Zvolen – Banská Bystrica 3:2 (2:1 po s.n.) | Košice – Poprad 3:2 (kon.)
konec
HC Košice
3:2 (1:2, 1:0, 1:0)
HK Poprad
sk Čtvrtek 14.03.2013, 18:00Tipsport Liga (SR) play-off
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 18:00.
     
    Vážení športoví priaznivci, vitajte pri piatom štvrťfinálovom dueli Košíc a Popradu.

    Štvrťfinále play-off 2012/2013 pripravilo fanúšikom na východe Slovenska sériu zápasov s prívlastkom derby. Do tej vstúpili lepšie košickí hokejisti, ktorí po úvodných dvoch stretnutiach v Steel aréne vyhrávali 2:0 na zápasy. Stalo sa tak po dvoch víťazstvách so zhodným výsledkom 2:1. Následne sa ale séria presťahovala pod Tatry, kde domáci "kamzíci" excelovali a vyrovnali jej stav na 2:2. Tretí duel vyhrali pomerom 4:2, ten nasledujúci ešte vyšším rozdielom 6:3.

    Dnes v Steel aréne je na programe duel, ktorý možno označiť prívlastkom zlomový. Jeho víťaz bude totiž môcť v sobotu pod Tatrami využiť prvý mečbal. Budú ním domáce Košice? Alebo vyradí po základnej časti siedmy Poprad favorizovaných "oceliarov"? Alebo sa séria ešte viac natiahne a o jej výsledku sa rozhodne až v Steel aréne budúci týždeň? Sledujte tento textový prenos, kde si spoločne od 18:00 začneme odhaľovať odpovede na všetky tieto otázky.

    Toto stretnutie je pochopiteľne aj v ponuke stávkových kancelárií. Bookmakeri vypísali na dnešné víťazstvo domácich Košíc kurz iba 1,7. Ak si myslíte, že po šesťdesiatich minútach vyhrajú popradskí hokejisti, určite využite ponuku pohybujúcu sa okolo čísla 3,5. A ak ste presvedčení, že sa v riadnom hracom čase nerozhodne je pre vás prichystaný kurz cca 4,3.
     
    Milá správa z košickej kabíny: kapitánovi "oceliarov" Marekovi Kolbovi sa včera o 11:45 narodil synček Matias. Meria 50 centimetrov a váži 3700 gramov.

    GRATULUJEME A ŽELÁME MALÉMU AJ CELEJ JEHO RODINKE NAJMÄ PEVNÉ ZDRAVIE!
     
    Zatiaľ čo v Košiciach vonku vládne snehová kalamita, vo vnútri v Steel aréne je všetko v najlepšom poriadku a pripravené na zápas.
    Domáci dnes nastúpia v tradičných tmavomodrých dresoch pod vedením trénera Milana Staša, hostia si priniesli a využijú bielo-modrú kombináciu. Pokyny z lavičky im bude dávať hlavný kouč Milan Jančuška.

    Do začiatku stretnutia ešte ostáva nejaký ten čas, zatiaľ si ale môžete prezrieť základné zostavy, v ktorých dnes oba celky nastúpia.

    Úvodné zostavy:

    HC Košice: Hylák, Štrbák (C), Cebák, Šeda, Deyl, Macejko, Novák, Takáč, Gajdoš - Jenčík, Pašek, Haščák (A) - Svitana, Marcinko (A), Spilar - Jokeľ, Slovák, Novotný - Boltun, Hričina, Gmitter

    HK Poprad: Sidor - Šterbák, Suchý (A), Kovačevič (A), Brejčák, Devečka, Fabian, Kurali, Jáchym - Vandas, Balán, Hvila - Buc, Klouda, Jabrocký - Vaic (C), Stals, Smotrila - Paločko, Stanfield, Takáč Samuel

    Rozhodca: P. Jonák, D. Konc - R. Gajan, M. Korba.
     
    Zvuky štátnej hymny nám v Steel aréne dozneli, úvodnému buly už nič nebráni. O malú chvíľu sa začína piaty štvrťfinálový duel východniarskej série Košíc s Popradom.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    00:30
    Úvodné buly síce vyhral Stals, no puku sa zmocnili Košičania a tí ho po mantineli posielajú do pásma. Tam ale opäť iba hostia, ktorí už stihli aj prestriedať.
     
    00:52
    Poprad o puk prišiel a dostal sa k nemu Richard Jenčík. Obhodil si v strednom pásme protihráčov, ale ešte stále bránený jedným jediným si to napálil do útočnej tretiny. Tam z ťažkého uhla síce pohrozil pred Sidorom. no ten puk vyrazil.
     
    01:30
    Začalo sa opatrne, pri puku hostia, ktorí sa snažia prebojovať do útočného pásma.
     
    01:49
    Popradu sa stále nedarí usadiť v pásme pred Hylákom, domáci ho vytláčajú až k mantinelu.
     
    03:21
    Poprad dal gól!

    Poriadne studená sprcha pre domácu arénu! Hostia to urobili naozaj excelentne a dostávajú sa do jednogólového vedenia. Vaic našiel po Hylákovej ľavici úplne voľného SAMUELA TAKÁČA, krotý bez problémov napálil puk do odkrytej časti brány. Asistencie: Ľubomír Vaic, Parker Stanfield.
     
    04:05
    Pokračuje sa aktívne. Popradčania držia puk a súpera do útočného pásma vôbec nepúšťajú.
     
    04:31
    Popradu gól pridal na sebavedomí a neustále sa tlačí do zakončenia. Hylák vytiahol ďalší spoľahlivý zákrok proti nedôraznej strele.
     
    05:02
    Hrá sa aktuálne iba pred hylákom, resp. skôr za ním. Hostia skúšajú kombinovať za bránou, domáca obrana im ale puk nedovolí prepasírovať pred svojho gólmana.
     
    05:34
    Obraz hry sa takmer nemení. Košičania sa síce na malý moment dostali do pásma, no nepodarilo sa im ani vystreliť.
     
    06:40
    Teraz to však už bolo o trochu iné. Deyl dostal prihrávku na útočnú modrú čiaru, namiesto strely ale volil zrejme výhodnejšiu prihrávku na jedného zo svojich spoluhráčov, ktorý mu ale puk vrátil. Radek to vyskúšal okamžitým švihom, ktorý ale skončil iba v hŕstke hráčov pred ním.
     
    07:30
    Poprad upokojuje situáciu a puk pomaly, ale s istotou na hokejkách vyváža do útočnej tretiny, kde ale Hylák nemusí zasahovať, pretože žiadna strela naňho neletela.
     
    08:05
    Publikom to na malý moment zahučalo. Puk smerujúci do bránkoviska hostí ale v lapačke ukryl Sidor a tak sa nič vážne nestalo.
     
    08:49
    Prvé vylúčenie zápasu. Poprad oslabil na 2 minúty Jaroslav Jabrocký za faul lakťom.
     
    09:25
    Košičania začali aktívne a skúsili to strelecky. Lukáš Hvila sa ale na obrannej modrej čiare vrhol do strely spoluhráča Deyla a zblokoval ju.
     
    09:55
    Košice ostali usadené v útočnom pásme, čo mohol strelou z ľavého kruhu zúžitkovať Marcel Haščák. Puk však napálil iba do výstroje pripraveného gólmana Sidora.
     
    10:30
    Poprad vytlačil Košice až za vlastného gólmana a bude sa vylučovať. Poprad sa bude 7 sekúnd brániť v trojici.
     
    10:42
    Dávid Buc oslabil Popradčanov na 2 minúty za seknutie.
     
    10:49
    Popradčania vo štvorici.
     
    11:12
    Košičania roztočili v útočnej tretine kolotoč prihrávok, od útočnej modrej čiary strieľal kapitán Štrbák, ale puk mu na hokejku vôbec nesadol a hostia ho následne odpaľujú cez všetky čiary.
     
    11:50
    Domáci sa do pásma vrátili, nie však nadlho. Puk opäť letí až na mantinel za Hylákom.
     
    12:30
    Deyl si našiel perfektnú streleckú pozíciu nakorčuľovaním do medzikružia. Po prihrávke od brány vypálil puk na Sidora, ktorý ho ale zachytil hruďou.
     
    12:42
    Hostia v plnom počte.
     
    13:15
    Poprad s problémami "vyštval" domácich z pásma. Tí s pukom manipulujú v stredovom kruhu a pokúšajú sa založiť útočnú akciu.
     
    14:16
    Košice dali gól!

    Stav stretnutia je vyrovnaný! O zápis do listiny strelcov sa na domácej strane postaral OLIVER JOKEĽ. Ten si nakorčuľoval do medzikružia a jeho pohyb presne prečítal Slovák, ktorý mu puk naservíroval priamo na hokejku. Mladý útočník okamžitou strelou vymietol pavučinu v Sidorovej bráne. Asistencia pre Mareka Slováka.
     
    14:40
    Stav stretnutia je teda vyrovnaný, vyzerá to, že hra sa poriadne rozprúdila. Uvidíme, kto sa lepšie uchytí za pomeru 1:1.
     
    15:20
    Najskôr sa puku zmocnili domáci, ktorí vyslali na Sidora jedoduchú strelu, ktorú ale popradský gólman radšej podržal. po následnomm buly ale do protiútoku vyštartovali hostia, ktorí takisto súperovmu brankárovi veľa práce nenarobili.
     
    16:35
    Poprad momentálne veľmi aktívny, zatlačil Košice v pásme a sériou prihrávok sa snaží nájsť recept na domácu obranu.
     
    17:07
    Poprad dal gól!

    A veru že sa to hosťom aj podarilo! Za bránou operoval s pukom MICHAEL VANDAS, ktorý sa šikovne zbavil jedného z Košičanov a spoza svätyne si našiel voľný priestor pred bránu, kde poľahky posúva puk po ľade až za čiaru. Asistencie si pripisujú hráči Lukáš Hvila a Radoslav Suchý.
     
    17:40
    Poprad vo svojej aktivite vôbec neustáva. Práve naopak. Košičania sa nevedeli vymaniť spod tlaku, ktorý vyústil do Jabrockého strely z kruhu, ktorú zastavilo až Hylákovo telo.
     
    18:30
    Košičania sa zmocnili puku a namierili si to s ním do útočnej tretiny. Tam predviedol ďalší spoľahlivý zákrok Sidor, no aj po prerušení hry sa ešte zomlela menšia strkanica. Rozhodcovia emócie rýchlo skrotili.
     
    18:57
    Poprad sa tesne pred koncom tretiny oslabuje na 2 minúty o Richarda Smotrilu. Ten si odpyká trest za nesprávne stiredanie vlastnej lavičky.
     
    19:05
    Poprad hneď v úvode posiela puk cez všetky čiary.
     
    19:30
    Martin Štrbák na útočnej modrej čiare márne bojoval o udržanie pásma. Puk sa mu prekĺzol popri mantineli až do strednej tretiny.
     
    19:45
    Domáci sú v presilovke úplne bezzubí. Poprad znovu hru vysúva do strednej časti klziska.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    Po prvej tretine piateho štvrťfinálového zápasu vyhrávajú v košickej Steel aréne hostia. Tí sa vedenia ujali hneď v 4. minúte hry zásluhou Samuela Takáča. Následne na opačnej strane o približne 11 minút neskôr vyrovnával Jokeľ, no hostia opäť udreli. Spoza brány si gólovú príležitosť vypracoval Vandas a košický gólman na ňu nedokázal zareagovať.

    Podarí sa Košičanom vyrovnať? Alebo naopak, zvýšia hostia svoje vedenie?

    Ostaňte s nami a určite sa to dozviete. Druhá tretina začína približne o 18:52.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    20:30
    Druhá tretina začala o poznanie aktívnejšie. Domáci dohrávajú presilovú hru. Haščák sa predral útočnou modrou čiarou, no jeho následný strelecký pokus zrazila obrana.
     
    20:40
    Hostia po Haščákovom pokuse, ktorý ani na Sidora neprešiel, puk zaviezli ďaleko od brány.
     
    20:57
    Hostia v plnom počte.
     
    21:30
    Poprad sa na malý moment dostal do pásma pred Hylákom, kde ale pozorne zasahuje domáca obrana.
     
    21:50
    Sidor reagoval na puk, ktorý po jeho pravici preletel celým bránkoviskom, kde ale našťastie pre Poprad nebol nik z domácich hokejistov, kto by mohol dorážať za čiaru.
     
    22:40
    Pokračuje sa aktívne najmä na strane domácich Košíc. tie si však nevedia vypracoval priamy strelecký pokus.
     
    23:30
    Pokračuje aktivita domácich oceliarov, ktorá ale vždy stroskotá na obrane hostí. Poprad dnes svojho súpera skutočne nepúšťa do takmer žiadnych príležitostí.
     
    24:20
    Pri puku prevažne Košičania, ktorí sa snažia ohroziť bránu hostí. Poprad ich však k zakončeniam nepúšťa.
     
    25:20
    Domáci útočník Slovák to skúsil strelou z kruhu po ľavici Sidora, ktorú ale vysoko na ochrannú sieť zrazil Popradčan Hvila.
     
    26:08
    Rýchla útočná akcia Popradu, po ktorej ale Hylák nemusel zasahovať. Puk poslal Vaic zadovkou pred osamotenú časť brány, kde ale situáciu hasil jeden z domácich hráčov vyhodením z pásma.
     
    26:40
    Poprad teraz veľmi umne v pásme podržal puk. V útočnej tretine sa hostia udržali zásluhou Vandasa, ktorý popri mantineli statočne bojoval niekoľko desiatok sekúnd proti trojici košických hokejistov.
     
    27:30
    Košice sa zmocnili puku, nie však nadlho. Domáci hokejisti sa nevedia presadiť presnou strelou.
     
    28:40
    Miroslav Macejko skúšal puk nahodiť od útočnej modrej čiary pre spoluhráča Haščáka, ktorý sa už ale k teču ani dorážke nedostal. V obrane totiž zasiahol Vaic a odvrátil tak možnú hrozbu pre Sidora.
     
    29:05
    Juraj Cebák pálil z dobrej pozície v kruhu po Sidorovej ľavici. Puk mieril k žrdi na opačnej strane, ale napokon priestor brány minul úplne a popradský gólman vôbec nemusí zasahovať.
     
    30:30
    Vylúčenie na strane Popradu. Na 2 minúty si za hákovanie oddýchne Dušan Devečka.
     
    30:42
    Poriadny zmätok pred Sidorom. Popradský gólman bol na zemi a nikto poriadne nevedel, kde je puk. Za čiaru sa ho snažili dorážať všetci Košičania, ktorí boli na ľade, vrátane Haščáka spoza brány. ROzhodca ale hru prerušil a diváci videli ešte menšiu strkanicu.
     
    31:19
    Košice dali gól!

    Domáci využívajú výhodu presilovej hry! O vyrovnanie stavu stretnutia sa postaral kapitán MARTIN ŠTRBÁK. Ten dostal z modrej čiary presnú prihrávku od spoluhráča z obrany Cebáka, vylepšil si priestor v medzikruží a prepálil všetko, čo mu stálo v ceste. Asistencia pre Juraja Cebáka.
     
    31:19
    Hostia v plnom počte.
     
    31:50
    Hostí vyrovnávajúci gól rozprúdil a okamžite sa tlačia do pásma.
     
    32:24
    Stanislav Balán obkrúžil celú bránu, pokúšal sa aj zakončovať, ale proti prehustenému priestoru nemal šancu. Volil teda prihrávku na spoluhráčov, ktorých strelu následne Hylák zneškodnil.
     
    33:50
    Cebák spoza brány nakorčuľoval pred Sidora, vypálil naňho puk a popradský gólman ho iba vyrazil. Dorážke domácich potom zabránil Brejčák odpálením puku.
     
    34:26
    Marcel Haščák sa po víťaznom buly svojho tímu v útočnej tretine obtočil okolo vlastnej osi a vypálil. Gól z toho však nie je, puk nezastavila sieť, ale iba pozorný brankár hostí.
     
    35:29
    Nádherná spolupráca prvého košickéhu útoku vyústila do presnej prihrávky na Pašeka. Dušan z pravého kruhu vypálil veľmi tvrdo smerom na popradskú bránu, no gólman Sidor na vyznamenal.
     
    35:56
    Aktivita domácich Košičanov pokračuje aj naďalej. Hostia majú za stavu 2:2 čo robiť, aby po vyrovnávajúcom góle oceliarov udržali na uzde.
     
    36:30
    Marcinko si v strednom pásme vymenil puk s jedným zo spoluhráčov a následne si to namieril priamo do pásma pred Sidora. Tam z bránenej pozície vystrelil spoza kruhu, avšak jeho zrazený pokus skončil iba u bankára hostí.
     
    37:12
    Košičania vyhrali buly po pravici Sidora, puk dostal okamžite na modrú čiaru obranca Šeda, ktorý to skúsil strelou, ktorú sa ale nikomu z domácich nepodarilo stečovať.
     
    37:50
    Poprad sa na malú chvíľu vymanil spod tlaku Košičanov a puk poslal do stredného pásma.
     
    38:20
    Nebolo to však na dlho. Spilar so Slovák si v strede klziska vymenili puk a vmierili do útočnej tretiny, kde ale ich protiútok zastavila obrana hostí zrazením prihrávky smerujúcej na druého menovaného.
     
    38:50
    Na útočnej modrej čiare si na puk počkal košický útočník ichard jenčík. Urobil to úplne bravúrne a po ľavici Sidora vypálil na bránu hostí poriadnu bombu. Popradský gólman puk vyráža do strany.
     
    39:30
    Poprad sa stále snaží vymaniť spod tlaku domácich. Tí sú po vyrovnávajucom góle veľmi aktívni a neustále dávajú hosťujúcej orane zabrať.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    Po druhej tretine je skóre v Košiciach vyrovnané. Presilovú hru využil kapitán domácich Štrbák a upravil tak na aktuálnych 2:2.

    Ako bude vyzerať ďalší priebeh stretnutia? Uvidíme predĺženie, alebo niektorý z celkov rozhodne vo svoj prospech?

    Ďalšia tretina začína približne o 19:42.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    40:16
    Košičania vyhrali úvodné buly a ihneď sa pokúsili založiť útočnú akciu. Nerozumeli si však a Pašeka na útočnej modrej čiare zastavil ofsajd.
     
    40:40
    Poprad sa zmocnil puku a do záverečnej časti hry nevstúpil menej aktívnejšie než jeho súper. Hostia aktuálne nasťahovaní pred Hylákom.
     
    40:30
    Košičnaia sa puku zmocnili vo vlastnej obrannej tretine a veľmi šikovne ho z pásma vysunul Novák. Avšak pri Sidorovi si ho opäť berú iba hostia.
     
    41:30
    Hylák sa znovu zapotil. Puk si hostia prihrávali v útočnej tretine, no k presnej strele sa nedostali.
     
    41:50
    Spoza brány teraz puk umne smeroval jeden z hosťujúcich hráčov do bránkoviska, kde ale nedal domáci gólman priestor na žiadne špekulácie a puk prikryl lapačkou.
     
    43:20
    Útočný vpád hostí. vandas posunul puk na Balána, ale tejto hosťujúcej dvojke sa nepodarilo presne zakončiť, resp. vôbec zakončiť. Košická obrana puk zráža.
     
    43:40
    Na opačnej strane nádherné vysunutie Radka Deyla. Ten v samostatnom úniku napálil puk iba do lapačky Sidora.
     
    44:35
    Košičania v týchto chvíľach na ľade jednoznačne aktívnejším celkom. Marek Slovák v pásme si sám vypracoval priestor na strelu a aj jej následnú dorážku, ale bez gólovej bodky.
     
    45:35
    Útočná formácia Pašek - Jenčík - Haščák opäť úraduje. V rýchlom protiútoku našiel spoluhráč zo strany do medzikružia korčuľujúceho Pašeka, ktorého okamžitý strelecký pokus ale končí iba pri pravej žrdi Sidorovej brány. Popradský gólman puk pravdepodobne šuchol okrajom betónu.
     
    47:30
    V Košiciach sú aktívnejší domáci hokejisti. Tí súperovi nedávajú poriadne ani dýchať a ustavične sa tlačia do zakončenia.
     
    48:20
    Marek Slovák v pásme si už druhýkrát po sebe v krátkom čase vypracoval priestor na strelu, opäť však nemala prívlastok gólová. Sidor nevie, kam skôr skočiť, no so Slovákovym pokusom si poradil.
     
    49:00
    Hostia sa vymanili spod tlaku Košíc. Poprad na útočnej modrej čiare ale zastavil verdikt čiarového rozhodcu signalizujúci postavenie v ofsajde.
     
    49:50
    Ocelairi späť v útočnom pásme. Z ľavej strany sa pri mantineli k puku dostal Haščák, ktorý aj následne vypálil z "polootočky", ale len do betónov Sidora.
     
    50:20
    Domáci naďalej v útočnom pásme. Aktívny Haščák pred Sidorom dobre tieni, ale popradský gólman si na puk dáva aj tak veľký pozor.
     
    50:50
    Poprad si rovnako ako jeho súper uvedomuje dôležitosť tohto stretnutia. Už začínajú pracovať emócie a po prerušení sledujeme mierne postrkovanie.
     
    51:25
    Košičania už dvíhali ruky nad hlavy! Takmer od útočnej modrej čiary vypálil puk Tomáš Marcinko a o následnú dorážku sa pokúšali jeho spoluhráči. Sidor však puk prikryl a nasledovalo opäť iba emotívne zakončenie situácie v podobe postrkovania.
     
    52:36
    Cebák prenikol s pukom do útočnej tretiny oceliarov, následne sa ho zmocnil Pašek, ktorý prihrávkou do medzikružia našiel Haščáka, no ten v tiesnenej pozícii mieril svoju strelu iba mimo priestoru brány.
     
    53:10
    Pokračuje strelecká aj útočná prevaha Košičanov. Puk smeroval pred bránu a domácim publikom to len tak zahučalo. Nikto z tmavomodrých tam však nebol a nemohol vypáliť.
     
    53:50
    Popradský gólman v tomto stretnutí skutočne exceluje. Košičania ho už musia mať akurát tak dosť. Pomer striel doposiaľ 34:23 v prospech oceliarov.
     
    55:22
    Košice dali gól!

    Obrovský výbuch radosti v Steel aréne. Košičania zúžitkovali streleckú prevahu. Oliver Jokeľ naservíroval pred odkrytú časť brány puk na hokejku ŠTĚPÁNA NOVOTNÉHO a ten puk umiestnil za Sidorov chrbát. Asistencie si pripisujú Oliver Jokeľ a Juraj Cebák.
     
    56:34
    Haščák v pásme posunul puk Pašekovi, no jeho strelecký pokus zrazený až na ochrannú sieť.
     
    57:06
    Za košickou bránou bojoval o puk Vandas s Balánom. Proti košickej prevahe však nemali šancu a domáci puk posielajú až pred Sidora.
     
    58:00
    Do konca tretiny ostávajú 2 minúty, hostia sa vrhajú do útočenia.
     
    58:30
    Sidor ešte stále na svojom mieste, košice aaktuálne puk odpálili až do útočného pásma.
     
    59:05
    Haščák veľmi takticky zo stredného pásma nastreľuje puk na Sidora a nedovoľuje mu tak opustiť priestor brány.
     
    59:32
    Oddychový čas hostí.
     
    59:32
    Vhadzovať sa bude pred Hylákom, Sidor ostáva na striedačke.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    Skončilo sa piate štvrťfinálové stretnutie Košíc a Popradu. Séria sa sťahuje pod Tatry, Košice v nej vyhrávajú 3:2 na zápasy.

    Zo Steel arény sa s vami lúči Veronika Pancuráková.
    (20:18:45)

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 15. Jokeľ (Slovák), 32. Štrbák (Cebák), 56. Novotný (Jokeľ, Cebák) – 4. Takáč (Vaic, Stanfield), 18. Vandas (Hvila, Suchý)


    HC Košice: Hylák, Štrbák (C), Cebák, Šeda, Deyl, Macejko, Novák, Takáč, Gajdoš - Jenčík, Pašek, Haščák (A) - Svitana, Marcinko (A), Spilar - Jokeľ, Slovák, Novotný - Boltun, Hričina, Gmitter
    HK Poprad: Sidor - Šterbák, Suchý (A), Kovačevič (A), Brejčák, Devečka, Fabian, Kurali, Jáchym - Vandas, Balán, Hvila - Buc, Klouda, Jabrocký - Vaic (C), Stals, Smotrila - Paločko, Stanfield, Takáč Samuel

    Rozhodčí: P. Jonák, D. Konc - R. Gajan, M. Korba
    bahis siteleri