Zvolen – Banská Bystrica 1:2 (kon.) | Košice – Poprad 2:1 (kon.)
konec
HKM Zvolen
1:2 (1:1, 0:0, 0:1)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Středa 06.03.2013, 18:00Tipsport Liga (SR) play-off
Partner:
     
    59:22
    Zvolenčan Lukáš Jurík odchádza na trestnú lavicu a hostia budú hrať v závere presilovú hru, čím sa končí powerplay Zvolena a znižujú sa šance domácich na vyrovnanie, o výsledku je už pravdepodobne rozhodnuté.
     
    59:22
    Češík mal pred sebou prázdnu bránku, napriek tomu mu Ladislav Čierny dokázal vypichnúť puk v páde !
     
    59:06
    Zvolen hrá powerplay - Šimko je totiž už na striedačke !
     
    59:06
    Peter Mikula si berie oddychový čas.
     
    55:03
    Za nedovolené bránenie odchádza na trestnú lavicu Vladimír Lantoš a Zvolen bude hrať v záverečnej päťminútovke presilovú hru.
     
    50:28
    Brabenec získal pásmo pre Zvolenčanov, puk si následne vymenil z Juraškom na druhej strane klziska, ktorý ihneď prihráva na modrú Ladislavovi Čiernemu - jeho strela od modrej mieri priamo do stredu bránky a Chorošun tak nemohol byť prekonaný.
     
    48:56
    Banská Bystrica dala gól!
    Zvolenčania nedokázali v trojici ubrániť šikovného Ziga, po strele Juraja Sýkoru sa TOMÁŠ ZIGO dostáva k dorážke, puk poslal pomedzi Šimkove betóny a hostia vedú ! Asistencie: Juraj Sýkora, Mário Lunter.
     
    45:18
    Gól nakoniec neplatí, po strele Jána Sýkoru sa k dorážke dostal Macík, puk po jeho strele končí v bránke - hlavný rozhodca však neuznal gól pre postavenie Jána Sýkoru v bránkovisku.
     
    42:56
    Zvolen kombinuje s pukom v pásme - Ladislav Čierny strieľa bez prípravy po prihrávke spoza bránky z hokejky Petra Zuzina, puk tesne míňa ľavú tyčku.
     
    42:15
    Tomáš Zigo zbytočne fauluje na modrej čiare pred útočným pásmom, dostáva dvojminútový trest za podrazenie.
     
    41:21
    Hudec ani na 2krát neprestrelil Šimka, jeho prvá strela mierila brankárovi Zvolena pod masku, dorážka Hudeca bola už neúspešná pre nedostatočné zdvihnutie puku.
     
    38:57
    Chovan si naslepo vymenil puk s Lukášom Juríkom - ten tečuje jeho strieľanú prihrávku, znovu domáci nemierili presne, puk presvišťal popri pravej tyčke.
     
    38:49
    Tentoraz sa vyhodením puku previnili hostia, nepíska sa však, následne je strela Lukáša Juríka tečovaná a mieri k pravej tyčke bránky hostí - Chorošun sa iba obzrel za pukom, chýbali centimetre a skončil by v bránke.
     
    35:36
    Ján Sýkora triafa po prečíslení Banskej Bystrice ľavú tyč Šimkovej bránky !
     
    34:50
    Lukáš Jurík získal zabudnutý puk za bránkou hostí, využil nepozornosť hosťujúcej obrany a našiel pred bránkou Chorošuna voľného Škvaridla - ten strieľa bez prípravy tesne vedľa ľavej tyčky !
     
    29:24
    Branislav Kubka odchádza na trestnú za faul pred bránkoviskom, trest znie držanie.
     
    29:18
    Kalla vo vyloženej šanci po krásnej akcii Zvolena neuspel zoči-voči brankárovi Chorošunovi, keď trafil iba jeho výstroj !
     
    19:42
    Biro odchádza na trestnú za hákovanie. - nasleduje znovu presilová hra o dvoch hráčov, tá bude trvať 68 sekúnd.
     
    18:49
    Bambúch bol príliš dôrazný pred vlastnou bránkou - dostáva trest za hrubosť - 33 sekúnd bude hrať Zvolen presilovú hru o dvoch hráčov.
     
    18:23
    Ladislav Čierny si obišiel Hudeca, ktorý sa mu hádzal do strely, následne vystrelil k ľavej tyčke - jeho strele chýbali centimetre.
     
    17:22
    Macík je za útočný faul vylúčený na dve minúty - trest znie hákovanie.
     
    12:55
    Za hákovanie odchádza na trestnú Hraško, 3 sekundy bude trvať presilová hra hostí o dvoch hráčov.
     
    12:38
    Richter využil nepozornosť Šimka - po prehodení si puku na ľavú stranu triafa však pred poloprázdnou bránkou tyčku !
     
    10:58
    V hre 5 na 5 však znovu fauluje Brabenec - sekaním odstavil hosťujúceho útočníka vo vyloženej šanci, presilová hra hostí pokračuje.
     
    10:27
    Rozhodcovia sa prepískli, Šimkovi po prerušení hry padol puk z náručia a hostia dorazili do odkrytej bránky - gól však už neplatí.
     
    10:21
    Ján Sýkora strieľa zpred medzikružia na domácu bránku, triafa hornú žrdku !
     
    08:47
    Češík bol v útočnej tretine faulovaný - Ladislav Čierny mu nedovoleným zákrokom zabránil v strele - putuje na trestnú lavicu za hákovanie.
     
    06:45
    Zvolen dal gól!
    Po vyhratom vhadzovaní sa pred ľavým kruhom dostal k puku MICHAL JURAŠKO, ten vystrelil k ľavej tyčke, Kamil Brabenec úspešne clonil Chorošunovi pred bránkoviskom, Juraškova strela teda prešla až do hosťujúcej bránky. Asistencia: Kamil Brabenec.
     
    03:16
    Lukáš Bambúch odchádza na trestnú za podrazenie Petra Zuzina, nasleduje presilová hra Zvolena.
     
    01:26
    Banská Bystrica dala gól!
    BRANISLAV JANKOVIČ dostal puk do domácej bránky, keď mu spoza nej pekne prihral Mike Danton. Jankovič už iba zdvihol puk nad Šimkov betón a hostia vedú ! Asistencie: Mike Danton, Branislav Kubka.

    Marian Fiam

    Branky a nahrávky: 7. Juraško (Brabenec) - 2. Jankovič (Danton, Kubka), 49. Zigo (Sýkora Juraj, Lunter)


    HKM Zvolen: Šimko (Škrečko) - Čierny, Juraško (A), Hraško, Mucha, Pokovič, Výborný, Hertl, Pichnarčík - Zuzin Peter, Brabenec (A), Podkonický - Škvaridlo, Jurík Lukáš (C), Chovan - Puliš, Kalla, Čurilla - Zuzin Lubor, Jurík Milan, Ďaloga
    HC´ 05 Banská Bystrica: Chorošun (Dzubina) - Bambúch (A), Richter, Kubka, Biro, Styk, Predajniansky, Rosandič, Janík - Lunter, Hudec (C), Macík - Sýkora Ján, Češík (A), Sýkora Juraj - Danton, Trochta, Jankovič - Lantoš, Zigo, Mikolášek

    Rozhodčí: Jonák, Orolín - Tvrdoň, Výleta
    bahis siteleri