Valencia – Levante 2:2 (kon.) | Granada – Mallorca 1:2 (kon.) | Espanyol – Valladolid 0:0 (kon.)
Malaga – Atlético 0:0 (kon.) | Real Sociedad – Real Betis 3:3 (kon.)
konec
Malaga CF
0:0 (0:0)
Atlético Madrid
Neděle 03.03.2013, 19:00 • Estadio La Rosaleda, Málaga • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Atlécto po rohu pořádně Málaze zatopilo! Ve skrumáži se snažil pálit Falcao, ale neuspěl, pak také Godín, jenže ani on nepropálil několik těl před sebou.
     
    90+2
    Bylo to nebezpečné, a ne že ne! Parádní centr z pravé strany málem u vzdálenější tyčky našel hlavičkujícího Falcaa, kterého na poslední chvíli ubránil Jesús Gámez a odvrátil na rohový kop.
     
    87
    Parádní individuálni akce Maria Suáreze! Po přihrávce od Falcaa si elegantně obehrál protihráče, vystřelil ovšem poté jen do míst, kde stál brankář Caballero.
     
    86
    Toulalan přibrousil skluzem protihráče tak tvrdě, že se muselo v tomhle případě žlutit. Nebylo jiného východiska.
     
    81
    Miranda zatáhl za dres Santa Cruze a byl potrestán jako třetí obránce týmu žlutou kartou.
     
    80
    Tutovka také pro Atlético! Filipe Luis se snažil vrátit míč na Falcaa, nakonec měl ve vápně k míči nejblíže Adrián, jehož střela však Caballera neohrozila. Ani Turan pak nedokázal vypálit.
     
    77
    Miranda přibrousil Lucase Piazona, Jesús Gil nařídil přímý volný kop. Antunes pak poslal parádní centr zleva na hlavu Weligtona, který hlavičkoval jen těsně vedle. Teď si Atlético pořádně ulevilo.
     
    73
    Poslední střídání domácích. Isco je stažen ze hry, na posledních dvacet minut týmu vypomůže Fernández.
     
    67
    Rodríguez toho dnes naběhal také hodně. Simeone ho stahuje ze hry a posílá za něj Raúla Garcíu.
     
    66
    Druhá změna na straně Málagy. Právě Joaquín odchází ze hřiště, na plac jde naopak náhradník Iturra.
     
    63
    Také Málaga sahá po změně. Změnu dělá v obraně, Demichelise nahrazuje Lugano.
     
    62
    První střídání Atlética. Diego Costa toho má asi již dost, v útoku ho tak nahradí Adrián.
     
    61
    Juanfran rozehrál akci na pravé straně, pak si Diego Costa na jeden dotek vyměnil balón s Rodríguezem, jehož střela však zase nebyla přesná. Jak pěkná akce, ale bez gólového úspěchu.
     
    58
    Už to bylo i na Jesúse Gila dost. Demichelis se Diega Costy skoro vůbec nedotkl, on však ochotně padl ve vápně, aby si vymodlil penaltu. Hlavní rozhodčí mu na fintu neskočil a poprávu ho odměnil žlutou kartou za simulování.
     
    50
    Parádní akce na jeden, dva doteky. Filipe Luis pak vybídl na metr ke střele Kokeho, který z první vypálil z velice dobré pozice zpoza vápna, křižná střela však skončila jen vedle.
     
    45
    Tutovka pro hosty na závěr první půle! Falcao sklepl míč na volného Rodrígueze, jenže ten z první smolně napálil jen jednoho z obránců.
     
    37
    Další žlutá karta za hraní rukou. Loktem se hrát nemá, to by měl Mario Suárez přece vědět.
     
    34
    Už těch faulů bylo dost, také Weligton po faulu na Falcaa obdržel první žlutou kartu Málagy.
     
    18
    Málaga a její největší tutovka dosavadního průběhu! Centr z rohového kopu od Joaquína zakončoval hlavou z běhu Demichelis a jen těsně minul branku. Těžko říci, zda-li se Courtois míče dotkl, nebo ne, kažpodáně bude odkopávat od branky.
     
    17
    Trochu zbytečnou žlutou kartu dostal za hraní rukou Juanfran. Přitom nešlo o nic vážného ze strany Málagy, kdyby hostující hráč situaci nechal být, ani by se zřejmě nic nestalo.
     
    16
    Madridský celek nepřestává za honbou za gólem. Rodríguez se dostal ke střele z pravé strany a Caballero se po přízemním pokusu jenom ohlédl. Míč narazil o reklamní bariéry za brankou.
     
    15
    Panečku, jako na Slavkově! Turan napřáhl z velké dálky, namířil svoje dělo přesně mezi tři tyče, tam ale zasáhl skvěle gólman Caballero.
     
    10
    Také Málaga se dostala k prvnímu ohrožení branky Courtoise. Ten se sice vůči hlavičce Lucase Piazona, jemuž zprava míč naservíroval Joaquín, nemusel tolik ohánět, přesto domácí soupeři jasně naznačili, že takhle nedůrazně bránit by se mu nemuselo vyplatit.
     
    9
    Hosté začali opravdu zostra! Turan těžil ze skvělé práce svého spoluhráče, narovnal si míč na svou lepší nohu a z dvaceti pěti metrů vypálil. Jeho přízemní pokus skončil těsně vedle.
     
    4
    Taková první pološance zápasu! Falcao se vřítil do vápna, ukázal, že i on má sílu jako tank, prostrčil balón na volného Diega Costu, ten však z dobré pozice netrefil ideálně a zamířil jen mimo.

    Patrik Sandev

    Branky:

    Karty:   34. Weligton (MLG), 86. Toulalan (MLG) - 17. Juanfran (ATM), 37. Mario Suárez (ATM), 58. Diego Costa (ATM), 81. Miranda (ATM)


    Malaga CF: Caballero - Jesús Gámez, Demichelis (63. Lugano), Weligton, Antunes - Toulalan, Lucas Piazon - Joaquín (66. Iturra), Isco (73. Fernández), Portillo - Santa Cruz
    Atlético Madrid: Courtois - Juanfran, Miranda, Godín, Filipe Luis - Turan, Mario Suárez, Koke, Rodríguez (67. Raúl García) - Falcao, Diego Costa (62. Adrián)

    Rozhodčí: Jesús Gil
    bahis siteleri