Columbus – Edmonton 4:3 (po s.n.) | Washington – Boston 4:3 (po pr.) | New Jersey – Tampa 2:5 (kon.)
NY Islanders – Montreal 6:3 (kon.) | Carolina – Buffalo 4:3 (kon.) | Florida – Winnipeg 4:1 (kon.)
NY Rangers – Philadelphia 4:2 (kon.) | Detroit – Colorado 2:1 (kon.) | Chicago – Minnesota 5:3 (kon.)
Vancouver – San Jose 2:3 (po s.n.) | Los Angeles – St. Louis 6:4 (kon.)
konec
SKLH Žďár nad Sázavou
6:4 (2:1, 1:3, 3:0)
HC Lední Medvědi Pelhřimov
Středa 06.03.2013, 18:00 • Bouchalky • Play-off 2. ligy, skupina Střed
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:32
    Žďár právě vstřelil branku!
    Velká hrubka ve středním pásmu, kterou zachytil Michal Kaňka a měl před sebou prázdnou bránu, ale až ONDŘEJ JEŽEK dostává puk do opuštěné hostujcí brány a pojišťuje tak semifinále Žďáru nad Sázavou. Asistence: Michal Kaňka.
     
    53:01
    Žďár právě vstřelil branku!
    MARTIN JÍCHA se dostal k odraženému kotouči, se kterým udělal několik rychlých kroků, kde jej nechali hostující bránící hráči, a propálil Jana Čekala, který vůbec nic neviděl. Asistence: Jiří Plachý.
     
    46:38
    Žďár právě vstřelil branku!
    Parádní práce za bránou Kunstmüllera, který naservíroval pas na volného JIŘÍHO DÍTĚTE, který propálil vše včetně Čekala. Plameny srovnávají stav zápasu! Asistence: Luboš Kunstmüller.
     
    39:38
    Spartak Pelhřimov právě vstřelil branku!
    Velký důraz předvedl po střele Marka Hadravy před Slámou LIBOR BEZDĚK, který dorazil střelu svého spoluhráče za bezmocného domácího brankáře. Asistence: Marek Hadrava, Martin Hadrava.
     
    38:27
    Spartak Pelhřimov právě vstřelil branku!
    Přesná souhra hostujících tahounů zajišťuje Spartaku vyrovnání v přesilové hře. Plachý čekal, až mu najede na zadní tyč MARTIN TECL, který už měl jednoduchou situaci. Asistence: Tomáš Plachý.
     
    31:06
    Žďár právě vstřelil branku!
    Po odražené ráně se dostal ke kotouči Kaňka, který propasoval kotouč na druhou stranu, kde stál úplně volný JIŘÍ PLACHÝ a nedal bombou Čekalovi šanci. Plameny využivají dvojnásobnou přesilovou hru a jdou opět do vedení. Asistence: Michal Kaňka, Ondřej Ježek.
     
    27:59
    Spartak Pelhřimov právě vstřelil branku!
    Přesilovou hru využívá hostující MARTIN TECL po důrazu před Slámou, který ještě stačil vyrazit střelu Kořínka, ale na dorážku již nestačil. Hosté srovnávají stav zápasu! Asistence: Jakub Kořínek.
     
    09:35
    Spartak Pelhřimov právě vstřelil branku!
    LIBOR BEZDĚK si rozhýbal domácího brankáře Slámu, který se snažil vykrýt větší prostor, ale útočník Pelhřimova trefuje přesně mezeru mezi betony. Bez asistence.
     
    09:21
    Žďár právě vstřelil branku!
    Fantastický tlak Plamenů přináší další ovoce pro domácí. Po další ráně Staňka se před Čekalem nejlépe zorientoval JIŘÍ PLACHÝ, který téměř úplně sám prostřeluje hostujícího brankáře. Asistence: Pavel Staněk, Michal Kaňka.
     
    02:05
    Žďár právě vstřelil branku!
    Výborná spolupráce Kaňky a PETRA ŠTĚPÁNKA. Prvně jmenovaný přihrál z poza brány na volného střelce prvního gólu, který si udělal místo před Čekalem a posílá po 125 vteřinách Plameny do vedení. Asistence: Michal Kaňka.

    Jaroslav Keř

    Branky a nahrávky: 3. Štěpánek (Kaňka), 10. Plachý (Staněk, Kaňka), 32. Plachý (Kaňka, Ježek), 47. Dítě (Kunstmüller), 54. Jícha (Plachý), 60. Ježek (Kaňka) - 10. Bezděk (pen.), 28. Tecl (Kořínek), 39. Tecl (Plachý), 40. Bezděk (Hadrava Marek, Martin)


    SKLH Žďár nad Sázavou: Sláma (Opršal) - Smejkal, Kolda, Pleva, Jícha, Staněk, Doležal, Šír - Vítek, Kotlík, Man - Kunstmüller, Březina, Štěpánek - Ježek, Kaňka, Plachý (C) - Kočan, Hron, Dítě.
    HC Lední Medvědi Pelhřimov: Čekal (Jícha) - Adam, Beneš, Jelínek, Veselý, Posmyk, Suk, Kořínek, Stebich, Podlipnik, Kasalý - Tecl (C), Plachý, Hrbatý, Kubát, Hadrava Martin, Bezděk, Votápek, Hadrava Marek, Podlipnik.

    Rozhodčí: Pokorný - Klouda, Křivohlavý
    bahis siteleri