Banská Bystrica – Zvolen 2:3 (kon.) | Poprad – Košice 6:3 (kon.)
konec
HK Poprad
6:3 (2:1, 2:1, 2:1)
HC Košice
sk Pondělí 11.03.2013, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipsport Liga (SR) play-off
Partner:
     
    Je dobojované!
    V tretej tretine domáci "kamzíci" už úplne rozhodli o víťazstve v tomto zápase. V úvode tretej tretiny sa gólovo presadil Richard Smotrila a následne na neho nadviazal druhým gólom aj Matúš Paločko. Košičania v presilovej hre ešte upravili výsledok gólom Michala Šedu., no následne to na výhru už nestačilo.

    Stav série je teda vyrovnaný - 2:2!

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z popradského zimného štadióna.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (20:24:51)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:52
    "Kamzíci" sú pri puku vo vlastnej obrannej tretine a momentálne sa im veľmi dobre darí udržiavať puk. Taktickým zdržovaním získavajú cenný čas.
     
    59:21
    O výsledku tohto zápasu už asi nikto nebude pochybovať. Košičania sa oslobodili a pri puku sú opäť domáci Popradčania, ktorí sa snažia niečo vymyslieť.
     
    58:58
    Balán si takticky vymenil puk s Vandasom na pravej strane, no následne sa domáci vytlačili von z útočného pásma. Košičania sú momentálne úplne bezzubí.
     
    58:18
    Popradskí "kamzíci" sú pri puku v útočnom pásme, no už sa nikam neponáhľajú a dbajú hlavne na veľmi dobre zabezpečenú obranu. To sa im zatiaľ veľmi dobre darí.
     
    57:46
    V početnej výhode si napokon zahrajú aj domáci Popradčania. Na dve minúty za podrazenie si odchádza sadnúť Patrik Svitana.
     
    57:13
    Popradský tréner si vyžiadal oddychový čas!
     
    57:13
    Košice dali gól!
    Košičania napokon využívajú početnú výhodu o jedného muža a prekonávajú popradskú defenzívu na čele s gólmanom Sidorom. O tento gól sa postaral MICHAL ŠEDA, ktorý skvelým tečom po delovke od Cebáka nedal gólmanovi Sidorovi šancu. Asistencie si pripisujú hráči Juraj Cebák a Gabriel Spilar.
     
    57:03
    Ďalšie vylúčenie Popradu. Na dve minúty si odchádza sadnúť Devečka, ktorý sa previnil nedovoleným seknutím. Celé sa to udialo 4 sekundy pred návratom Hvilu.
     
    56:58
    Popradčania hrajú už vo štvorici, no avízované je ďalšie vylúčenie na domácej strane. Košičania hrajú už v šestici.
     
    56:15
    Spoza ľavého kruhu tentokrát veľmi tvrdo pálil Novák, no gólman Sidor zasahovať nemusel. Košická delovka napokon skončila len na pleksiskle za popradskou bránou.
     
    55:35
    Košičania to vôbec nemysleli zle, no po skvelej krížnej prihrávke z ľavej strany od Haščáka sa k puku mohol dostať Jenčík. Ten však nedokázal trafiť puk smerujúci k jeho hokejke.
     
    55:07
    A je tu početná výhoda o dvoch hráčov pre Košice! Na dve minúty si na trestnú lavicu domácich odchádza sadnúť aj Hvila, ktorý sa previnil podrazením.
     
    54:46
    A bude sa vylučovať. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť Dávid Buc, ktorý nekompromisne poslal k ľadu jedného z Košičanov.
     
    54:15
    Košičania sú pri puku a márne sa snažia ešte niečo vymyslieť. Myslím si však, že štvorgólové manko už len tak ľahko nezmažú.
     
    53:45
    Poprad dal gól!
    Košičania mohli opäť pocítiť, že popradský hokej má silnú kvalitu od elitného útoku až po ten štvrtý! Druhým gólom do košickej siete sa blysol MATÚŠ PALOČKO, ktorý zachytil vyrazený puk po strele od Devečku a nekompromisne preloboval gólmana Hyláka. Asistenciu si pripisuje Dušan Devečka.
     
    53:15
    Košičania nemajú už príliš veľa času, no aspoň sa snažia ešte niečo s týmto výsledkom urobiť. Poprad je však na svojej pôde suverénny a nedáva hosťom dýchať.
     
    52:44
    Košičania mali na svojich hokejkách obrovskú šancu! Po skvelej prihrávke cez bránkovisko od Marcinka sa k puku na ľavej strane dostal pozorný Gmitter, ktorý tvrdo zakončil, no gólman Sidor sa stihol premiestniť a puk zblokoval svojou pravou rukou.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 3575 divákov.

    Branky a nahrávky: 5. Brejčák (Jabrocký), 15. Kovačevič (Hvila), 28. Paločko (Stanfield, Takáč), 29. Vandas (Hvila, Balán), 41. Smotrila (Stals), 54. Paločko (Devečka) – 9. Jenčík, 21. Kolba (Spilar, Marcinko), 58. Šeda (Cebák, Spilar)


    HK Poprad: Sidor (Slipčenko) - Šterbák, Suchý ("A"), Kovačevič ("A"), D. Brejčák, Devečka, Fabian, Kurali, Jáchym - Vandas, Balán, Hvila - Buc, Klouda, Jabrocký - Vaic ("C"), Stals, Smotrila - Paločko, Stanfield, S. Takáč.
    HC Košice: Hylák (Riečický) - Cebák, Deyl, Kolba ("C"), M. Takáč, Novák, Šeda, Gajdoš, Macejko - Haščák ("A"), Pašek, Jenčík - Gmitter, Marcinko ("A"), Spilar - Novotný, Matúš Chovan, Svitana - Matis, Mlynarovič, Jokeľ.

    Rozhodčí: J. Konc, Lokšík - Šefčík, Valach

    Diváci: 3575
    bahis siteleri