Čerepovec – Petrohrad 0:4 (kon.) | Dynamo Moskva – CSKA Moskva 3:2 (po pr.)
konec
Severstal Čerepovec
0:4 (0:3, 0:1, 0:0)
SKA Petrohrad
Pondělí 11.03.2013, 16:00 • Ledový palác (6 000) • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S kontatováním, že SKA Petrohrad tedy ve čtvrtfinálové sérii Gagaronova poháu vede nad Severstalem Čerepovec 3:0 na zápasy, se s vámi loučím. Přeji hezký zbytek večera. (18:18:51)
     
    Statistiky po 3. třetině:
    Střely: 15:13 (32:43)
    Vhazování: 11:4 (30:29)
    Nejvíce času na ledě:
    CER: Petr Čáslava - 6:49
    PET: Alexander Osipov - 7:13
    Nejvíce času na ledě:
    CER: Stanislav Jegoršev - 20:07
    PET: Jurij Alexandrov - 22:06
     
    Favorizovaný tým Petrohradu si přenesl pohodu z domácích utkání i na led Severstalu Čerepovec. Ve třetím zápase čtvrtfinálové série Gagarinova poháru SKA zvítězilo jednoznačně 4:0. V poslední třetině už k vidění žádná branka nebyla, avšak čisté konto si v ní několika fantastickými zákroky uhájil brankář Ilja Ježov, který si zřejmě vybudoval post jedničky u týmu asi největšího favorita na zisk prvenství v letošním ročníku KHL. Petrohrad si tak vybojoval mečbol a už zítra může na ledě Čerepovce potvrdit svůj postupo mezi čtyři nejlepší celky KHL!
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Je to jasné, Petrohrad dnes zvítězí!
     
    59:21
    Ještě v poslední minutě vyzkoušel pozornost Košečkina Jevgenij Arťuchin. Ten se poté dostal do slovní hříčky hned se třemi hráči Severstalu. Nebýt rozhodčích mohlo dojít i k pěstnímu souboji.
     
    58:31
    Thoresenova zblokovaná rána končí mimo branku Vasilije Košečkina, stejně tak na branku Severstalu nemířil ani bekhendový pokus z hokejky Tonyho Martenssona.
     
    58:01
    Hlasatel ohlašuje poslední dvě minuty už rozhodnutého utkání.
     
    57:22
    Anisin předal puk na Stoljarova, který se ještě dlouho rozhlížel, aby vylepšil pozici pro některého ze svýhc parťáků z formace. Vše však skončilo tak, jako ve většině případů.
     
    56:24
    Druhá formace mladíků SKA Petrohrad zase zahrozila, nyní ale Košečkina nedonutila k zákroku.
     
    55:50
    Petrohrad má puk na svých holích ve svém pásmu, vypadá to, že v posledních čtyřech minutách půjde jen o Ježovovo čisté konto.
     
    54:51
    Alexejevova bekhendová nabídla před branku Ježova nebyla nikým sebrána, nejblíže postavený útočník Kazionov byl od tohoto prostoru vzdálený dva metry.
     
    54:18
    Nyní doslovo gymnastický zákrok brankáře Petrohradu! Ten totiž proti střele Michaila Anisina ukázal parádní rozštěp! Zdá se, že hosté chtějí, aby si jejich brankář taky trochu zachytal.
     
    53:51
    Na druhé straně si dalším lehkých zákrokem zvyšuje sebevědomí brankář SKA Ilja Ježov.
     
    53:22
    Druhá formace si vytvořila před brankou Košečkina tři velké šance, avšak jak dva pokusy Panarina, tak jedna rána z hole Ramstedta se zastavily jen na chráničích brankáře Košečina.
     
    52:30
    Afinogenovovo nahození z pravé strany nenašlo nikoho v bílém dresu.
     
    51:29
    Anisin s číslem děvetadevadesát na dresu nyní ukázal svou šikovnost, kterou má. Jeho rychlé ruce sice zavezly puk do pásma Petrohradu, jenže tam neměl nikoho ze svých spoluhráčů.
     
    50:57
    Nyní už hraje tým finského trenéra Jukky Jalonena zase v plném počtu. Domácí navíc poslali puk přes všechny čáry, a tak se hra přesouvá před branku Vasilije Košečkina.
     
    50:25
    Jinak ale mají borci v černých dresech velké potíže se vůbec v pásmu SKA na delší dobu usadit.

    David Jahoda

    Branky a nahrávky: 8. Ramstedt (Panarin), 10. Varnakov (Alexandrov), 13. Burdasov (Afinogenov, Kalinin), 32. Něprjajev (Kalinin, Kučerjavenko)


    Severstal Čerepovec: Košečkin (Pěreťagin) – Laakso, Kiselevič, Čáslava, Rjazancev, Jegoršev, Andersen, Popov – Ketov (C), Kazionov, Šipačjov – Berdnikov, Stoljarov, Anisin – Bergfors, Kazakovcev, Fedosejev – Kovyršin, Alexejev, Dědunov – Buchněvič. Trenér: Andrej Nazarov.
    SKA Petrohrad: Ježov (Kasutin) – Alexandrov, Dallman, Osipov, Čudinov, Semjonov, Kalinin (C), Berdjukov, Vorobjev – Tichonov, Martensson, Thoresen – Varnakov, Ramstedt, Panarin – Ufinogenov, Kučerjavenko, Arťuchin – Monachov, Něprjajev, Burdasov. Trenér: Jukka Jalonen.

    Rozhodčí: Kulakov, Bělov – Zacharenkov, Sadovnikov

    Diváci: 5584
    bahis siteleri