Nijmegen – Feyenoord 0:3 (kon.) | Waalwijk – Alkmaar 2:1 (kon.) | Kerkrade – Groningen 4:1 (kon.)
Den Haag – Heracles 3:1 (kon.)
konec
Roda JC Kerkrade
4:1 (3:1)
FC Groningen
Neděle 03.03.2013, 14:30 • Parkstad Limburg Stadion • Nizozemská Eredivisie
Předzápasové kurzy
     
    51
    Kerkrade právě vstřelilo branku!
    Rychlý protiútok založil brankář Kurto, který výkopem našel přesně Donalda, který střílenou přihrávkou na zadní tyč našel SANHARIBA MALKIHO, který střelou pod víko nedal brankáři Bizotovi šanci - 4:1!
     
    41
    Kerkrade právě vstřelilo branku!
    Donald centroval do pokutového území, zadáci Groningenu míč odvrátili jen k Huppertovi, který opět míč předal Donaldovi, jenž stříleným centrem našel FRANKA DEMOUGEHO, pro něhož nebyl problém vstřelit třetí branku svého týmu.
     
    29
    Kerkrade právě vstřelilo branku!
    Velmi aktivní Bonevacia viděl do nabihajícího GUUSE HUPPERTSE za obranu Groningenu a balon mu kolmicí přihrál. Domácí GUUS HUPPERTS v šanci nezaváhal a prostřelil brankáře Bizota mezi nohami a posílá znovu svůj tým do vedení.
     
    7
    Groningen právě vstřelil branku!
    A máme vyrovnáno. Před velkým vápnem napřáhl k dalekonosné ráně de Leeuw a brankář Kurto míč vyrazil před sebe a pro dobíhajícího CESARA DAVIDA TEXEIRU nebyl problém zblízka prostřelit domácího gólmana.
     
    1
    Kerkrade právě vstřelilo branku!
    Tak to je začátek zápasu tak jak se patří. Bonevacia vybojoval míč na polovině Groningenu a hlavičkou jej posunul FRANKOVI DEMOUGEOVI, který viděl že brankář Bizot je daleko z branky venku a krásným lobem jej překonal.

    Tomáš Kučera

    Branky: 1. Demouge, 29. Hupperts, 41. Demouge, 51. Malki - 7. Texeira

    Karty:   70. Fledderus (KER) - 12. Kappelhof (GRO), 23. Leeuw (GRO)


    Roda JC Kerkrade: Kurto - Monteyne, Biemans, Danilo Pereira, Tamata - Donald, Bonevacia, Fledderus (84.Djoum) - Hupperts (86.Paulissen), Malki, Demouge (80.Lebedynski)
    FC Groningen: Bizot - van Nieff, Kwakman, van Dijk, Kappelhof (46.Magnasco) - Lindgren (78. Ben Moussa), de Leeuw (80.Bos), Kieftenbeld - Bacuna, Texeira, Kirm

    Rozhodčí: Van De Velde - Berbiers, Henderickx
    bahis siteleri