfran (ATM), 37. Mario Suárez (ATM), 58. Diego Costa (ATM), 81. Miranda (ATM)


    Malaga CF: Caballero - Jesús Gámez, Demichelis (63. Lugano), Weligton, Antunes - Toulalan, Lucas Piazon - Joaquín (66. Iturra), Isco (73. Fernández), Portillo - Santa Cruz
    Atlético Madrid: Courtois - Juanfran, Miranda, Godín, Filipe Luis - Turan, Mario Suárez, Koke, Rodríguez (67. Raúl García) - Falcao, Diego Costa (62. Adrián)

    Rozhodčí: Jesús Gil
    bahis siteleri