Čerepovec – Petrohrad 0:4 (kon.) | Dynamo Moskva – CSKA Moskva 3:2 (po pr.)
konec
Severstal Čerepovec
0:4 (0:3, 0:1, 0:0)
SKA Petrohrad
Pondělí 11.03.2013, 16:00 • Ledový palác (6 000) • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:18
    Nyní doslovo gymnastický zákrok brankáře Petrohradu! Ten totiž proti střele Michaila Anisina ukázal parádní rozštěp! Zdá se, že hosté chtějí, aby si jejich brankář taky trochu zachytal.
     
    49:28
    Když už se domácí dostanou do velké šance, narazí na zeď jménem Ilja Ježov! Ten nyní vychytal v jasné šanci mladíka Buchněviče, který dostal od trenérů šanci si v dnešním utkání zahrát.
     
    48:57
    Tlak však končí faulem Ivana Něprjajeva (PET), jenž odchází za katr kvůli nedovolenému bránění.
     
    46:40
    Domácí jsou ve třetí části aktivnější než Petrohrad. Hosté začátek třetí třetiny pojali docela lehkovážně. Nyní zvonila dokonce branková konstrukce za zády Ilji Ježova.
     
    45:31
    Teemu Laakso v pásmu SKA dlouho kroužil s pukem, jenže nejlepší možnost pro zakončení prováhal, a proto šla na druhou stranu dvojice Ramstedt - Varnakov. Druhý jmenovaný pak z blízka trefil jen brankáře Severstalu.
     
    43:14
    Obrovská šance domácího celku, který se mohl poprvé v utkání trefit do sítě SKA. Ilja Ježov se však blýskl dvěma parádními zákroky! Nejdřív dokázal vykopnout v jasné šanci střelu Kazakovceva, a pak i dorážku Kovyršina!
     
    42:52
    Denis Kazionov dlouho tahal kotouč v útočném pásmu, jenže nic z jeho akce nerezultovalo. Ba naopak rázem se do samostatného úniku dostal Maxim Afinogenov, jenž se pokoušel Košečkina pokořit bekhendovou kličkou, tam měl ale domácí brankář svou lapačku.
     
    42:00
    Teemu Ramstedt v další šanci napálil tyčku branky gólmana Vasilije Košečkina.
     
    38:00
    Za podražení míří za katr Michail Anisin (CER), jenž podrazil Alexe Kučerjavenka.
     
    31:06
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Avšak nyní už je kotouč v síti Severstalu! Oku lahodící akce Petrohradu byla zakončena první trefou IVANA NĚPRJAJEVA v play-off. Parádní nahrávkou se blýskl kapitán Petrohradu Dmitrij Kalinin. Asistence: Dmitrij Kalinin, Alexander Kučerjavenko.
     
    30:52
    Dmitrij Kalinin po nabídce od Viktora Tichonova napálil spojnici domácí svatyně!
     
    29:35
    Jevgenij Kovyršin se společně s Kazakovcevem dostal v oslabení do přečíslení dva na jednoho. První jmenovaný byl tím, který zakončoval, jenže Ilja Ježov vykopl svůj beton včas. Alespoň se Čerepovec dočkal vyloučení Patricka Thoresena (PET), jenž Kovyršina při střele hákoval.
     
    29:07
    Naopak o zábavu bude mít postaráno Vasilij Košečkin, faulem se provinil Stanislav Jegoršev (CER).
     
    24:41
    Anton Burdasov bekhendem napálil beton domácího brankáře, jenže naneštěstí pro Košečkina přesně v těch místech, kam puk vyrazil byl Alexander Kučerjavenko. Ten však poloprázdnou klec netrefil! Oba útočníci se celé situaci však jenom usmáli.
     
    20:29
    Hned v úvodu druhé části si první útočná formace hostující celku vytvořila velkou šanci! Thoresena dokázal Košečkin ale vychytat a dorážka Kevina Dallmana míříla mimo.
     
    16:48
    Ivan Něprjajev (PET) chvíli nedovoleně podržel Stoljarova, což neuniklo očím hlavního rozhodčího Kulakova, jenž posíla hráče SKA na trestnou lavici.
     
    14:16
    Michail Anisin si vybruslil z rohu kluziště až do pravého kruhu, odkud vyslal dělovou ránu příklepem. Jedovka skončila však jen vedle hostující svatyně!
     
    12:41
    Čerepovec si zahraje první přesilovku, zde je šance pro domácí tým. Vyloučen je totiž Sergej Monachov (PET), který si odpyká trest za nedovolené bránění.
     
    12:20
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    První třetina je zatím jasně v režii SKA! Maxim Afinogenov si nabruslil mezi kruhy a vyslal na Košečkina ránu zápěstím, která mířila do lapačky domácího brankáře. Tomu však černá guma vypadla jen před sebe, kde už na dorážku čekal ANTON BURDASOV, jenž uklidil puk do sítě Severstalu. Asistence: Maxim Afinogenov, Dmitrij Kalinin.
     
    09:56
    Je tu další vyloučení. Tentokrát jen na straně domácího týmu, když Panarina zahákoval Alexander Rjazancev (CER).
     
    09:06
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí měli dobrou šanci, avšak puk se odrazil od chráničů jednoho z hostujících beků a Petrohradští se vydali do přečíslení tři na jednoho. MICHAIL VARNAKOV vyřešil celou situaci sám a poslal svůj celek do vedení 2:0. Rychlá sprcha pro domácí tým! Asistence: Jurij Alexandrov.
     
    08:19
    Navíc se kolem branky Košečkina strhla potyčka. N atrestnou lavici odchází dvojice Teemu Laakso (CER) a Jevgenij Arťuchin (PET).
     
    08:19
    Rázem to mohlo být 2:0 pro SKA, však jak Afinogenov, tak Arťuchin na Košečkina nevyzráli.
     
    07:53
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Jako první se v dnešním utkání prosazuje SKA Petrohrad. Výbornou práci odvedl ve středním pásmu Artěmij Panarin, který poté poslal kotouč na rozjetého TEEMU RAMSTEDTA, který měl před sebou velký prostor a klid pro zakončení. Svým druhým gólem v play-off tento finský útočník posílá SKA do vedení 1:0. Asistence: Artěmij Panarin.
     
    01:44
    Velká šance domácího celku, která málem skončila brankou. Třetí útok Severstalu si vytvořil dobrý tlak v území SKA, avšak nakonec puk do sítě nedopravila.

    David Jahoda

    Branky a nahrávky: 8. Ramstedt (Panarin), 10. Varnakov (Alexandrov), 13. Burdasov (Afinogenov, Kalinin), 32. Něprjajev (Kalinin, Kučerjavenko)


    Severstal Čerepovec: Košečkin (Pěreťagin) – Laakso, Kiselevič, Čáslava, Rjazancev, Jegoršev, Andersen, Popov – Ketov (C), Kazionov, Šipačjov – Berdnikov, Stoljarov, Anisin – Bergfors, Kazakovcev, Fedosejev – Kovyršin, Alexejev, Dědunov – Buchněvič. Trenér: Andrej Nazarov.
    SKA Petrohrad: Ježov (Kasutin) – Alexandrov, Dallman, Osipov, Čudinov, Semjonov, Kalinin (C), Berdjukov, Vorobjev – Tichonov, Martensson, Thoresen – Varnakov, Ramstedt, Panarin – Ufinogenov, Kučerjavenko, Arťuchin – Monachov, Něprjajev, Burdasov. Trenér: Jukka Jalonen.

    Rozhodčí: Kulakov, Bělov – Zacharenkov, Sadovnikov

    Diváci: 5584
    bahis siteleri