Warriors Brno – Olomouc 2:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Sparta 0:7 (kon.) | Jihlava – Mladá Boleslav 2:3 (kon.)
Písek – Hvězda Praha 2:1 (2:0 po s.n.) | Chomutov – HC Plzeň 5:4 (po pr.) | Kometa Brno – Motor ČB 4:0 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
2:3 (1:1, 0:1, 1:1)
BK Mladá Boleslav
Čtvrtek 14.03.2013, 15:00ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    51:21
    Dukla právě vstřelila branku!

    Neuplynula ani minuta a skóre je opět pouze o jednu branku v neprospěch Dukly. Povedenou kombinaci domácích zakončuje LUKÁŠ KŘÍŽEK. Asistence: Michal Kořenář, Gabriel Havelka.
     
    50:36
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!

    Nedáš dostaneš v podání hostů. Poté, co Oščádal trefil tyč, prosadil se hostující PAVEL VAJSEJTL, když po pasu Vaníčka prostřelil Vítešníka. Asistence: Patrik Vaníček.
     
    27:12
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!

    A je tady to, o co si Dukla koledovala již při své první přesilovce. Laicky hraná početní výhoda se jí vymstila a Boleslav tak ujela do protiútoku, Planý přihrál před branku JIŘÍMU VESELÉMU, a ten zakončil podél Vítešníkova levého betonu. Asistence: Jakub Planý.
     
    15:02
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!

    Aktivita hostů se projevuje zaslouženým vyrovnáním. Patrik Vaníček přihrál na volného JANA PROKOPA, který zblízka prostřeluje Vítešníka. Asistence: Patrik Vaníček.
     
    00:14
    Dukla právě vstřelila branku!

    První akce zápasu a domácí se hned ujímají vedení. Vyhráli totiž vhazování a Ondřej Najman si nabruslil do útočného pásma. Zde přes celou šíři branky přihrál Vladimíru Oščádalovi, který otevírá stav zápasu. Asistence: Ondřej Najman.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 1. Oščádal (Najman), 52. Křížek (Kořenář, Havelka) – 16. Prokop (Vaníček), 28. Veselý (Planý), 51. Vajsejtl (Vaníček)


    HC Dukla Jihlava: Vítešník (Kořenář J.) - Váňa, Pražák, Havelka, Huňáček, Šlapáček, Dörrer - Kousal, Najman, Oščádal, Kořenář M., Pospíchal, Křížek - Čermák, Chylík
    BK Mladá Boleslav: Růžička - Marček, Makovička, Tichý, Mattis, Mitter, Mašek, Řečínský - Vaníček, Vajsejtl, Hochman - Planý, Veselý, Prokop - Ďurač, Skořepa, Uřidil - Kysela, Kerda

    Rozhodčí: Paulík - Fiksa, Lisa
    bahis siteleri