Brynäs – Skellefteå 3:7 (kon.) | MODO – Färjestad 3:5 (kon.)
konec
Brynäs IF
3:7 (0:2, 0:2, 3:3)
Skellefteå AIK
Čtvrtek 14.03.2013, 19:00 • Läkerol Arena, Gävle • Play-off švédské Elitserien
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:56
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    Avšak teď už je definitivně rozhodnuto. Do prázdné branky se trefil ERIK FORSSELL. Asistence: Jimmie Ericsson.
     
    54:30
    Brynäs právě vstřelili branku!
    Třetí třetina musí diváky opravdu bavit. Jiného názoru ale zcela jistě budou brankáři. Devátou branku utkání vstřelil po Lauritzenově přihrávce zpoza branky DANIEL WIDING. Asistence: Sebastian Lauritzen, Fredrik Styrman.
     
    53:36
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    Tak i hosté si v přesilovce přišli na své. Anderssonovu ránu od modré za Rahmova záda tečoval JIMMIE ERICSSON. Asistence: Erik Andersson, Joakim Lindström.
     
    52:15
    Brynäs právě vstřelili branku!
    Domácí nakonec dokázali využít přesilovku. Widingovu odraženou ránu za Svenssona doklepl JONAS NORDQUIST. Asistence: Daniel Widing, Sebastian Lauritzen.
     
    47:02
    Brynäs právě vstřelili branku!
    Brynäs se po sto sedmi minutách play-off dočkal první branky. RYAN GUNDERSON dorazil Svenssonem vyraženou Hansenovu střelu a zaznamenal alespoň čestný úspěch domácích. Asistence: Mads Hansen, Andreas Thuresson.
     
    45:56
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    I ve druhém zápase se Skellefteå dočkala pěti branek v brance Brynäsu. Rahm vůbec nevěděl, kde je puk a JOAKIM LINDSTRÖM toho okamžitě využil. Asistence: Jimmie Ericsson.
     
    38:12
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    To vypadá na další těžký večer pro fanoušky Brynäsu. BUD HOLLOWAY totiž z velké dálky prostřelil Holmqvista a hosté vedou již o čtyři branky. Asistence: Petter Emanuelsson, Joakim Lindström.
     
    27:41
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    Tak jsem to nakonec zakřikl. Pro Brynäs to je hodně zlé. Ve druhé třetině nehrál špatný hokej a dvě vteřiny před koncem přesilovky Skelleftey inkasuje třetí gól. Lindbergův pokus před Holmqvistem tečoval NICLAS BURSTRÖM a hosté tak odskakují do tříbrankového náskoku. Asistence: Oscar Lindberg, Melker Karlsson.
     
    18:58
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    Brynäs se alespoň částečně dokázal dostat do utkání, pak ale vyrobil velkou chybu před svou brankou, kde si puk vzal JOAKIM LINDSTRÖM a prostřelil Holmqvista. Bez asistence.
     
    00:59
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    Tak to bylo velmi rychlé a hosté si oddechli, že se nebudou muset zase trápit až do druhé poloviny utkání. Möllerovu ránu z mezikruží Holmqvist vyrazil před sebe k ERIKU FORSSELLOVI, pro nějž nebyl problém doklepnout puk do prázdné branky. Asistence: Oscar Möller.

    Daniel Polách

    Branky a nahrávky: 48. Gunderson (Hansen, Ericsson), 53. Nordquist (Widing, Lauritzen), 55. Widing (Lauritzen, Styrman) – 1. Forssell (Möller), 19. Lindström, 28. Burström (Lindberg, Karlsson), 39. Holloway (Emanuelsson, Lindström), 46. Lindström (Ericsson), 54. Ericsson (Andersson, Lindström), 56. Forssell (Ericsson)


    Brynäs IF: Holmqvist (41. Rahm) - Djoos, Gunderson, Styrman, Berglind, Sundqvist, Nörstebö, Persson, Johansson - Harju, Enterfeldt, Ollas - Lindholm, Järnkrok, Thuresson - Widing, Nordquist, Lauritzen - Wännström, Hansen, Lavander
    Skellefteå AIK: Svensson (Eriksson) - Burström, Granberg, Ševc, Klingberg, Skogs, Alm, Andersson - Lindström, Petterström, Ericsson - Holloway, Forssell, Möller - Emanuelsson, Lindberg, Karlsson - Forsberg, Lundberg, Pettersson - Arvidsson

    Rozhodčí: Edqvist, Nord - Dahmén, Käck
    bahis siteleri