Čerepovec – Petrohrad 0:4 (kon.) | Dynamo Moskva – CSKA Moskva 3:2 (po pr.)
konec
Severstal Čerepovec
0:4 (0:3, 0:1, 0:0)
SKA Petrohrad
Pondělí 11.03.2013, 16:00 • Ledový palác (6 000) • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    Nejproduktivnější hráči obou týmů v play-off:
    CER: Michail Anisin (Ú)
    7 bodů (5+2)
    PET: Viktor Tichonov (Ú)
    11 bodů (6+5)
     
    Osmifinálové série KHL obou celků:
    Čerepovec – Jaroslav 4:2 na zápasy
    Petrohrad – Mytišči 4:1 na zápasy
     
    Favorizovaný celek Petrohradu vyhrál obě domácí utkání a jako vítěz základní části má dobře našlápnuto k proklouznutí do finále Západní konference. První utkání bylo velkou přestřelkou. SKA se v zápase dostalo do vedení 3:1, avšak Severstal se vzchopil a dokázal stav otočit na 4:3. Petrohrad však ukázal svou ohromnou sílu a zápas dalšími čtyřmi brankami urval pro sebe. Svěřenci kouče Jukky Jalonena tedy v prvním utkání zvítězili 7:4. Na vítězství SKA se hattrickem podílel Viktor Tichonov.
    Druhý zápas takové drama nepřinesl. SKA si díky dvou přesným trefám Tichonova a jedné branky Ramstedta vypracovalo vedení o tři branky, pak sice snížil na rozdíl dvou gólů Rjazancev, ale konečné slovo měl Kučerjavenko. Petrohrad tak zvládl druhý zápas v poměru 4:1.
     
    Vítejte u sledování zápasu play-off Kontinentální hokejivé ligy. Dnes se můžeme těšit na třetí čtvrtfinále mezi týmy Severstal Čerepovec a SKA Petrohrad. Souboj těchto dvou mužstev startuje v 16:00.

    STAV SÉRIE:
    Severstal Čerepovec – SKA Petrohrad 0:2.

     
    Úvodní sestavy:

    Severstal Čerepovec: Košečkin (Pěreťagin) – Laakso, Kiselevič, Čáslava, Rjazancev, Jegoršev, Andersen, Popov – Ketov (C), Kazionov, Šipačjov – Berdnikov, Stoljarov, Anisin – Bergfors, Kazakovcev, Fedosejev – Kovyršin, Alexejev, Dědunov. Trenér:Andrej Nazarov.

    SKA Petrohrad: Ježov (Kasutin) – Alexandrov, Dallman, Osipov, Čudinov, Semjonov, Kalinin (C), Berdjukov, Vorobjev – Tichonov, Martensson, Thoresen – Varnakov, Ramstedt, Panarin – Ufinogenov, Kučerjavenko, Arťuchin – Monachov, Něprjajev, Burdasov. Trenér: Jukka Jalonen.

    Rozhodčí: Kulakov, Bělov – Zacharenkov, Sadovnikov.
     
    Oba celky už jsou nastoupeny na modrých čarách, zní ruská hymna.
     
    Už nám nebrání nic v tom, aby třetí čtvrtfinále mezi Severstalem Čerepovec a SKA Petrohrad začalo.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:16
    První střelu totho zápasu má na svědomí drhý nejproduktivnější hráč play-off, a to Viktor Tichonov, Domácí brankář Vasilij KOšečkin si nadvakrát s jeho pokusem poradil.
     
    00:35
    Hosté ve svém pásmu nerozehráli moc důsledně a Ježov musel zasahovat, i když střela od Berdnikova nebla příliš důrazná.
     
    01:14
    Denis Kazionov se vrátil do sestavy Severstalu a jde vidět, že má obrovskou chuť. Společně se Šipačovem se postaral o rozruch před brankou SKA.
     
    01:44
    Velká šance domácího celku, která málem skončila brankou. Třetí útok Severstalu si vytvořil dobrý tlak v území SKA, avšak nakonec puk do sítě nedopravila.
     
    02:27
    Projektil Ivana Něprjajeva byl sice tvrdý, avšak byl hned prvním hráčem zblokovaný, a tak nemusel Košečkin vůbec zasahovat.
     
    02:48
    Anton Burdasov ovšem nyní už domácího brankáře donutil k zákroku, hra zůstává v pásmu Severstalu.
     
    03:00
    Po zakázaném uvolnění Čerepovce se bude znovu vhazovat po levici brankáře Vasilije Košečkina, který v základní části patřil k TOP brankářům. Svými výkony drží své mužstvo i v play-off.
     
    03:48
    Na jedné straně se do šance dostal Dědunov, z kontru se pak pokoušel zahrozit Maxim Afinogenov.
     
    04:50
    Domácí jsou nyní mírně aktivnější, třetí útok SKA je už dlouho na ledě a a potřeboval by vystřídat.
     
    05:03
    Avšak třetí pětka Petrohradu ještě měla dost sil na to, aby zaútočila. Kučerjavekova střela z pravého kruhu se však mezi tři tyče nevlezla.
     
    05:54
    Nyní se kotouče zbavují domácí, aby mohli dostřídat a zkonzolidovat své řady.
     
    06:15
    Alexej Semjonov nahazoval na branku Severstalu nabídku na teč, naštěstí pro Košečkina však nikdo z hráčů z SKA puk svou čepelí nelízl.
     
    06:32
    Tichonov se po buly zbavil svých strážců a z míst pravého kruhu se pokusil překvapit brankáře domácího celku, to se mu však nepovedla a naopak na druhou stranu se hnal Anisin.
     
    07:14
    Čerepovec měl na ledě první pětku, ta se sice dostávala do slibné šance, ovšem ta byla zastavena hned zárodku píšťalkou čárového sudího.
     
    07:53
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Jako první se v dnešním utkání prosazuje SKA Petrohrad. Výbornou práci odvedl ve středním pásmu Artěmij Panarin, který poté poslal kotouč na rozjetého TEEMU RAMSTEDTA, který měl před sebou velký prostor a klid pro zakončení. Svým druhým gólem v play-off tento finský útočník posílá SKA do vedení 1:0. Asistence: Artěmij Panarin.
     
    08:19
    Rázem to mohlo být 2:0 pro SKA, však jak Afinogenov, tak Arťuchin na Košečkina nevyzráli.
     
    08:19
    Navíc se kolem branky Košečkina strhla potyčka. N atrestnou lavici odchází dvojice Teemu Laakso (CER) a Jevgenij Arťuchin (PET).
     
    09:06
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí měli dobrou šanci, avšak puk se odrazil od chráničů jednoho z hostujících beků a Petrohradští se vydali do přečíslení tři na jednoho. MICHAIL VARNAKOV vyřešil celou situaci sám a poslal svůj celek do vedení 2:0. Rychlá sprcha pro domácí tým! Asistence: Jurij Alexandrov.
     
    09:56
    Je tu další vyloučení. Tentokrát jen na straně domácího týmu, když Panarina zahákoval Alexander Rjazancev (CER).
     
    10:59
    Tato početní výhoda se však svěřencům dinského kouče Jukky Jalonena moc nedaří, puk je více ve středním pásmu, než v pásmu Severstalu, kde by ho hosté chtěli mít.
     
    11:56
    Čerepovec přestál početní nevýhodu a je v plném počtu.
     
    12:20
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    První třetina je zatím jasně v režii SKA! Maxim Afinogenov si nabruslil mezi kruhy a vyslal na Košečkina ránu zápěstím, která mířila do lapačky domácího brankáře. Tomu však černá guma vypadla jen před sebe, kde už na dorážku čekal ANTON BURDASOV, jenž uklidil puk do sítě Severstalu. Asistence: Maxim Afinogenov, Dmitrij Kalinin.
     
    12:41
    Čerepovec si zahraje první přesilovku, zde je šance pro domácí tým. Vyloučen je totiž Sergej Monachov (PET), který si odpyká trest za nedovolené bránění.
     
    13:03
    Střelu od modré Ilja Ježov zřejmě moc neviděl, avšak dokázal ji vyrazit. V místě, kam se puk odrazil stáli jeho spoluhráči, kteří se postarali o vyhození přes všechyn čáry.
     
    13:45
    Dlouho se Severstal držel v útočné třetině, jenže nakonec musí domácí hráči spěchat za pukem až za svou branku. SKA se zatím brání velice dobře.
     
    14:16
    Michail Anisin si vybruslil z rohu kluziště až do pravého kruhu, odkud vyslal dělovou ránu příklepem. Jedovka skončila však jen vedle hostující svatyně!
     
    14:41
    Monachov je na ledě, a SKA je tak v plném počtu.
     
    15:12
    I když měl Artěmij Panarin na svých zádech dva protihráče, dokázal s nimi jako s batohy obkroužit branku Severstalu, a poté také z otočky vystřelit. Pokus však nebyl natolik důrazný, aby Košečkina vystrašil.
     
    16:04
    Petrohradští jasně diktují tempo hry, nyní drží puk za svou brankou a vymýšlejí další útok.
     
    16:34
    Vadim Berdnikov se mohl dostat do šance, jenže Semjonov byl pozorný a domácího forvarda do šance nepustil.
     
    16:48
    Ivan Něprjajev (PET) chvíli nedovoleně podržel Stoljarova, což neuniklo očím hlavního rozhodčího Kulakova, jenž posíla hráče SKA na trestnou lavici.
     
    17:30
    Šipačovova střela proletěla jen těsně vedle pravé tyčky brankáře Ilji Ježova.
     
    17:54
    Po chvíli nabízel střílenou přihrávku na Šipačova obránce Kiselevič, jenže kotouč nakonec končí pouze na holích borců v bílém, kteří se zase dokázali osvobodit.
     
    18:48
    V momentě, kdy už byli hosté v pěti, vypálil na Ježova Petr Čáslava, jehož ránu se na brankovišti pokoušel dorážet Dědunov. Ježov ale v této situaci dokázal obstát.
     
    19:35
    Afinogenov velice aktivně operuje v pásmu domácího celku, zdá se, že se do kabin půjde za aktuálního skóre. Nic na tom nezmění ani nepříliš důrazná střela z hole kanadského zadáka Kevina Dallmana.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina, to byla velká paráda v podání hráčů SKA Petrohrad. Hosté, kteří v sérii vedou 2:0 na zápasy mají velkou šanci dostat se už do třízápasového trháku. V prvních dvaceti minutách třetího utkání série na ledě Severstalu Čerepovec vedou Petrohradší o tři góly. O přesné zásahy hostujícího celku se postupně postarali Teemu Ramstedt, Michail Varnakov a Anton Burdasov.

    Druhá část odstaruje přibližně v 16:51
     
    Statistiky po 1. třetině:
    Střely: 10:12
    Vhazování: 9:9
    Nejvíce času na ledě:
    CER: Bogdan Kiselevič - 8:11
    PET: Jurij Alexandrov - 7:14
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:29
    Hned v úvodu druhé části si první útočná formace hostující celku vytvořila velkou šanci! Thoresena dokázal Košečkin ale vychytat a dorážka Kevina Dallmana míříla mimo.
     
    21:26
    Domácí se nemohou dostat k přesné rozehrávce, nyní se zbytečně zbavili kotouče ve středním pásmu.
     
    21:58
    Teď však Ilja Ježov, který dostává možnost zachytat si podruhé za sebou musel čelit ráně Fedosejeva. Hostující brankář si ale poradil dobře, puk krotí ve své rukavici.
     
    22:34
    Z Monachovovy akce mohl těžit Ivan Něprjajev. První jmenovaný objel celou klec Vasilije Košečkina, a následně nabil Něprjajevovi na levý kruh, domácí strážce svatyně ovšem zasahuje svou vyrážečkou.
     
    22:45
    Po štiplavé ráně Viktora Tichonova zaduněl pravý beton domácího brankáře, puk je v ochranné síti, a proto se bude vhazovat před Košečkinem.
     
    23:26
    Na ledě je stále první formace SKA, která dělá domácím obrovské potíže svým bruslením.
     
    23:53
    Bergfors se snažil využít nepříliš přesné rozehrávky Osipova, jenže švédský útočník se svým pokusem nemohl proti pozornému Ilju Ježovovi uspět.
     
    24:16
    Nyní však mohl Osipov zahrozit na druhém konci kluziště, když tentokrát chyboval Laakso. Zadák SKA ale nastřelil pouze hráče před sebou.
     
    24:41
    Anton Burdasov bekhendem napálil beton domácího brankáře, jenže naneštěstí pro Košečkina přesně v těch místech, kam puk vyrazil byl Alexander Kučerjavenko. Ten však poloprázdnou klec netrefil! Oba útočníci se celé situaci však jenom usmáli.
     
    26:07
    Momentálně to vypadá, jakoby měli hosté početní výhodu. Druhá formace nadělala kolem Košečkina pořádný rozruch, a proto brankář Severstalu raději přikryl kotouč pod svou lapačku.
     
    26:20
    Rychlá akce dvou hokejových dvojčat Patricka Thoresena a Tonyho Martenssona nyní brankou neskončila. První jmenovaný předal na švédského forvarda, který se však nakonec jen tak tak k zakončení nedostal, včas se k němu totiž dokázal vrátit Jegoršev.
     
    27:12
    Panarin měl situaci dost těžkou, přesto ukázal svou zručnost, když v tísni hráče Severstalu obkroužil branku Košečkina, a pak nabízel černou gumu na pravý kruh. Tam byl ale Michail Varnakov pozdě.
     
    27:55
    Na druhé straně po delší době zahrozili domácí, avšak střela kapitána Severstalu Jevgenije Ketova byla ztečována pouze do ochranné sitě.
     
    28:03
    Dallmanova rána zápěstím od modré čáry zaduněla o vyrážečku dvoumetrového brnakáíře Vasilije Košečkina.
     
    28:27
    Vadim Berdnikov situaci vyřešil špatně, rozehrávka se mu vůbec nepovedla, a proto se s dalšími čtyřmi spoluhráči stěhuje zpět do pásma svého celku. Píská se totiž zakázané uvolnění.
     
    28:48
    Čerepovec se v první třetině alespoň dostával do náznaků šancí, jenže to v druhé části neptalí. Ježov se musí v brance SKA docela nudit.
     
    29:07
    Naopak o zábavu bude mít postaráno Vasilij Košečkin, faulem se provinil Stanislav Jegoršev (CER).
     
    29:35
    Jevgenij Kovyršin se společně s Kazakovcevem dostal v oslabení do přečíslení dva na jednoho. První jmenovaný byl tím, který zakončoval, jenže Ilja Ježov vykopl svůj beton včas. Alespoň se Čerepovec dočkal vyloučení Patricka Thoresena (PET), jenž Kovyršina při střele hákoval.
     
    30:08
    Rjazancev se dostal individuální akcí sám až do pásma SKA, jenže za brankou narazil na zadáka Alexandra Osipova, který mu nedovolil jít dál.
     
    30:52
    Dmitrij Kalinin po nabídce od Viktora Tichonova napálil spojnici domácí svatyně!
     
    31:06
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Avšak nyní už je kotouč v síti Severstalu! Oku lahodící akce Petrohradu byla zakončena první trefou IVANA NĚPRJAJEVA v play-off. Parádní nahrávkou se blýskl kapitán Petrohradu Dmitrij Kalinin. Asistence: Dmitrij Kalinin, Alexander Kučerjavenko.
     
    32:35
    Anisin se dostal do příležitost, jenže ani tento pokus nebyl z kategorie přesných, a tak mohl zůstat Ilja Ježov poměrně v klidu.
     
    32:55
    Kalinin je v posledních desítkách sekund hlavní postavou. Nyní si jeho nahození od modré čáry našel brankář Čerepovce a podržel ve své lapačce.
     
    33:09
    Po reklamní přestávce to byl zase kapitán hostů, jenž prověřil domácího gólmana nahozením o modré čáry. I teď byl však ve vzájemném souboji úspěšnější Košečkin.
     
    33:37
    Niclas Bergfors společně s Nikolajem Kazakomcevem nadělali na brakovišti hostujícímu brankáři nemalé potíže, avšak důvěru, kterou kouč Jukka Jalonen do svého brankáře vložil, zatím Ježov plní stoprocentně.
     
    34:27
    Domácí už vědí, že nemají vůbec co stratit, proto se v těchto momentech někdy až bezhlavě poští do ofenzivních akcí. Jenže obrana SKA působí jako nepropustná zeď.
     
    35:20
    Od modré čáry vedl kotouč na své čepeli Artěmij Panarin, který byl mírně postrčen jedním z domácích zadáků. Ovšem k nelibosti dvacetiletého forvarda SKA se faul nepíská. Rozhodčí přerušuje hru kvůli posunuté brance.
     
    35:56
    Tichonov nahrávkou z rohu kluziště hledal mezi kruhy najetého kapitána Dmitrije Kalinina, ještě před ním však byl směr kotouče mírně vychýlen, a proto na něj zkušený bek nedosáhl.
     
    36:39
    Domácí nemají dost sil na to, aby nějak obstojněji zaútočili. Petrohrad svého soka v jeho obranném pásmu vymačká jako citrón, proto pak Severstalu nezbývá nic jiného než jen vystřídat.
     
    37:52
    Petrohrad má vyhodu, zatím se hosté drží v pásmu Severstalu.
     
    38:00
    Za podražení míří za katr Michail Anisin (CER), jenž podrazil Alexe Kučerjavenka.
     
    38:07
    Dallmanovi se však nepodařilo rozehrát na modré čáře podle svého plánu, a tak se mohou domácí osvobodit.
     
    38:46
    A znovu to byl Dallman, který dal možnost zaútočit nebo alespoň zavést kotouč do pásmu SKA Nikolaji Kazakovcevovi.
     
    39:11
    Thoresenova střela neznamenala pro Košečkina nějaké větší nebezpečí, protože vysoký brankář domácího celku na puk dobře viděl.
     
    39:56
    Osipovova tvrdá rána od modré čáry trefila pouze dalšího hráče v dresu SKA, proto nyní Košečkin zasahovat nemusel.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Petrohradští byli i v druhé části jasně aktivnějším celkem, jenže Košečkin tentokrát ve většině případů dokázal obstát. Nestačil jen na ránu z hole Ivana Něprjajeva, jenž v 32. minutě navýšil vedení SKA už na rozdíl čtyř branek.

    Třetí část začne přibližně v 17:43.
     
    Statistiky po 2. třetině:
    Střely: 7:17 (17:30)
    Vhazování: 10:16 (19:25)
    Nejvíce času na ledě:
    CER: Michail Anisin - 7:19
    PET: Kevin Dallman - 8:31
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:26
    Domácí si dlouho nahrávali puk ve svém pásmu, posléze se snažili o útočnou akci, ta však končí hend v zárokdu, a tak jsou u puku hosté.
     
    41:16
    Za nahozením Petra Čáslavy se hnal Kazakovcev, jenže proti dvěma hráčům v bílém si domácí forvard nedokázal vytvořit šanci.
     
    42:00
    Teemu Ramstedt v další šanci napálil tyčku branky gólmana Vasilije Košečkina.
     
    42:52
    Denis Kazionov dlouho tahal kotouč v útočném pásmu, jenže nic z jeho akce nerezultovalo. Ba naopak rázem se do samostatného úniku dostal Maxim Afinogenov, jenž se pokoušel Košečkina pokořit bekhendovou kličkou, tam měl ale domácí brankář svou lapačku.
     
    43:14
    Obrovská šance domácího celku, který se mohl poprvé v utkání trefit do sítě SKA. Ilja Ježov se však blýskl dvěma parádními zákroky! Nejdřív dokázal vykopnout v jasné šanci střelu Kazakovceva, a pak i dorážku Kovyršina!
     
    44:45
    Patrick Thoresen teď zahrozil na druhém konci kluziště, Košečkin ale byl včas na správném místě. Po dalším vhazování pálil Teemu Ramstedt i teď byl ale domácí brankář pozorný.
     
    45:31
    Teemu Laakso v pásmu SKA dlouho kroužil s pukem, jenže nejlepší možnost pro zakončení prováhal, a proto šla na druhou stranu dvojice Ramstedt - Varnakov. Druhý jmenovaný pak z blízka trefil jen brankáře Severstalu.
     
    46:40
    Domácí jsou ve třetí části aktivnější než Petrohrad. Hosté začátek třetí třetiny pojali docela lehkovážně. Nyní zvonila dokonce branková konstrukce za zády Ilji Ježova.
     
    47:37
    Domácí se drží v pásmu SKA, zatím však Ilja Ježov zasahovat nemusel.
     
    47:59
    Parádní samostatná akce v podání Patricka Thoresena, který obelstil jednoho obránce krásnou stahovačkou, jenže pak byl už moc blízko brankáři Košečkinovi, a tak nemohl ideálně zakončit. O doražení černé gumy se pokusil Tichonov, ten však narazil na beton brankáře Severstalu.
     
    48:47
    Čtvrtá formace Petrohradu si nyní vytvořila v pásmu Čerepovce slušný talk, z něho ale zatím hosté nevyprodukovali žádnou střelu.
     
    48:57
    Tlak však končí faulem Ivana Něprjajeva (PET), jenž odchází za katr kvůli nedovolenému bránění.
     
    49:28
    Když už se domácí dostanou do velké šance, narazí na zeď jménem Ilja Ježov! Ten nyní vychytal v jasné šanci mladíka Buchněviče, který dostal od trenérů šanci si v dnešním utkání zahrát.
     
    50:25
    Jinak ale mají borci v černých dresech velké potíže se vůbec v pásmu SKA na delší dobu usadit.
     
    50:57
    Nyní už hraje tým finského trenéra Jukky Jalonena zase v plném počtu. Domácí navíc poslali puk přes všechny čáry, a tak se hra přesouvá před branku Vasilije Košečkina.
     
    51:29
    Anisin s číslem děvetadevadesát na dresu nyní ukázal svou šikovnost, kterou má. Jeho rychlé ruce sice zavezly puk do pásma Petrohradu, jenže tam neměl nikoho ze svých spoluhráčů.
     
    52:30
    Afinogenovovo nahození z pravé strany nenašlo nikoho v bílém dresu.
     
    53:22
    Druhá formace si vytvořila před brankou Košečkina tři velké šance, avšak jak dva pokusy Panarina, tak jedna rána z hole Ramstedta se zastavily jen na chráničích brankáře Košečina.
     
    53:51
    Na druhé straně si dalším lehkých zákrokem zvyšuje sebevědomí brankář SKA Ilja Ježov.
     
    54:18
    Nyní doslovo gymnastický zákrok brankáře Petrohradu! Ten totiž proti střele Michaila Anisina ukázal parádní rozštěp! Zdá se, že hosté chtějí, aby si jejich brankář taky trochu zachytal.
     
    54:51
    Alexejevova bekhendová nabídla před branku Ježova nebyla nikým sebrána, nejblíže postavený útočník Kazionov byl od tohoto prostoru vzdálený dva metry.
     
    55:50
    Petrohrad má puk na svých holích ve svém pásmu, vypadá to, že v posledních čtyřech minutách půjde jen o Ježovovo čisté konto.
     
    56:24
    Druhá formace mladíků SKA Petrohrad zase zahrozila, nyní ale Košečkina nedonutila k zákroku.
     
    57:22
    Anisin předal puk na Stoljarova, který se ještě dlouho rozhlížel, aby vylepšil pozici pro některého ze svýhc parťáků z formace. Vše však skončilo tak, jako ve většině případů.
     
    58:01
    Hlasatel ohlašuje poslední dvě minuty už rozhodnutého utkání.
     
    58:31
    Thoresenova zblokovaná rána končí mimo branku Vasilije Košečkina, stejně tak na branku Severstalu nemířil ani bekhendový pokus z hokejky Tonyho Martenssona.
     
    59:21
    Ještě v poslední minutě vyzkoušel pozornost Košečkina Jevgenij Arťuchin. Ten se poté dostal do slovní hříčky hned se třemi hráči Severstalu. Nebýt rozhodčích mohlo dojít i k pěstnímu souboji.
     
    59:55
    Je to jasné, Petrohrad dnes zvítězí!
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Favorizovaný tým Petrohradu si přenesl pohodu z domácích utkání i na led Severstalu Čerepovec. Ve třetím zápase čtvrtfinálové série Gagarinova poháru SKA zvítězilo jednoznačně 4:0. V poslední třetině už k vidění žádná branka nebyla, avšak čisté konto si v ní několika fantastickými zákroky uhájil brankář Ilja Ježov, který si zřejmě vybudoval post jedničky u týmu asi největšího favorita na zisk prvenství v letošním ročníku KHL. Petrohrad si tak vybojoval mečbol a už zítra může na ledě Čerepovce potvrdit svůj postupo mezi čtyři nejlepší celky KHL!
     
    Statistiky po 3. třetině:
    Střely: 15:13 (32:43)
    Vhazování: 11:4 (30:29)
    Nejvíce času na ledě:
    CER: Petr Čáslava - 6:49
    PET: Alexander Osipov - 7:13
    Nejvíce času na ledě:
    CER: Stanislav Jegoršev - 20:07
    PET: Jurij Alexandrov - 22:06
     
    S kontatováním, že SKA Petrohrad tedy ve čtvrtfinálové sérii Gagaronova poháu vede nad Severstalem Čerepovec 3:0 na zápasy, se s vámi loučím. Přeji hezký zbytek večera. (18:18:51)

    David Jahoda

    Branky a nahrávky: 8. Ramstedt (Panarin), 10. Varnakov (Alexandrov), 13. Burdasov (Afinogenov, Kalinin), 32. Něprjajev (Kalinin, Kučerjavenko)


    Severstal Čerepovec: Košečkin (Pěreťagin) – Laakso, Kiselevič, Čáslava, Rjazancev, Jegoršev, Andersen, Popov – Ketov (C), Kazionov, Šipačjov – Berdnikov, Stoljarov, Anisin – Bergfors, Kazakovcev, Fedosejev – Kovyršin, Alexejev, Dědunov – Buchněvič. Trenér: Andrej Nazarov.
    SKA Petrohrad: Ježov (Kasutin) – Alexandrov, Dallman, Osipov, Čudinov, Semjonov, Kalinin (C), Berdjukov, Vorobjev – Tichonov, Martensson, Thoresen – Varnakov, Ramstedt, Panarin – Ufinogenov, Kučerjavenko, Arťuchin – Monachov, Něprjajev, Burdasov. Trenér: Jukka Jalonen.

    Rozhodčí: Kulakov, Bělov – Zacharenkov, Sadovnikov

    Diváci: 5584
    bahis siteleri